Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jasne bądź czujny.... obserwuj temat... zapraszamy
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2015 Hejka Do wyjazdu na Burgmanię 2015 jeszcze trochę czasu jest Zapisy zrobione, kwaterunek zaklepany ale puki co w tzw międzyczasie będziemy realizować wyjazdy weekendowe i nie tylko - myślcie i piszcie propozycje....
Sympatycy robert1973 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Stycznia 2015 Więc luźna propozycja.... szukałem w sumie czego innego (jazd doszkalających technikę jazdy moto) a znalazłem Ciekawe pomysły o ile pierwsza trasa jest nam niektórym znana ( droga do Tatralandii) o tyle drugiej jakoś nie mogę sobie przypomnieć choć coś podobnego przejeżdzaliśmy
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ta druga ciekawa. Tylko krótka Ale jak dołożyć do niej jeszcze coś to była by fajna trasa na Niedzielę. Myśl Robert z czym to połączyć w całość i będzie fajnie.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Stycznia 2015 Będzie bliżej "będziem myśleć" napewno coś wykombinuje
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2015 A ja to bym zaproponował jednodniowy wyjazd na Oravský hrad Wyjazd fajny co prawda już odwiedzany zamek był nie raz - dla przypomnienia opis ale jak nas poprowadzisz Marku to na pewno pojedziemy...
Klubowicze MarP Opublikowano 21 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2015 Wyjazd fajny co prawda już odwiedzany zamek był nie raz - dla przypomnienia opis ale jak nas poprowadzisz Marku to na pewno pojedziemy... No jak będziecie bardzo nalegać Dla mnie to będzie pierwszy raz (zamek i prowadzenie) Tylko trzeba ustalić jaki termin byłby najlepszy. Jako niedoświadczony liczę na Waszą pomoc i sugestie Ta druga ciekawa. Tylko krótka Ale jak dołożyć do niej jeszcze coś to była by fajna trasa na Niedzielę. Myśl Robert z czym to połączyć w całość i będzie fajnie. Można by połączyć z wycieczką na Oravsky Podzamok.
Rekomendowane odpowiedzi