kostek Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Dawid dawaj rano do mnie a potem gdzieś się kulniemy razem jak nikt nie dojedzie. Weź kawałek kiełbasy to się zrobi ognisko
Dawid lbn Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Oki to jakos rano sie poderwe i jak nie bedzie padalo to wpadamy
MARCVS Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Dla mnie za rano ja później się odezwę i dojadę. Nie daj za wygraną Zobacz na pojemności, nie będziemy zap.... to się nie przemrozisz Ja dojadę do Kazika a później lecimy z kumplem na Sandomierz Jest ktoś chętny z większą pojemnością? A może 100 lica doleci?
kostek Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Dzięki za przejażdżkę pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje że wszyscy dojechaliście do domu szczęśliwie. Kostek
MARCVS Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Ja również dziękuję wszystkim za wspaniałą zabawę!!!! Ponieważ nie mam programu do zmniejszania zdjęć, to jak go tylko ogarnę, spróbuję wstawić w innym czasie Tymczasem link do zdjęć z FB https://www.facebook.com/Ride4FunPL/posts/731839066852457?notif_t=like Może to nie ostatnie spotkanie w tym sezonie
Rekomendowane odpowiedzi