toMMasz Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Dla uczczenia pięknej pogody w niedzielę w cztery skuty, czyli: MarcinoV, Dawid, Kostek i ja pomkęliśmy do Kazika. W powrotnej drodze - popas w Kostkowie. Kto nie był - niech żałuje! W razie podobnie bezdeszczowych okoliczności przyrody gospodarz hacjendy zaprasza na sobotnio-niedzielne ognisko. Tel kontaktowy: 503-646-891. Wstępnie ustalona data balangi to popołudnie i noc z 13-go na 14 września. Zbiórka jak zwykle na Placu Zamkowym. Wskazane jest zabrać piżamkę, namiot i jakieś naczynia....
janr Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Żałuje. kurde pozazdrościć pogody mam nadzieje że za tydzień będzie podobna pogoda. pozdrowienia dla dzisiejszych uczestników kulanka.
RYSZARD Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Witam. Ja dzisiaj miałem niemiłą przygodę z jakimś kolegą na szarym/stalowym burgmanie (250/400). Jechaliśmy na dwa moto Jana Pawła od Kraśnickiej. Rondo przy Biedronce (skrzyżowanie z Armii Krajowej) pokonywaliśmy z prawego pasa kierując się do Biedronki - czyli zgodnie z oznakowaniem poziomym na wprost, chociaż jedzie się lekko w lewo żeby zjechać drugim zjazdem do Biedronki., dlatego nie włączaliśmy kierunków. W pewnym momencie zobaczyłem obok mnie burgolota, który mnie wyprzedził z lewej strony, a następnie moto przede mną praktycznie ocierając się o niego i pojechał w Jana Pawła. Ułamki sekundy dzieliły ich od zderzenia. Nie wiem czy to ktoś z burgmanii, ale wykazał się niesamowita głupotą wyprzedzając na skrzyżowaniu (chciał pokazać że jest szybszy niż moto). Niestety nie było czasu by za nimi śmignąć, ale go ja go kiedyś namierzę.. Pozdrawiam wszystkich i nikomu nie życzę takich sytuacji.
toMMasz Opublikowano 7 Września 2014 Autor Opublikowano 7 Września 2014 Witam. Ja dzisiaj miałem niemiłą przygodę z jakimś kolegą na szarym/stalowym burgmanie (250/400). Jechaliśmy na dwa moto Jana Pawła od Kraśnickiej. Rondo przy Biedronce (skrzyżowanie z Armii Krajowej) pokonywaliśmy z prawego pasa kierując się do Biedronki - czyli zgodnie z oznakowaniem poziomym na wprost, chociaż jedzie się lekko w lewo żeby zjechać drugim zjazdem do Biedronki., dlatego nie włączaliśmy kierunków. W pewnym momencie zobaczyłem obok mnie burgolota, który mnie wyprzedził z lewej strony, a następnie moto przede mną praktycznie ocierając się o niego i pojechał w Jana Pawła. Ułamki sekundy dzieliły ich od zderzenia. Nie wiem czy to ktoś z burgmanii, ale wykazał się niesamowita głupotą wyprzedzając na skrzyżowaniu (chciał pokazać że jest szybszy niż moto). Niestety nie było czasu by za nimi śmignąć, ale go ja go kiedyś namierzę.. Pozdrawiam wszystkich i nikomu nie życzę takich sytuacji. No cóż kretynów nie brakuje, podobnie jak życzliwych... Oczywiście, nikt by nie chciał mieć w ten sposób podnoszonego ciśnienia...
Dawid lbn Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Dzisiaj bylo elegancko, kto nie byl niech zaluje i zapraszamy na sobotnia imprezke P.S. Powrzucajcie fotki.
kostek Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 Witam wszystkich cieszę się ? że podobało i oczywiście że zapraszam w sobotę wszystkich chętnych a na placu będę.pozdrawiam kostek ?
toMMasz Opublikowano 12 Września 2014 Autor Opublikowano 12 Września 2014 mnie rodzina zaaresztowała Wysłane z mojego IdeaTab S6000-H przy użyciu Tapatalka
Dawid lbn Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 Gadalem z kostkiem i ustalamy wstepnie cos na popoludnie bede dawal info jak cos
kostek Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 Witam wszystkich może zachęci was to że będą pieczone pstrągi na ognisku z ziemniaczkami. Bardzo mocno zapraszam a ci co nie mogą w sobotę to mogą dojechać w niedzielę. Pozdrawiam kostek. Czekam na wiadomość o której na placu. Kostek
janr Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 Jeśli rodzinka odjedzie to pisze się na niedziele ale wszystko morze się zmienić jak coś to zadzwonię do Kostka mój nr.604238376
kostek Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 Nic z tego ogniska nie wyszło.takie czasy że nikt nie ma czasu . Pokulałem sam Nałęczów . Kazik potem prom na janowiec Stężyca i do domu a teraz piwo. Pozdrawiam kostek Szkoda że nie można się spotkać. Jestem od niedawna z wami a tu nagle takie zaskoczenie. Co możemy razem zorganizować ja próbowałem pozdrawiam. Kostek
janr Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 Spoko Kostek ja od niedawna też tutaj jestem po prostu tak się złożyło. jeszcze damy rade coś zorganizować.Pozdrawiam.
Dawid lbn Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 Ktos chetny na niedzielne polatanie?
janr Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Witam ja dzisiaj wybrałem się na rajd samochodowy nadwiślański na odcinek do Urzędowa, fajna impreza punktacja do mistrzostw Polski, nawinięte ponad 200 km szkoda że w pojedynkę,Pozdrawiam.
petrus34 Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Szkoda, Ja śmignąłem pętelkę około 45 km dla relaksu i w dodatku przeleciałem jakieś 20 km o urzędowa ale około 15:30.
mkapilkr Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 czy dziś coś się szykuje ?
janr Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Ja mogę być ale dopiero około 15-tej ,lub gdzieś potem dojadę jak macie jakieś plany.
mkapilkr Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 mi tez pasuje popołudniu. OKOŁO 14 Ale dostosuje sie
janr Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 TO co 14,30 na placu powinienem dać rade ,jak coś się zmieni dajcie znać ;mój nr.604238376
Rekomendowane odpowiedzi