Skocz do zawartości
Forum Burgmania

niedziela burgmaniaków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla uczczenia pięknej pogody w niedzielę w cztery skuty, czyli: MarcinoV, Dawid, Kostek i ja pomkęliśmy do Kazika. W powrotnej drodze - popas w Kostkowie. Kto nie był - niech żałuje! W razie podobnie bezdeszczowych okoliczności przyrody gospodarz hacjendy zaprasza na sobotnio-niedzielne ognisko. Tel kontaktowy: 503-646-891. Wstępnie ustalona data balangi to popołudnie i noc z 13-go na 14 września. Zbiórka jak zwykle na Placu Zamkowym. Wskazane jest zabrać piżamkę, namiot i jakieś naczynia....

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kostek

12

• Dawid lbn

11

• janr

10

• mkapilkr

5

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Żałuje. kurde pozazdrościć pogody mam nadzieje że za tydzień będzie podobna pogoda. pozdrowienia dla dzisiejszych uczestników kulanka.

Opublikowano

Witam.

Ja dzisiaj miałem niemiłą przygodę z jakimś kolegą na szarym/stalowym burgmanie (250/400).

Jechaliśmy na dwa moto Jana Pawła od Kraśnickiej. Rondo przy Biedronce (skrzyżowanie z Armii Krajowej) pokonywaliśmy z prawego pasa kierując się do Biedronki - czyli zgodnie z oznakowaniem poziomym na wprost, chociaż jedzie się lekko w lewo żeby zjechać drugim zjazdem do Biedronki., dlatego nie włączaliśmy kierunków. W pewnym momencie zobaczyłem obok mnie burgolota, który mnie wyprzedził z lewej strony, a następnie moto przede mną praktycznie ocierając się o niego i pojechał w Jana Pawła. Ułamki sekundy dzieliły ich od zderzenia.

Nie wiem czy to ktoś z burgmanii, ale wykazał się niesamowita głupotą wyprzedzając na skrzyżowaniu (chciał pokazać że jest szybszy niż moto).

Niestety nie było czasu by za nimi śmignąć, ale go ja go kiedyś namierzę..

Pozdrawiam wszystkich i nikomu nie życzę takich sytuacji.

Opublikowano

Witam.

Ja dzisiaj miałem niemiłą przygodę z jakimś kolegą na szarym/stalowym burgmanie (250/400).

Jechaliśmy na dwa moto Jana Pawła od Kraśnickiej. Rondo przy Biedronce (skrzyżowanie z Armii Krajowej) pokonywaliśmy z prawego pasa kierując się do Biedronki - czyli zgodnie z oznakowaniem poziomym na wprost, chociaż jedzie się lekko w lewo żeby zjechać drugim zjazdem do Biedronki., dlatego nie włączaliśmy kierunków. W pewnym momencie zobaczyłem obok mnie burgolota, który mnie wyprzedził z lewej strony, a następnie moto przede mną praktycznie ocierając się o niego i pojechał w Jana Pawła. Ułamki sekundy dzieliły ich od zderzenia.

Nie wiem czy to ktoś z burgmanii, ale wykazał się niesamowita głupotą wyprzedzając na skrzyżowaniu (chciał pokazać że jest szybszy niż moto).

Niestety nie było czasu by za nimi śmignąć, ale go ja go kiedyś namierzę..

Pozdrawiam wszystkich i nikomu nie życzę takich sytuacji.

No cóż kretynów nie brakuje, podobnie jak życzliwych... Oczywiście, nikt by nie chciał mieć w ten sposób podnoszonego ciśnienia...

Opublikowano

Dzisiaj bylo elegancko, kto nie byl niech zaluje i zapraszamy na sobotnia imprezke ;)

P.S. Powrzucajcie fotki.

Opublikowano

Witam wszystkich cieszę się ? że podobało i oczywiście że zapraszam w sobotę wszystkich chętnych a na placu będę.pozdrawiam kostek ?

Opublikowano

I jak sa chetni na sobote?

Opublikowano

O której na placu .

Opublikowano

Ja będę na miejscu o 10 rano

Opublikowano

mnie rodzina zaaresztowała :(

Wysłane z mojego IdeaTab S6000-H przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja niestety pracuje.

Opublikowano

Sory chyba rodzinka się zwali.

Opublikowano

Gadalem z kostkiem i ustalamy wstepnie cos na popoludnie bede dawal info jak cos

Opublikowano

Witam wszystkich może zachęci was to że będą pieczone pstrągi na ognisku z ziemniaczkami. Bardzo mocno zapraszam a ci co nie mogą w sobotę to mogą dojechać w niedzielę. Pozdrawiam kostek. Czekam na wiadomość o której na placu. Kostek

Opublikowano

Jeśli rodzinka odjedzie to pisze się na niedziele ale wszystko morze się zmienić jak coś to zadzwonię do Kostka mój nr.604238376

Opublikowano

Nic z tego ogniska nie wyszło.takie czasy że nikt nie ma czasu . Pokulałem sam Nałęczów . Kazik potem prom na janowiec Stężyca i do domu a teraz piwo. Pozdrawiam kostek

Szkoda że nie można się spotkać. Jestem od niedawna z wami a tu nagle takie zaskoczenie. Co możemy razem zorganizować ja próbowałem pozdrawiam. Kostek

Opublikowano

Spoko Kostek ja od niedawna też tutaj jestem po prostu tak się złożyło. jeszcze damy rade coś zorganizować.Pozdrawiam.

Opublikowano

Ktos chetny na niedzielne polatanie?

Opublikowano

Ja zapraszam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ja dzisiaj wybrałem się na rajd samochodowy nadwiślański na odcinek do Urzędowa, fajna impreza punktacja do mistrzostw Polski, nawinięte ponad 200 km szkoda że w pojedynkę,Pozdrawiam.

Opublikowano

Szkoda, Ja śmignąłem pętelkę około 45 km dla relaksu i w dodatku przeleciałem jakieś 20 km o urzędowa ale około 15:30.

Opublikowano

czy dziś coś się szykuje ?

Opublikowano

Ja mogę być ale dopiero około 15-tej ,lub gdzieś potem dojadę jak macie jakieś plany.

Opublikowano

mi tez pasuje popołudniu.

OKOŁO 14 Ale dostosuje sie

Opublikowano

TO co 14,30 na placu powinienem dać rade ,jak coś się zmieni dajcie znać ;mój nr.604238376