Elvis Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 W dniach 29-31.08.2014, na poradzieckim lotnisku w Stargardzie (Kluczewie), odbędzie się zlot pojazdów militarnych. W trakcie zlotu przewidziane są następujące atrakcje: - parada ulicami Stargardu - turystyczne loty samolotów - pokazy i przejażdżki sprzętem militarnym - zwidzanie obiektów lotniska - wystawa "Historia lotniska Kluczewo" - koncerty zespołów muzycznych - stoiska z militariami - konkursy zlotowe Poniżej plakaty promujące zlot CZERWONE LOTNISKO Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Wolne w robocie mam tylko 30-tego... Jeśli aura dopisze, to może wpadnę zobaczyć... z naciskiem na "może", bo pod koniec miesiąca fundusze już uszczuplone po tylu wojażach . Odnośnik do komentarza
Elvis Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Byłem dzisiaj na lotnisku i zauważyłem że organizatorzy czynią przygotowania do zlotu ... aż ciekaw jestem jak ta imprezka wypali ... Odnośnik do komentarza
romano77 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Cześć, planowałem przyjechać na tę imprezę lecz plany pokrzyżować mi wyjazd do Poznania. Mimo to dzięki Elvis za info. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi