Rzelu Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Wspominałem na spotkaniu, więc pokazuję Ten Thermoease wypróbowałem kiedyś z ciekawości i rzeczywiście grzał plecki 12 godzin. W Polsce jest chyba dostępny tylko ten firmy Thermacare. Niedługo jesień niestety...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dzięki, trzeba spróbować. Niedługo jesień niestety... Już w tv i radiu masowo zaczęły pojawiać się reklamy leków na przeziębienie
Rzelu Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Ja myślałem o zastosowaniu na trasę w chłodne dni, a i schorowanemu nie zaszkodzi.
grota10 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zelu znalazlem kompresy w przyzwoitej cenie biovea.net/PL/product_detail.aspx?PID=2560&OS=204&AG=Thermacare Heatwraps&cp=4&NAME=THERMACARE®-HeatWraps-dolnej-czesci-pleców-&-biodra-L/Heatwraps-XL-2
Rzelu Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Elvis, właściwości grzewcze ma jedynie kot nie zdekompletowany, kłopotliwe jest natomiast jego zamocowanie w wymaganym miejscu - tak żeby nie przemieszczał się w czasie jazdy
qszysiek Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Rzelu a nie lepiej znalezc plecaczek w odpowiednim roczniku?
azjon Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Rzelu a nie lepiej znalezc plecaczek w odpowiednim roczniku? Młody plecaczek rozgrzewający ma cycki trochę wyżej niż pas lędźwiowy - trzeba by jeździć na jakiejś poduszeczce podwyższającej Alternatywą jest baaardzo stary plecaczek rozgrzewający
qszysiek Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 I jat tu takim dogodzić ? temu za nisko tam za wysoko a innemu kot z pleców ucieka.?
Rekomendowane odpowiedzi