Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Dzisiejsza spontaniczna polatanka z Dareckim i Czemilem... Usedom zaliczone.

IMG_20170519_195409.jpg

IMG_20170519_195540.jpg

Opublikowano

No fajnie się śmigało. Oby częściej.:clapping:

Opublikowano

A widzieliście to dziewczę w białym topie i leginsach w Bansin? 

Chyba wtedy kierownica mi sie skrzywiła......

Darek fajnie wyglądasz jak śpisz na foto...

Dzieki za wieczór . Do jutra

• Klubowicze
Opublikowano

Widziałem... Na pewno polka, bo za ładna :P

Opublikowano
17 minut temu, czemil napisał:

Darek fajnie wyglądasz jak śpisz na foto...

No faktycznie jakoś mi powieki opadły. He he :)

• Sympatycy
Opublikowano

A ja dziś robiłem za opiekunkę ale też chwilę w siodle udało się spędzić.
A tak przy okazji spontanicznych wypadów to podam Wam swój nr telefonu może. A może macie ? ;)5702b687199a0bb589a339bf2675abd3.jpg

Opublikowano

Przecież i tak nie miałeś czasu.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

• Sympatycy
Opublikowano

Skąd wiedziałeś?

Opublikowano

Kolega mi powiedział

• Klubowicze
Opublikowano

Robssonku, ja wpadłem do Czemila wieczorową porą (w dzień za ciepło było), tak tylko na sekund parę, bo ostatnio narzekał, że do niego nie zaglądam i mnie namówili. Miał być kawałeczek, pętelka... Ale jak poczułem pęd powietrza i wreszcie normalne tempo bez 125-tek :D, to się zapędziliśmy na 70 km...

PS - jutro w robocie cały dzień, jakby kto pytał  :wacko:

• Sympatycy
Opublikowano

No i zajefajnie. O to chodzi. Trzeba korzystać póki pogoda dopisuje.

Opublikowano

Czyli obłuda. Jak 125 to chwalili wycieczki. A teraz się okazuje
że 125 męczyły. Nie zapominajcie, proszę o Piotrku, bez niego nie było by fajnie. Jutro ze mną i Dareckim jeździ. I fajnie będzie, 70km/h. Fajnie bo jesteśmy GZś, grupie otwartej na obcych.

• Klubowicze
Opublikowano

Nie, no z Piotrusiem można jeździć... po mieście i do Wolina, jak nie prowadzi... Na Winkle niestety kotwica... Chyba że tempomat mu po cichu wsadzimy, ale to chyba w zakręcie by wyskoczył :D

Opublikowano

Sławek jak widziales momentami dla mnie było za szybko. Dla mnie wycieczki mają mi pozwolić delektować się widokami i zapachami przyrody. Szybkie przeloty, tylko dla nabijania km, jakoś nie są w moim stylu. I nie ma ty znaczenia pojemność. A Piotrek zawsze bedzie dla mnie kolega. Nawet jak rower kupi.

• Klubowicze
Opublikowano

Czemilku, ale Ty jak jechałeś 125-ką, to jechało się normalnie... Chodzi o stałe tempo. Ja też nie lubię gnać na złamanie karku, ale ostatnio gadaliśmy o technice jazdy na winklach i dziś chciałem polecieć ciut szybciej (było max 110 km/h), by ładnie się wykładać w zakrętach (w Bieszczadach można to robić i przy 40 km/h, ale to inne zakręty)... Ja też Piotrusia-Nerwusia lubię i będę z nim jeździł... Wokół komina.

Opublikowano

ty...... Jakoś docierały do mnie opinie, że mimo 125 jeździło się że mną jak min 250 tka. Pewnie jak mówisz to technika jazdy. Teraz jest lepiej. Ale chciałbym aby nasze grono GZś się nie rozpadło.

Nawet Rugia w zeszłym roku się udała mimo mojej 125. A kolejna pojemność była 500.

• Klubowicze
Opublikowano

Póki co rozpad GZŚ nie grozi... Hektor jest pełnoprawnym "członkiem", znanym, charakterystycznym i lubianym... Do tego widziałem na mieście kilka nowych skuterów.. trzeba zapolować na "użyszkodników" i werbować :D Technikę znasz z Twojego werbunku.:D 

Opublikowano

Z niektórymi już rozmawiałem, ale jakoś chęci nie mają. Może nasza rola w organizacji majówki i odpowiedniej "reklamy"

Rozmawiałem z Krisso. Wszystkie objawy naturalne. Odmienne Wychylenie kierownicy związana jest z blokadą kierownicy. Wskazówka temp chłodziwa też w normie. Jestem już spokojny.

Opublikowano
9 godzin temu, Robsson napisał:

A ja dziś robiłem za opiekunkę ale też chwilę w siodle udało się spędzić.
A tak przy okazji spontanicznych wypadów to podam Wam swój nr telefonu może. A może macie ? ;)5702b687199a0bb589a339bf2675abd3.jpg

Robsson co niektórzy tak mają jak się dwuch trzech spotka to juz o innych zapominaja , a i z lenistwa nie chce sie żadnemu zadzwonić i tłumaczenie abo abo

Opublikowano

To jaki plan jutro? Kto jedzie do Wolina i gdzie się spotykamy?

• Sympatycy
Opublikowano

10.40 na prom

• Klubowicze
Opublikowano

Czemil i Siorbak poinformowani... Resztę we własnym zakresie poproszę. Wszyscy i obcy mogą jechać :P 

• Sympatycy
Opublikowano

Obcy też? ;)

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano

A jak... Faceci w Czerni ich przypilnują :P

Opublikowano

Sprzedany. Forza pojechała do Warszawy. Niech bezpiecznie wozi nowego nabywcę. 2747bc7274887ce2ab77b35b0e71b553.jpgb23e80770704c3edc4d2ab6a84ca31be.jpg