Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2017 Dzisiejsza spontaniczna polatanka z Dareckim i Czemilem... Usedom zaliczone.
czemil Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 A widzieliście to dziewczę w białym topie i leginsach w Bansin? Chyba wtedy kierownica mi sie skrzywiła...... Darek fajnie wyglądasz jak śpisz na foto... Dzieki za wieczór . Do jutra
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2017 Widziałem... Na pewno polka, bo za ładna
darecki2059 Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 17 minut temu, czemil napisał: Darek fajnie wyglądasz jak śpisz na foto... No faktycznie jakoś mi powieki opadły. He he
Sympatycy Robsson Opublikowano 19 Maja 2017 Sympatycy Opublikowano 19 Maja 2017 A ja dziś robiłem za opiekunkę ale też chwilę w siodle udało się spędzić. A tak przy okazji spontanicznych wypadów to podam Wam swój nr telefonu może. A może macie ?
czemil Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Przecież i tak nie miałeś czasu. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
czemil Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Kolega mi powiedział Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2017 Robssonku, ja wpadłem do Czemila wieczorową porą (w dzień za ciepło było), tak tylko na sekund parę, bo ostatnio narzekał, że do niego nie zaglądam i mnie namówili. Miał być kawałeczek, pętelka... Ale jak poczułem pęd powietrza i wreszcie normalne tempo bez 125-tek , to się zapędziliśmy na 70 km... PS - jutro w robocie cały dzień, jakby kto pytał
Sympatycy Robsson Opublikowano 19 Maja 2017 Sympatycy Opublikowano 19 Maja 2017 No i zajefajnie. O to chodzi. Trzeba korzystać póki pogoda dopisuje.
czemil Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Czyli obłuda. Jak 125 to chwalili wycieczki. A teraz się okazuje że 125 męczyły. Nie zapominajcie, proszę o Piotrku, bez niego nie było by fajnie. Jutro ze mną i Dareckim jeździ. I fajnie będzie, 70km/h. Fajnie bo jesteśmy GZś, grupie otwartej na obcych. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2017 Nie, no z Piotrusiem można jeździć... po mieście i do Wolina, jak nie prowadzi... Na Winkle niestety kotwica... Chyba że tempomat mu po cichu wsadzimy, ale to chyba w zakręcie by wyskoczył
czemil Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Sławek jak widziales momentami dla mnie było za szybko. Dla mnie wycieczki mają mi pozwolić delektować się widokami i zapachami przyrody. Szybkie przeloty, tylko dla nabijania km, jakoś nie są w moim stylu. I nie ma ty znaczenia pojemność. A Piotrek zawsze bedzie dla mnie kolega. Nawet jak rower kupi. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2017 Czemilku, ale Ty jak jechałeś 125-ką, to jechało się normalnie... Chodzi o stałe tempo. Ja też nie lubię gnać na złamanie karku, ale ostatnio gadaliśmy o technice jazdy na winklach i dziś chciałem polecieć ciut szybciej (było max 110 km/h), by ładnie się wykładać w zakrętach (w Bieszczadach można to robić i przy 40 km/h, ale to inne zakręty)... Ja też Piotrusia-Nerwusia lubię i będę z nim jeździł... Wokół komina.
czemil Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 ty...... Jakoś docierały do mnie opinie, że mimo 125 jeździło się że mną jak min 250 tka. Pewnie jak mówisz to technika jazdy. Teraz jest lepiej. Ale chciałbym aby nasze grono GZś się nie rozpadło. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Nawet Rugia w zeszłym roku się udała mimo mojej 125. A kolejna pojemność była 500. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2017 Póki co rozpad GZŚ nie grozi... Hektor jest pełnoprawnym "członkiem", znanym, charakterystycznym i lubianym... Do tego widziałem na mieście kilka nowych skuterów.. trzeba zapolować na "użyszkodników" i werbować Technikę znasz z Twojego werbunku.
czemil Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Z niektórymi już rozmawiałem, ale jakoś chęci nie mają. Może nasza rola w organizacji majówki i odpowiedniej "reklamy" Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Rozmawiałem z Krisso. Wszystkie objawy naturalne. Odmienne Wychylenie kierownicy związana jest z blokadą kierownicy. Wskazówka temp chłodziwa też w normie. Jestem już spokojny. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Marek62 Opublikowano 20 Maja 2017 Opublikowano 20 Maja 2017 9 godzin temu, Robsson napisał: A ja dziś robiłem za opiekunkę ale też chwilę w siodle udało się spędzić. A tak przy okazji spontanicznych wypadów to podam Wam swój nr telefonu może. A może macie ? Robsson co niektórzy tak mają jak się dwuch trzech spotka to juz o innych zapominaja , a i z lenistwa nie chce sie żadnemu zadzwonić i tłumaczenie abo abo
czemil Opublikowano 26 Maja 2017 Opublikowano 26 Maja 2017 To jaki plan jutro? Kto jedzie do Wolina i gdzie się spotykamy? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Maja 2017 Czemil i Siorbak poinformowani... Resztę we własnym zakresie poproszę. Wszyscy i obcy mogą jechać
Sympatycy Robsson Opublikowano 26 Maja 2017 Sympatycy Opublikowano 26 Maja 2017 Obcy też? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Maja 2017 A jak... Faceci w Czerni ich przypilnują
czemil Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Sprzedany. Forza pojechała do Warszawy. Niech bezpiecznie wozi nowego nabywcę. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi