Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Przed deszczem zdążyliście? Jak słońce zaszło, zrobiło sie chłodno. 

Opublikowano
Dnia 14.03.2017 o 09:04, KOT45 napisał:

25 minut temu, SlawoyAMD napisał:

Przed deszczem zdążyliście? Jak słońce zaszło, zrobiło sie chłodno. 

Tak wszystko się udało. Było fajosko i Hektor pędził jak oszalały. Wymienił w skucie łożyska z przodu ,akumulator, dolał oliwy do przednich lag i nie mogliśmy z Markiem go dogonić.:D

Opublikowano
34 minuty temu, darecki2059 napisał:

Tak wszystko się udało. Było fajosko i Hektor pędził jak oszalały. Wymienił w skucie łożyska z przodu ,akumulator, dolał oliwy do przednich lag i nie mogliśmy z Markiem go dogonić.:D

i grochówkę na obiad wciągnął, to miał dopalacz.

Zdjęcie pierwsze - mistrzostwo. Darecki z synkiem na wycieczce.

• Klubowicze
Opublikowano

Czwarte też dobre... Nie sięgnął do obiektywu :D

Opublikowano

Hektor jest jedyny w swoim rodzaju. To nasza silna postać w grupie zachodniopomorskiej. Powiem więcej to nasz filar, drugiego takiego nie ma nikt.:P

Opublikowano
Godzinę temu, darecki2059 napisał:

Powiem więcej to nasz filar, drugiego takiego nie ma nikt.:P

Prawda

Opublikowano

:) jak by byla ladna pogoda w piatek i sobote to mozemy po 16-stej cos takiego...w kolo komina :) 

DSC00931.JPG

Opublikowano

No widzę że kotek by sobie polatał, ale sobota deszczowa się zapowiada. Ale zobaczymy, jak by jednak nie padało to oczywiście po godz 16,00 chętnie się pokulam w towarzystwie świnoujskiej grupy zachodniopomorskiej. Co koledzy na to ???? :P czas odreagować po tygodniu ciężkiej pracy.

A jeżeli w sobotę nie wypali to niedziela wygląda obiecująco słońce,słońce i słońce. :D

Opublikowano

Ja odreagowuję od środy. Ale każdy termin mi pasuje. W niedzielę mam grilla, ale mogę nie iść, w poniedziałek mam gości, ale może wieczorem sie polata, wtorek wolny i środa wolna. Więc koledzy wierzący na kolana i modlimy się o pogodę....

• Sympatycy
Opublikowano

Samotny jeździec pomachał a na rondzie spier... zamiast pojechać za CBR-ką:)

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dobre Dobre czemil.Na kolana bo bedzie zle

Opublikowano
49 minut temu, Robsson napisał:

Samotny jeździec pomachał a na rondzie spier... zamiast pojechać za CBR-ką:)

K...wa się tak zmieniłeś, ze cię nie poznałem.......zmień chirurga, albo machaj wielkimi literami...

Ale ucieszyłem się,że moto mnie pozdrawia....naprawdę....

Robsson, ptaka nie pokazuj na fejsie.....mały taki, wróbelek

Opublikowano

Brrrrr, jazdy dzisiaj raczej nie będzie. Zobaczymy co pogoda przyniesie jutro. :(

• Sympatycy
Opublikowano

Dziś to tylko iść na piwo z Grupą Pomorską, która to właśnie zawitała do Świnoujścia. Jutro jadą dalej

• Sympatycy
Opublikowano

No i odbył się spot GP i miniGZ, który mam nadzieję godnie prezentowałem wraz z synem. Mam nadzieję, że następnym razem stawimy się liczniej choć na chwilę.
bd37e76a5e1256776239da0c78467380.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

No szkoda, że w pracy byłem... Dziś pogoda marzenie. Latamy?

Opublikowano

Ja jestem za. Yamaszka stoi pod domem, czekam na hasło i jestem gotowy. :D

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za polatankę... DDR zrobione, kawa i czekolada w McD, Czemil odwiedzony... Owocny dzień.

Słuchajcie, jest pomysł, by jutro wyskoczyć gdzieś, ale może dalej... Ueckermunde

W jedną stronę 83 km, więc jest okazja się trochę przejechać. W tych rejonach jeszcze nie byłem (w Pasewalku owszem, ale bliżej wody, już nie). Trzeba by parę Euro wziąć ze sobą, by coś zjeść, albo kanapki z chlebem wziąć... Może jakieś inne propozycje?

PS. Szczecin też ma niedaleko... :P

Opublikowano
2 godziny temu, SlawoyAMD napisał:

Dzięki za polatankę... DDR zrobione, kawa i czekolada w McD, Czemil odwiedzony... Owocny dzień.

Słuchajcie, jest pomysł, by jutro wyskoczyć gdzieś, ale może dalej... Ueckermunde

W jedną stronę 83 km, więc jest okazja się trochę przejechać. W tych rejonach jeszcze nie byłem (w Pasewalku owszem, ale bliżej wody, już nie). Trzeba by parę Euro wziąć ze sobą, by coś zjeść, albo kanapki z chlebem wziąć... Może jakieś inne propozycje?

PS. Szczecin też ma niedaleko... :P

Zajzyjcie do zoo.zwierzaki z reki mozna karmic.http://www.holiday-pomerania.de/tierpark-ueckermuende-zoo-am-stettiner-haff.html

Opublikowano

Tak jak mówiliśmy wcześniej daj znac o której jutro i ruszamy przed sie bie, a tak to zoo w . Ueckermunde też warte uwagi

• Klubowicze
Opublikowano

No dobrze by było koło 12-13-tej polecieć... jak coś, to na telefonie, bo odzew minimalny na razie.

Krzysiu, dzięki za propozycję...

• Sympatycy
Opublikowano

Ja muszę być w domu o 16-tej, więc raczej nie zdążę wrócić jak wyjedziemy o 12 -tej

Opublikowano

Jutro odwiedzają mnie teściowie. Planuję ich odebrać po drodze. Będą ok 10.30 Uckermuende lub 11.00 Anklam. Jak Ktoś ma ochotę to zapraszam. Robsson propozycja dla ciebie. Wyjazd ok 9.00 i powrót na 12.00-12.30 do S-cia. Jak ktuś ma cały dzionek wolny to zapewniam emocje na pierwszą część. Czekam na odzew.

• Sympatycy
Opublikowano

Pewnie wyjadę ok 11-tej i pojadę na Greifswald, no chyba że "grupa" wyjazdowa do ZOO wyjedzie o 11-tej to pocisnę z nimi

• Sympatycy
Opublikowano

A ja jutro jadę o 10.00 do Stralsundu z rodziną - przetrę szlak przed mini-wyprawą na Rugię