Gość Dawid181 Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 Mam pytanko jak to jest z rejestrowaniem na przykład Piaggio MP3 400 LT na pojazd samochodowy ponieważ ma ręczny hamulec i centralny nożny i można nim jeżdzić na kategorie prawa jazdy B. Cz są jeszcze prócz tego jednego pojazdu inne rejestrowane jako pojazd samochodowy?? Czy to tak trudno wpisać trzy słowa do wyszukiwarki ? 20 % dla refleksji. Administracja
marycha Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Kolego, z tego co słyszałem to już nie chcą tak rejestrować Kolejna sprawa, że nawet jak zarejestruja to w silnika 400 i 500 każą Ci zmienić moc i to drastycznie. W związku z powyższym pytanie, czy warto się w to bawić? Ja odpuściłem i zrobiłem A, mimo że śmigam mo3
Jerry_R Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Bo to sie robi chyba inaczej - kupuje sie juz zarejestrowany jako 4oo z zagranicy, nie rejestruje u nas.
marycha Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Wszystkie piaggio w wersji LT są jaki pojazd samochodowy inny Problem polega na naszych przepisach i ich interpretacji
Jarczan Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Bardziej niż o wersję skutera,chodzi o to jaką homologację wydał producent na dany pojazd.Z tego co pamietam to żeby zarejestrować jako pojazd samochodowy inny potrzebna jest homologacja l7e.Te same pojazdy mogą posiadać różną homologację -w zależności na jakie rynki były sprzedawane.
Rekomendowane odpowiedzi