Pan rypak Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Królowo,jak to wszystko zapamiętałaś?-takie szczegóły pewnie zapisywałaś po każdym dniu wycieczki. Zazdraszczam i dziękuje za relacje-mam nadzieję,że będę mógł wykorzystać twoje Alpejskie doświadczenie.
Klubowicze Patryk Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Pozwolę sobie wkleić kilka zdjęć. Ekipa: Jeszcze ja! Niezapomniane widoczki: Motory: C.d.n.
GadekW Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 W imieniu swoim i Filipa dziękuję jeszcze raz Joasi za to, że wzięła nas pod swoje skrzydła i pokazała sens jazdy na motocyklu, oraz reszcie ekipy za wspólnie spędzony czas i moc wrażeń przez te wszystkie dni. Zapodaje trasy z mojego gps-a. Chyba najbardziej aktualne, niestety bez ostatniego dnia, gdyż jak Asia wspomniała musieliśmy wracać jeden dzień szybciej. dzień pierwszy dzień drugi dzień trzeci dzień czwarty dzień piąty dzień szósty dzień siódmy dzień ósmy Dziękuje Szefowo: było zajebiście...
Klubowicze Patryk Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Był czas na zadumę i odpoczynek Spotkane na trasie: Ślad obecności pozostawić trzeba Pamiątkowe zdjęcie w pełnym rynsztunku
jot23 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Gratulując poprosiłbym o :czy sprzęt słabszy niż wasze np.mniejszy od 500 dałby radę ?czy zjazdy nie grzały nadmiernie hebli?czy widywaliście podobne wam ekipy czy raczej grupy mniej liczne?nie było oprócz bąbla technicznych kłopotów?
Sympatycy krys70 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Gratulując poprosiłbym o :czy sprzęt słabszy niż wasze np.mniejszy od 500 dałby radę ?czy zjazdy nie grzały nadmiernie hebli?czy widywaliście podobne wam ekipy czy raczej grupy mniej liczne?nie było oprócz bąbla technicznych kłopotów? Odpowiadając na Twoje pytanie Jeśli słabszy sprzęt to raczej w grupie o podobnej pojemnosci (mocy) W kwestji hamulców, wszystko zależy od techniki zjazdu... Np.zjazd AN650 przy włączonym przycisku "power" pozwala na zjazd ze znikomym użyciem hamulców. Jak chodzi o awarię , to poza "bomblem" luzik Jedynie po ostrej jeździe trzeba było po dolewac oleju do burków. O dziwo hondy nie chciały pić.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2014 O dziwo hondy nie chciały pić. Za to ich kierowcy wręcz przeciwnie
Jaki 40 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 No tak to ja spowalniacz " bąbel" nauczka na przyszłe wyjazdy opona bieżnik przed wyjazdem ok ale no właśnie staruszka 4 roki miała i się w bok jej rozlazło. Lewy półdupek wyleczony bo nówka oponki se docieram już siedząc centralnie.P.s: ręce się też uspokoiły bo kawy bez rozlania napić się nie szło.
Sympatycy krys70 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 26 Sierpnia 2014 ... już siedząc centralnie.P.s: ręce się też uspokoiły bo kawy bez rozlania napić się nie szło. Noo noo Jacusiu co ty tam robiłeś na tym wyjeździe?? (bez Izy) Sorki za o.t ale nie mogłem się powstrzymać
Jaki 40 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Krzysiu przecież to męski wyjazd był ha ha. Bo Ani też nie widziałem. W końcu jedno łoże przez dwie noce dzeliliśmy. Ale się odgryzłem.
Klubowicze Patryk Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Bez komentarzy ..... Alpejski nocleg
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Gratulując poprosiłbym o :czy sprzęt słabszy niż wasze np.mniejszy od 500 dałby radę ?czy zjazdy nie grzały nadmiernie hebli?czy widywaliście podobne wam ekipy czy raczej grupy mniej liczne?nie było oprócz bąbla technicznych kłopotów? jot w 2010r. burganem 400 pojechałam na Grossglocknerstrasse i spokojnie dał radę http://www.forum.burgmania.net/topic/10859-grossglocknerstrasse/page__p__172306__hl__grossglockner#entry172306
Sympatycy krys70 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 26 Sierpnia 2014 jot w 2010r. burganem 400 pojechałam na Grossglocknerstrasse i spokojnie dał radę http://www.forum.burgmania.net/topic/10859-grossglocknerstrasse/page__p__172306__hl__grossglockner#entry172306 Wszystko jest uzależnione od towarzystwa
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Panoramy:
Rekomendowane odpowiedzi