Jarek_PL Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Widzę że zaczynacie jak Bóg przykazał. Jazda za dnia a wieczorem biesiada Bardzo mnie sie to podoba :-))
Klubowicze kenobi Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ten toast to było Tyskie? . Powodzonka !
GrzechoCnik Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 No nieźle! Z kulanka wokół komina wykombinowali 9-cie dniowy wypad! Powodzenia i pogody życzę.
Sympatycy krys70 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam Dzisiaj pogoda nie do końca była naszym sprzymierzeńcem, ale daliśmy radę, no bo przecież nie jesteśmy mamlasami
Klubowicze kenobi Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Batmana też tam macie? Tak wysoko na 2211m przyleciał?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Super wypad aż wam zazdroszczę.Choć sam przykulałem się nie dawno Życzę wam pieknej pogody, super wrażeń i bezawaryjnosci maszyn
ja-rek Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 No dobra..., czas się skończył, do 3-ech razy sztuka. Za kila minut minie trzeci dzień Alpejskiej Eskapady, a tu co... d...pa. Wasza "ignorancja jest obrzydliwa". Wcale się o Nas nie staracie... Macie czas do jutra na jakąś "skonsolidowaną" choćby foto relację. Potem będzie "późne lato średniowiecza", jak "niestety" wrócicie. ja-rek.
GadekW Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Dzisiaj połykaliśmy kolejne przełęcze jedna za drugą. Pogoda była superowa do ostatniej przełęczy. Tam temperatura spadła do 12 stopni i nie za bardzo chciała wracać na wyższy poziom. Ostatnie 20 km w totalnej ulewie. Zmarznięci, przemęczeni ale jakże szczęśliwi jesteśmy z powrotem w Austrii. Kilka fotek z dziś...
Sympatycy robert1973 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia 2014 No nareszcie :)jakieś zdjęcia i jak ładnie się komponuje burgmaniowa "wlepa" na znaku (1 foto). Czekamy dalszych relacji. Pozdro
Klubowicze kenobi Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Sierpnia 2014 No macie szczęście że relacja trochę ruszyła,bo inaczej obgadamy Was jutro w Chudowie że hej , tylko co tak mało nalepek burgmaniowych tam na znakach dajecie? W Chudowie tylko dwie dostałem...
Sympatycy krys70 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Minął kolejny dzień Łatwo nie było... Pogoda dzisiaj nie była naszym sprzymierzencem.
GadekW Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Grossglockner zdobyty w deszczu, mgle i pod wiatr... Chwila odpoczynku podczas drogi....przeprawa pociągiem na drugą stronę góry. Tylko nasza szefowa potrafi nam dostarczyć takich uciech... U nas opad szczęki na całego.
Klubowicze kenobi Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Macie szczęście że jeżdzę w KŚ. Oj mielibyście jazdę "bez trzymanki" gdybym był na przodzie w tym pociągu...
Miro71 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 no to pare moich zdjec .... Niedzielne powitanie Kierowniczka wyprawy nawet o garazu pomyslala samotny powrot do domu
Klubowicze Patryk Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Impreza trwa i czasu brak na pisanie oraz wklejanie zdjęć :-)))
Jarek_PL Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Fakt że "mało" tych fotek, ale za to jakie! Góry i motory, to piękne zestawienie. A co to za Typ na niemieckich blachach ? I jeszcze ma klubową kamizelkę
Sympatycy robert1973 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Impreza trwa i czasu brak na pisanie oraz wklejanie zdjęć :-))) hmmm to fajna ta "impreza %% " skoro brak "czasu" no ok jesteśmy cierpliwi. Pozdro
CZARO Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 na hondzie deauville 700 to Grzech ??? a co to za v-strom 650 co go mijaliście i w garażu z wami stoi ? z Polski ??
andrzejSkoczow Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 na hondzie deauville 700 to Grzech ??? a co to za v-strom 650 co go mijaliście i w garażu z wami stoi ? z Polski ?? Na tym pomarańczowym v-stromie to AndrzejMysłowice jeśli o tego Ci chodzi Pozdrawiam
CZARO Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Na tym pomarańczowym v-stromie to AndrzejMysłowice jeśli o tego Ci chodzi Pozdrawiam aaaaa ..... spoko pozdrówka
Sympatycy Grzech Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Tak Czaro, ten na Deauvillce to ja. Z tym, że wk...ły mnie te deszcze i w czwartek odłączyłem się od grupy i pojechałem nad Adriatyk. Pogoda tutaj ładna, jest ciepło i sucho, to jeszcze z tydzień posiedzę.
Klubowicze kenobi Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Rozumiem ten przejazd pociągiem, ale ten spływ na pontonach? Jak tam maszyny wpakowaliście?
Sympatycy pawel883 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Cześć Już jestem w domu i pracy.Dzięki całej ekipie i szefowej za wspólne kulanie. A teraz pytanie :czego potrzeba by nowa opona w ciągu 2tygodni miała łyse boki? tydzień latania po bayerach i 9 dni z Królową Matką Szefową naszą która to wszystko wymyśliła .Bandy mamlasów których ze sobą zabrała ,przełęczy w alpach i dolomitach ,bobslejowej jazdy z żonką na pokładzie ,burka 650 z nowym kapciem ,litra oleju i na koniec rodzynek ,Wojtuś Wojtecki z swoimi trasami pokręconymi jak włoskie spagetti. Dzieki wszystkim którzy nam kibicowali .
Rekomendowane odpowiedzi