upiór Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Popieram to co napisał Jurek fotki fotkami a jak zobaczysz ZACNĄ u gościa to może kilka jeszcze spraw wyjdzie . Dlatego fotki to tylko fotki , ale zawsze wiemy coś więcej jak zobaczymy , na miejscu . A tak swoją drogą gość jak chce sprzedać to powinien jak mu zależy zrobić fotki i przesłać , dziwny gość . Pozdrawiam !vampire .
Jurek_mwo Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Dodam że brakuje też od strony tłumika na kolanku,spiralki-druciku ozdobnego,a silnik od prawej strony,jest przebarwiony,no ale zalecam jednak oględziny na wizji.. !YES
pomyslek1979 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Kurcze w życiu bym nie zauważył że przełącznik lewy jest nowy a prawy stary .Macie rację że koleś jak by chciał sprzedać maszynkę to fotki bez problemu by podesłał . Rozglądam się właśnie za czymś taki bardzo mi się podoba bo na burgmana mnie nie stać Dziękuję wam za odpisanie
Jurek_mwo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Wydaje mi się ze coś znajdziesz,zerknij na inne Zacne pooglądamy doradzimy:)
emge Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Panowie czy przebieg około 100.000km dla skuta to już dużo czy jeszcze spoko? Szukam pomału czegoś co zastąpi moje Malaguti z zakresu pojemności <250 i ceny >6000. Zastanawiam się czy takie Beverly http://otomoto.pl/piaggio-beverly-500-M2563821.html jeszcze pojeździ? Wiadomo, że chociaż nie kręcony ten licznik
ŻABA Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Kurcze w życiu bym nie zauważył że przełącznik lewy jest nowy a prawy stary .Macie rację że koleś jak by chciał sprzedać maszynkę to fotki bez problemu by podesłał . Rozglądam się właśnie za czymś taki bardzo mi się podoba bo na burgmana mnie nie stać Dziękuję wam za odpisanie Witam, Panowie, mi w tym SW jeszcze 2 rzeczy nie pasują: -kolor osłon wydechu - były w ogóle czarne? pachnie szlifem, dodatkowo brak osłonki na kolektorze i inne śruby mocowania osłony (brak podkładek?) -kolor plastiku pod szybą, przynajmniej na zdjęciu wyraźnie się różni
Mr.T Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Hej, czy ktoś z Was widział go na żywo ? T-max ABS
Ghandi Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Witajcie !!! Link Wystawił nasz kolega (forumowicz) antek 1976. Mój znajomy napalił się na ten sprzęt. Tylko jedno mnie martwi, ten jeden post antek 1976 napisał: klik Proszę o jakiekolwiek opinie Pozdrawiam
Klubowicze Jordan Opublikowano 1 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2011 zapytaj Antka co rozumie pod pojeciem Pomiar ramy bo ja sie jedynie spotkałem z prostowaniem ramy a nie pomiarem. Ten burgi jest moze uderzony i zrobiony. skontaktujcie sie z antkeim Prosimy o skorygowanie podpisu. Link do postu. Administracja
Bulba Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Zglaszalem wczoraj ten post wlasnie z tego powodu administracji, z prosba o wyjasnienie. Jak do tad zero reakcji. Ramy nie mierzy sie po zapadnieciu sie stopki w miekka ziemie upadku podczas manewrowania, czy chociazby po lekkim szlifie. Rame sprawdza sie po dzwonie. Rozmawialismy wczoraj podczas latania o tym ogloszeniu, wnioski do czasu wyjasnienia pozostawimy na razie sobie. Ps. Jordan: Co w/g Ciebie oznacza wpis "Dodatkowe informacje: bezwypadkowy, pierwszy właściciel, serwisowany w ASO" Czy bezwypadkowy oznacza (nie byl pospawany z trzech przystankow autobusowych byl pospawany z dwoch)
dr.big Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 Wyslalem Ci juz wczoraj odpowiedz na Twoje zapytanie, wiec nie rozumiem o jakiej "reakcji" piszesz. Skoro podejmujesz ten temat rowniez tu, odpowiem w skrocie: - w REGULAMINIE KORZYSTANIA Z DZIAŁU OGŁOSZEŃ jest dopisek, ktory mowi: "Uwaga: www.burgmania.net nie bierze żadnej odpowiedzialności za treść i rzetelność prezentowanych tutaj ogłoszeń." Administracja nie ma mozliwosci, aby sprawdzac kazde ogloszenie na jego prawidlowosc. Aby wyjasniac i pytac o dostepne oferty powstal m.in. ten temat. Zamiast raportowac nam ogloszenie, ktorego nie jestesmy w stanie zweryfikowac, trzeba bylo wyslac zapytanie do wlasciciela i na tej podstawie postepowac dalej.
Bulba Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Sorki ale nie dostalem zadnej wiadomosci od Ciebie. Wiem ze forum nie bierze odpowiedzialnosci za ogloszenia, tylko irytuje (tutaj powinno byc inne slowo) mnie fakt ze za pomoca tego forum, ktos probuje "uwiarygodnic" swoj sprzet a pewne niuanse sugeruja cos innego. Nie bede prowadzil prywatnych konwersacji ze sprzedajacym, gdyz nie jestem zainteresowany kupnem. Natomiast szkoda mi potencjalnego nabywcy, jezeli okaze sie ze kupil sprzet po dzwonie. A przeciez sprzedawal go gosc z burgmanii. O tego typu szkody dla forum mi chodzi.
dr.big Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 Rozumiem o co Ci chodzi, jednak bez obejrzenia danego sprzetu (a czasami i to nie wystarcza), nikt nie jest w stanie zweryfikowac takiego ogloszenia. Traktujmy ogloszenia na forum, podobnie jak ogloszenia w innych mediach i nie zachowujmy sie zbyt naiwnie wierzac, ze ktos nieznany kto np. napisal na forum 4 posty jest w jakis sposob bardziej wiarygodny od sprzedajcego z allegro. Tylko dlatego, ze tu sie zarejestrowal.
Bulba Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Faktycznie masz racje. Musze zaczac nabierac troche wiekszego dystansu. Ps. Albo zaczac olewac Ps2. Albo poprostu sie nawalic
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 1 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2011 Panowie czy przebieg około 100.000km dla skuta to już dużo czy jeszcze spoko? Szukam pomału czegoś co zastąpi moje Malaguti z zakresu pojemności <250 i ceny >6000. Zastanawiam się czy takie Beverly http://otomoto.pl/piaggio-beverly-500-M2563821.html jeszcze pojeździ? Wiadomo, że chociaż nie kręcony ten licznik Przebieg pow 70tys km na jednoślad to dosyć dużo , co do sprzedawcy to już kilku forumowiczów kupowało tam sprzęty i jak na razie jeżdżą . Warto zaglądać do ich ogłoszeń bo czasem mają fajne jeździdełka za przystępną kasę . !YES
Kamikaze Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 @emge - po pierwsze chyba znaczki pomyliłeś z kierunkiem "<"">" A ja bym zapytał sprzedającego czy się nie pomylił o jedno 0? Ot tak na wszelki wypadek bo już rożne cuda widziałem , łącznie ze skutami z 6 poduszki i ESP Mi on wizualnie raczej nie wygląda na 94 000 a raczej na 9 400
dr.big Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 Hej, czy ktoś z Was widział go na żywo ? T-max ABS Jesli to byl ten Tmax (BlackMax) z Poznania, to mialem na dniach jechac go ogladac. Niestety zostal sprzedany przedwczoraj, mam nadzieje, ze "zawinal" go ktos z Burgmanii ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Lipca 2011 Administrator Opublikowano 11 Lipca 2011 Czyli jak widać, dobry skuter, nawet jeśli w cenie pozornie wyższej niż inne "okazje" z aledrogo znajduje klienta szybko !OK Co prawda bez ekstrasów ale ten T-max był faktycznie ciekawą ofertą
marcin62 Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Witam, ktoś może widział zna ten skuter, Burgman 400 K7, krajowy, bezwypadek, Sosnowiec itd.? http://otomoto.pl/suzuki-burgman-400-krajowy-i-wlasciciel-M2748129.html Może ktoś z forum go sprzedaje?
Klubowicze Patryk Opublikowano 25 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2011 Witam, ktoś może widział zna ten skuter, Burgman 400 K7, krajowy, bezwypadek, Sosnowiec itd.? http://otomoto.pl/suzuki-burgman-400-krajowy-i-wlasciciel-M2748129.html Może ktoś z forum go sprzedaje? Chyba to jednak nikt z forum, nie bywał na naszych spotkaniach regionalnych (może nie ma paszportu ). Jeśli stoi w Mysłowicach na Obrzeżnej (komis na giełdzie Mysłowice na terenie której zrobiono zdjęcia) to w tym tygodniu mogę tam skoczyć i zobaczyć. Na zdjęciach ładnie wygląda. !OK Tylko tak jakby "zadupek" miał inny odcień - ale to może załamanie światła. A negocjatora trzeba zabrać ze sobą dobrego
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2011 jutro jadę do Bielska do suzi-moto mogę się tam wypytać o ten skuter jeśli był u nich serwisowany
marcin62 Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 O Joasia chętnie bym poprosił, jak dasz radę to zapytaj, nr rejestracyjny i vin jest w ogłoszeniu także prośba. Znajomy ma go jutro zerknąć pod wieczór to może już coś się dowiesz i napiszesz. Niby z rozmowy wszystko ok, a pasuje bo jest F.Vat No i gratulacje za AN650 dla Joasi. Także Patryk, nie musisz tam jechać, wielkie dzięki gdyż tak jak piszę już coś będzie wiadome jutro wieczorkiem. Myślałem, że jak gość 1wł. od 2007r to może forumowicz. edit: i jak tam, coś się dowiedziałaś?? edit: Dzięi za info na priv. Pozdr.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2011 dzięki ... jutro zapytam o ten skuter
Sympatycy Kubo Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Co powiecie, jeśli w Burgmanie 650 ktoś z przodu zamontuje oponę z indeksem 56S zamiast 56H? Pochodzi z aukcji http://otomoto.pl/suzuki-burgman-650-M2662088.html Wydaje Mi się, że osoba zainteresowana zakupem powinna wiedzieć na czym ma jeździć. Chyba, ze sprzedający nawet nie wie co Mu wcisnęli... No ale opona 56H kosztowała by z 350zł, a 56S ze 180-200zł... Jeśli wyolbrzymiam problem, sorry !winkiss Pozdrowienia !piwko
slaw Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Co powiecie, jeśli w Burgmanie 650 ktoś z przodu zamontuje oponę z indeksem 56S zamiast 56H? Indeks "S" to 180km/h a w sieci różne źródła podają dla starszych modeli 650-tki prędkość maksymalną na poziomie 160km/h. Może do tego rocznika taka opona wystarcza.
Rekomendowane odpowiedzi