Gość djmusik Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 to ja chyba zmienie zdanie i jednak pojde w strone suzuki bandita skoro takie wszystkie po slifach
GrzechoCnik Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Co o tym sądzicie ?? NADUŚ No to skoro już wszystko wiesz, to tylko zwrócę twoją uwagę na to, że na ostatnim zdjęciu ktoś ewidentnie olewa ten !scooter !OKK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Maja 2011 Administrator Opublikowano 10 Maja 2011 Co o tym sądzicie ?? NADUŚ Nic dobrego... No to skoro już wszystko wiesz, to tylko zwrócę twoją uwagę na to, że na ostatnim zdjęciu ktoś ewidentnie olewa ten GrzechoCnik... Fotka
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 10 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2011 Nie jestem wielkim specjalistą, ale mam dwie uwagi co do tego paździerza: 23 tkm to on miał parę tysięcy kilometrów temu. Chyba raczej tyle ma mil (patrząc na zegary). Druga uwaga: jeśli skuter wygląda źle już na zdjęciach, to na żywo kupą straszną być musi. PS. Dzieciak ma rację, olać tego atlantika.
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2011 to ja chyba zmienie zdanie i jednak pojde w strone suzuki bandita skoro takie wszystkie po slifach No to idz, kup bandita za czworaka i sie ciesz, ze "swiezy" sprzet, bez "history"... Swoja droga, widzial ktos malego, sensownego bandziora za 4kPLN ? Bo chyba kolega nie celuje w duzego. pzdr
Gość djmusik Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 No to idz, kup bandita za czworaka i sie ciesz, ze "swiezy" sprzet, bez "history"... Swoja droga, widzial ktos malego, sensownego bandziora za 4kPLN ? Bo chyba kolega nie celuje w duzego. pzdr nic nie mowilem o 4kPLN.... bandity sa w troszke wiekszej cenie a swiezy sprzet to mozna trafic z salonu ..... mi nie chodzilo oto ze swiezy tylko oto ze jak mam kupic maxi skladanego z bog wie ile skuterow to wole juz bandita nawet po szlifie...
Sympatycy szorstki Opublikowano 11 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2011 nic nie mowilem o 4kPLN.... bandity sa w troszke wiekszej cenie a swiezy sprzet to mozna trafic z salonu ..... mi nie chodzilo oto ze swiezy tylko oto ze jak mam kupic maxi skladanego z bog wie ile skuterow to wole juz bandita nawet po szlifie... Wszystkie 3 Twoje pytania o oferty, oscylowały w granicach 2 - 4,5 kPLN. Stąd moja wypowiedź na temat bandita za 4 kPLN. Po prostu myślałem, że takimi pieniędzmi na sprzęt dysponujesz. Maxiskuter 400-500 ccm, da się kupić nieskładany, nieszlifowany w bardzo dobrym stanie. Problem tylko jest taki, że nie w powyższych pieniądzach. Podobnie zresztą jak i biegowy motocykl. Cudów i okazji nie ma, a wybór należy do Ciebie... pzdr
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 11 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2011 .....jak mam kupic maxi skladanego z bog wie ile skuterow to wole juz bandita nawet po szlifie... I będziesz zadowolony. Myślisz, że bandit po szlifie lepszy od maxi po szlifie. Wątpię, ale wola twoja panie. !w00t
Lucjan73 Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 No dobra, to i ja się dopiszę do poszukiwań (tak cały czas szukam czegoś ciekawego - ostatnio jednak padło na Trans atlatica 500 który to chyba bardziej będzie pasował do mojej "skromnej" osoby ). Co o tym sądzicie ?? NADUŚ tak, wiem że brak znaczków oznacza szlif, dzwon (najechanie z tyłu) ale to zawsze chyba lepiej niż frontowo Witam, Marynarz zobacz ogłoszenie które pojawiło się dziś na forum, cena trochę wyższa ale na "oko" stan skutera napewno lepszy !YES Zbieraj ekipe z Wawy i walcie do tego Radzymina to przecież pod nosem !YES
Kurczak Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Witam wszystkich serdecznie po raz pierwszy. Jestem nowym forumowiczem i kondydatem do maniak-maxi-skuterów, ale jest jeden szkopuł nie posiadam jeszcze swojego (maxa).Dlatego zwracam sie do was z gorącą prośba :czy ktoś może widział i sprawdzał tego rumaka lub podobnego do niego z tej stajni,jestem bardzo zainteresowany kupnem ,ale mam jakieś 500km tam i spowrotem. Wiem że mogę liczyć na waszą pomoc i radę. http://allegro.pl/suzuki-burgman-650-executive-2007-rok-i1582502693.html ps.pozdrawiam ruslan007 Witam kupowałem tez Burka 650 K7 od tego goscia rok temu dokładnie w kwietniu musiałem tylko zmienic gumy powietrze schodziło około 0,2 atm. w ciagu tygodnia mam nowe juz zrobiłem tez przeglad w ASO w Gdyni wymiana płynów ustawienie zaworów itp. dałem za swoiego 20500 z kufrem giwi przejechałem tylko 500km ale jestem zadowolony jestem z nad morza skuter ogladał przed kupnem kolega mieszkajacy w Krakowie pozdrawiam
Marynarz Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Witam, Marynarz zobacz ogłoszenie które pojawiło się dziś na forum, cena trochę wyższa ale na "oko" stan skutera napewno lepszy !YES Zbieraj ekipe z Wawy i walcie do tego Radzymina to przecież pod nosem !YES no wiem wiem... (subskrypcja - tylko dlaczego wyląYdowało to w koszu to po pierwsze primo, a po drugie primo - oglądalność 750 coś tam) to może ktoś coś powie więcej albo i wie na ten temat O TUTAJ
Bobas Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 sorki juz pisze moj wzrost to 185 cm waga 100 kg maxi ma byc i do miasta i na dluzsze przejazdzki. jak juz pisalem bedzie to moj pierwszy maxi jestem w trakcie ukonczenia kategori A, poprzednim mojim pojazdem byla nie markowa 50. ale w rekach mialem juz wieksze motocykle wiec z tym nie ma problemu pozatym bardzo mi sie podoba x9 ale inne tez wchodza w role to jak pomoze ktos ? Ja mam 190 cm wzrostu i jedyne maxi na jakie się swobodnie mieszczę to AN 650 i SW 600 ze zdjętym oparciem. Przymierzałem się do wszystkich innych modeli i nie ma najmniejszych szans. Jeśli masz długie nogi to polecam tylko te modele. Miałem Piaggio X9. Wyglądałem na nim jak na Bobiku, a zawracając musiałem nogi rozstawiać do szpagatu. Na szczęście mam czarny pas w karate i dawałem jakoś radę
Sympatycy Worlan Opublikowano 11 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2011 to może ktoś coś powie więcej albo i wie na ten temat O TUTAJ Szkoda, bo kilka godzin temu byliśmy tam - ja + 2. Oglądaliśmy inny sprzęt, a ta Apka stała w garażu i nie interesowaliśmy się nią. A szkoda, ale musztarda po obiedzie. Marynarzu, wciągaj żagle na maszt i płyń do Radzymina. Mus looknąć. PS. Stoi jeszcze jedna (bordowa).
Marynarz Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Czyli generalnie Handlarz... hm... a co po wiesz o tym sprzęcie który oglądaliście ??? zgodny z "opisem" ?
tomek1980 Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Czyli generalnie Handlarz... hm... a co po wiesz o tym sprzęcie który oglądaliście ??? zgodny z "opisem" ? Znam tego handlarza generalnie ma włocha który wyszukuje mu skutery,kiedyś jezdził Tirem jako kierowca PL-I i dorabiał sobie przywożąc jeden dwa skutery w miesiącu teraz się chyba z tego utrzymuje, powiem tak dobrze sprawdź skuter on ma albo pozlepiane z kilku albo dobry egzemplarz. Mój znajomy kupił od niego bardzo dobry skuter natomiast inny kolega rok później chciał zakupić x9 i okazało się że składana była z kilku. Jedno jest pewne łatwo go urobić co do ceny więc można sporo stargować. pzdr
Klubowicze krzytro Opublikowano 12 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2011 Czyli generalnie Handlarz... hm... a co po wiesz o tym sprzęcie który oglądaliście ??? zgodny z "opisem" ? Wsobotę kupiliśmy od niego maykę 250 ,sprzęt 1 klasa.myślę że nie jest oszustem.A Aprika b.ładna.Swoją drogą mógłbyś odpowiedzieć na PW
malina666 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Czyli generalnie Handlarz... hm... a co po wiesz o tym sprzęcie który oglądaliście ??? zgodny z "opisem" ? Tez byłem u tego handlarza. Mozna z nim negocjować. Nie ma w zamiarze oszukiwać. Widziałem u niego burki k3 i k7 i oba była w b dobrym stanie, przejechałem się i kiedy po paru godzinach wróciłem i sie zdecydowałem skuter juz był sprzedany. Ogolnie po rozmowie z nim polecam.
Sent Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Marynarz, u nas w Zach-pomie Artcho ma do sprzedania Aprilię Atlantic ale już Sprint. Z tego co wiem, to dalej jest na sprzedaż
Marynarz Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Marynarz, u nas w Zach-pomie Artcho ma do sprzedania Aprilię Atlantic ale już Sprint. Z tego co wiem, to dalej jest na sprzedaż Ale Sprint już jest nie fajna wizualne...
tomek1980 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Wsobotę kupiliśmy od niego maykę 250 ,sprzęt 1 klasa.myślę że nie jest oszustem.A Aprika b.ładna.Swoją drogą mógłbyś odpowiedzieć na PW Jak na handlarza ma skutery w dobrym stanie ale jak oglądaliśmy x9 i ktoś mi mówi że nie miała wypadku a pod plaskikami okazuje się że jest po wypadku no to znaczy że jest coś nie w porządku albo sprzedający nie zna dokładnie historii w co nie wieżę. Sprzedawcę zdecydowanie mogę polecić ale wiadomo każdy chce zarobić i sprzedać a kupujący chce jak najlepiej kupić więc trzeba dokładnie oglądać i targować się.
robix Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Apka Sprint nie jest brzydka (rzecz gustu oczywiscie) ma natomiast 2 wady - jest mala (malo miejsca na nogi co zreszta jest problemem pierwszego Atlantica) oraz wrzynajacy sie w 4 litery ,,zadupek,,czyli oparcie. Reasumujac ciekawy sprzet ale dla mniej roslych kierowcow. robix
kris197 Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Witam koledzy co sądzicie o tych ofertach może już się gdzieś pojawiały ? http://moto.allegro.pl/yamaha-majesty-125cc-zarejestrowany-ubezpieczony-i1602136633.html http://moto.allegro.pl/yamaha-majesty-125-okazja-stan-bdb-i1592871284.html
Bob Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Kris w twojej okolicy to w Pile jest sprzedawca ma z wloch paredziesat szt ,nie wszystkie sa na allegro. Mialem od niego 2 szy YP250 i Aprilie Leonardo150i byly ok Jest duzy wybor i przymierzyc i przejechac sie mozna
kris197 Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Kris w twojej okolicy to w Pile jest sprzedawca ma z wloch paredziesat szt ,nie wszystkie sa na allegro. Mialem od niego 2 szy YP250 i Aprilie Leonardo150i byly ok Jest duzy wybor i przymierzyc i przejechac sie mozna Dzięki serdeczne trafiłem i na jego aukcje ale niestety dużo złego słyszałem o maszynach z Włoch,Francji czy Hiszpanii choć nie chciałby generalizować nie mniej nie ukrywam że nie jestem mobilny dlatego rozglądam się za czymś w mojej okolicy
Rekomendowane odpowiedzi