spike Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Czy ktoś wie coś więcej o tej ofercie: http://otomoto.pl/suzuki-burgman-650-executive-M1975475.html
Marynarz Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich po długiej nieobecności. Mam pytanko : czy ktos zna ten pojazd ? może ktos był oglądać? co sąsidzie o tej ofercie? Za wszelkie podpowiedzi będę wdzięczna. link: http://allegro.pl/malaguti-madison-k400-maxiskuter-i1557964087.html Z góry dziękuję i pozdrawiam, Sylwia Mogę powiedzieć tylko tyle że to ogłoszenie wisi bardzo długi czas już... coś koło roku (jak nie lepiej)
sylaD-Team Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Mogę powiedzieć tylko tyle że to ogłoszenie wisi bardzo długi czas już... coś koło roku (jak nie lepiej) uuuu to znaczy że poszukam dalej...
Mussol Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Może ktoś coś wie na temat tego Atlantica? kolega jest zainteresowany co o nim myślicie?
sylaD-Team Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jako że szukam nadal , wpadło mi jeszcze to Majesty w oko - Poznań. Ciekawa jestem czy warto sie po nią wybrać ( do Poznania ma daleko) http://allegro.pl/yamaha-majesty-ii-yp250-z-2001-roku-i1540609867.html W niedzielę jadę oglądać Majeczkę z moich okolic , jednak ta z Poznania najbardziej zwróciła moją uwagę. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie , tum bardziej że juz mi zalezy by cos kupić - znów jestem bez moto a postanowiłam polatac na maxi . Pozdrawiam i dziękuję
bartosz108 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Interesuje mnie ta oferta: piaggio X9 Ktoś go oglądał, albo wie od kiedy to ogłoszenie wisi? Proszę o wszelkie uwagi i opinie na jego temat.
Klubowicze Patryk Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Interesuje mnie ta oferta: piaggio X9 Ktoś go oglądał, albo wie od kiedy to ogłoszenie wisi? Proszę o wszelkie uwagi i opinie na jego temat. 2000 rok ??? - to nie ta buda. Przód jest z 2002r. tj. szyba, białe kierunki. To na pierwszy rzut oka. Nie chciało się nawet śrubek powkręcać, pewnie blaszki poginęły A tu dla porównania 2001 r.
Marcin S. Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Interesuje mnie ta oferta: piaggio X9 Ktoś go oglądał, albo wie od kiedy to ogłoszenie wisi? Proszę o wszelkie uwagi i opinie na jego temat. Mnie jeszcze nie pasuje tłumik do silnika hondy. Pozdrawiam Marcin S.
Krzyciu Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Mnie jeszcze nie pasuje tłumik do silnika hondy. Pozdrawiam Marcin S. Nie rozumiem dlaczego coś Ci nie pasuje..tak jest w orginale:) Jak silnik Hondy to i tłumik
Archie Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Piaggiolota ktos unowoczesnial (w sumie nic w tym zlego). Oprocz szyby i bialych kierunkow ma dodatkowo kanape od Evo (podwojny szef). Tlumik w moim jest identyczny z tym w ofercie. P.S. Ja w swoim tez wymienilem szybe na regulowana, w planach mam biale przednei kierunki i kanape. Bedzie buda 2000 z "nowoczesnymi" akcentami.
Sympatycy szorstki Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Interesuje mnie ta oferta: piaggio X9 Ktoś go oglądał, albo wie od kiedy to ogłoszenie wisi? Proszę o wszelkie uwagi i opinie na jego temat. Pomijam kwestie poruszone przez innych kolegów, ale czy na "spasowanie" plastików i braki, tudzież rdzę w "śróbkologii" nikt już nie zwraca uwagi ? Jeśli mam być szczery, to sprzęt wygląda na totalny, wyeskploatowany i kombinowany "paździerz"... !sciana pzdr
Marcin S. Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Nie rozumiem dlaczego coś Ci nie pasuje..tak jest w oryginale:) Jak silnik Hondy to i tłumik Inny niż na zdjęciach Patryka, tym się zasugerowałem... Jeśli nie to odszczekuję Pzdr. M. Edit: No tak, inny silnik - ślepa komenda ze mnie M.
bartosz108 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Pomijam kwestie poruszone przez innych kolegów, ale czy na "spasowanie" plastików i braki, tudzież rdzę w "śróbkologii" nikt już nie zwraca uwagi ? Jeśli mam być szczery, to sprzęt wygląda na totalny, wyeskploatowany i kombinowany "paździerz"... !sciana pzdr Szorstki wielkie dzięki za te celne uwagi. Czasem nie chcemy dostrzec prawdy
Gość bond Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Jako że szukam nadal , wpadło mi jeszcze to Majesty w oko - Poznań. Ciekawa jestem czy warto sie po nią wybrać ( do Poznania ma daleko) http://allegro.pl/yamaha-majesty-ii-yp250-z-2001-roku-i1540609867.html W niedzielę jadę oglądać Majeczkę z moich okolic , jednak ta z Poznania najbardziej zwróciła moją uwagę. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie , tum bardziej że juz mi zalezy by cos kupić - znów jestem bez moto a postanowiłam polatac na maxi . Pozdrawiam i dziękuję Hej, jesli w ogóle rozważasz Majkę skontaktuj się z użytkownikiem tego forum, który wystawił majkę w dziale sprzedam. ta dokładnie http://otomoto.pl/yamaha-majesty-250-M2541514.html Byłem widziałem, jeździłem. Wrażenia jak najlepsze, skuterek szybki, wygodny, silnik pracuje cichutko i równiutko. Szczerze mówiąc byłem zaskoczony, że to tak zwinny pojazd. Do licznikowych 120 rozpędza się bardzo płynnie(pójdzie więcej), hamuje pewnie, prowadzi się stabilnie. Dodatkowo ma kuferek. Sam sprzedający to niespotykany gość, na drugie ma równiacha! Absolutny mistrz!!!Uczciwy, pomocny, cierpliwy(!), nie kupiłem majki tylko dlatego, że jednak zdecydowałem się iść w stronę motocykli. Ale jeśli ktoś szuka pewnego pojazdu i oczekuje transakcji w unikalnej atmosferze, to niech się przejedzie po tą majkę.
Makrotek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Szanowna braci skuterowa. Jako ze kolega szuka aktualnie czegoś do jazdy po mieście jest zainteresowany poniższym egzemplarzem. Zwracam się wiec do znawców modelu YP250 o rzucenie okiem na foty. Pozdrawiam. http://allegro.pl/yamaha-majesty-250-okazja-2004-r-i1568515716.html
KacperHB Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Jako że szukam nadal , wpadło mi jeszcze to Majesty w oko - Poznań. Ciekawa jestem czy warto sie po nią wybrać ( do Poznania ma daleko) http://allegro.pl/yamaha-majesty-ii-yp250-z-2001-roku-i1540609867.html W niedzielę jadę oglądać Majeczkę z moich okolic , jednak ta z Poznania najbardziej zwróciła moją uwagę. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie , tum bardziej że juz mi zalezy by cos kupić - znów jestem bez moto a postanowiłam polatac na maxi . Pozdrawiam i dziękuję znalazłem - Majka jest własnością Użytkownika Brachu (na szczęście na innym forum tez używa tego samego ) - możesz przeszukać jego posty i będziesz miała jakieś światło na !scooter, może jest tez ktoś z Poznania co widział się z nim live
Corleone Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam, Czy ktoś z Was oglądał może tę Hondę? http://otomoto.pl/show?id=M2274884 Mój brat szuka czegoś do 10tys. a ja oczywiście chce go namówić na maxi !scooter Sprzedawca twierdzi, że rama oraz teleskopy nie są ruszone a ja nie miałem do czynienia uszkodzonymi skutami. Pozdrawiam, Corleone
Sent Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Jak dla mnie naprawa tamtego to lekko chory pomysł, za 10 000 zł kupiłbym SW 600 i pewnie coś by zostało na małe sprawy przeglądowe, bo jeżeli wciągnie go jazda na 2oo, to 400 ccm to zaraz będzie mało
Corleone Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Jak dla mnie naprawa tamtego to lekko chory pomysł, za 10 000 zł kupiłbym SW 600 i pewnie coś by zostało na małe sprawy przeglądowe, bo jeżeli wciągnie go jazda na 2oo, to 400 ccm to zaraz będzie mało Człowiek robi dopiero prawko, więc nie wiem czy powinien od razu wkładać pomiędzy nogi te 50KM z SW600 ... Ja miałem poprzednio YP400 a przesiadłem się na DT300 i jest ok ale wracając do tej SW400, to chyba faktycznie nie ma co się z nią bawić, bo po rozebraniu plastików może dojść coś więcej.
magart Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Coś mi się zdaje, że wymiana samych plastików spowoduje, że koszt przekroczy znacznie 10 tys. Sent dobrze gada, lepiej szukać całego sprzętu. Powodzenia
Sent Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Człowiek robi dopiero prawko, więc nie wiem czy powinien od razu wkładać pomiędzy nogi te 50KM z SW600 ... Ja miałem poprzednio YP400 a przesiadłem się na DT300 i jest ok ale wracając do tej SW400, to chyba faktycznie nie ma co się z nią bawić, bo po rozebraniu plastików może dojść coś więcej. Ale dobrze wiemy, że DT to jak na swoje 300 cmm jest bardzo zrywny i pokonuje AN 400 czy YP 400... Ja spokojnie mogę porównać YBR 250 z prawka do AN 400 i jeśli chodzi o przyśpieszenie to ciut lepsza jest YBR, nie wspominając o elastyczności (biegi kontra automat). Ja po miesiącu znudziłem się trochę na AN 400, teraz mam 56 KM 650 ccm z biegami i mi starcza, jeszcze się po pół roku nie znudziło !YES
kaktus83 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witam. Czy ktoś na podstawie zdjęć z allegro mógłby oszacować co należałoby wymienić i mniej więcej za jaką cenę aby doprowadzić xcitinga do stanu " idealnego"? http://otomoto.pl/show/?id=M2550715
przemas Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Nie wiem ile będzie kosztował komplet plastików, których brakuje. Ciężko ocenić ile z tych, które są, ma pourywane zaczepy... Najbardziej nie podoba mi się chłodnica, która na zdjęciu wygląda jakby "dostała" maskownicą, a to już nie wróży najlepiej... Poza tym te czerwone bohomazy na lewej ladze kojarzą mi się ze szrotowym oznaczaniem wymontowanych części z rozbiórki. Może te lagi były wymieniane, bo oryginalne zgięły się tak, że dostała chłodnica? Reasumując: może być mina.
7-mka Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Lagi chyba orginalne ale 100% krzywe więc koszta wzrastają jak dla mnie lipa
przemas Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Nie no, lagi mogą być proste (bo wygląda to tak jakby były wymienione), gorzej może być z geometrią ramy... Zresztą, trochę to dziwne, że cały przód rozpirzony a błotnik nietknięty...
Rekomendowane odpowiedzi