dr.big Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 Bigu ty chyba na tą swoją włoszczyznę tak po męsku wsiadasz , bo inaczej się nie da !tut Wsiadam jak mi wygodniej !happybth , a czy po "mesku"? Niech mysla nad tym forumowi ( i nie tylko) "specjalisci" !happybth !tut . PS. Chodzi mi o fakt, ze takie szufladkowanie jest bez sensu. A wstyd to isc krasc, chociaz w pewnych kregach to pewnie nobilitujace.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Października 2010 Administrator Opublikowano 6 Października 2010 a ta? ślicznotka za ładna?muszę przyznać ze mam chęć na taki sprzęt stołkowa pozycja mi odpowiada, lezy w zasięgu gotówkowym Sorry są gusta i guściki , ale jak to jest śliczne to ja bym tego z garażu nie wyprowadził bo by mi było wstyd przed ludzmi !tut Wstyd to kraść i po śmietnikach grzebać !happybth Idąc tym tokiem myślenia to dla niektórych wstydem jest wyjechać gaźnikowym An400 z garażu... !happybth Kacper... Versitka wygląda na zadbaną. Jeśli Tobie pasuje to bierz i nie sugeruj się opiniami pseudo "krytyków sztuki".
M_Pajak Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Qrcze uderz w stół i jakaś wojna się rozpętała . Poprostu mi się nie podoba i tyle !happybth . A Mariusz odrazu mnie zjechał za pseudo krytykę . To tylko moja opinia o tym skucie .
KacperHB Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Wstyd to kraść i po śmietnikach grzebać Idąc tym tokiem myślenia to dla niektórych wstydem jest wyjechać gaźnikowym An400 z garażu... Kacper... Versitka wygląda na zadbaną. Jeśli Tobie pasuje to bierz i nie sugeruj się opiniami pseudo "krytyków sztuki". dzięki za odzew - napisałem do gościa prośbę o więcej zdjęć oraz trochę więcej informacji. Zobaczymy jutro rano czy się odezwał bo podałem firmowy mail. Generalnie skuter nie ma służyć do lansu tylko do dojazdów do pracy 12km tam i 12 powrót. Krytyki się nie boję, za stary jestem żeby ulegać modzie - dla mnie ma być funkcjonalnie. Lansu zadaję MZ, myślę że za nią obejrzy się więcej ludzi na ulicy niż za niejednym An 400 bez wtrysku , czasami ktoś pomacha, zagada na światłach lub pod sklepem, jest . Skuterka szukam bo szkoda mi mojej TereSki a na marginesie - jak ktoś pyta o skuta (szczególnie nowy, niedoświadczony użytkownik) starajcie się odpowiadać. Zdaję sobie sprawę że można tak do usr...... śmierci ale dla takich "leszczy" jak ja jesteście czasami jednym źródłem podpowiedzi
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Października 2010 Administrator Opublikowano 7 Października 2010 a na marginesie - jak ktoś pyta o skuta (szczególnie nowy, niedoświadczony użytkownik) starajcie się odpowiadać. 128 stron w tym temacie, wielokrotnie osobiście oglądałem dany sprzęt live (mazowieckie), czasem dzwoniłem na czyjąś prośbę, że o ilości pytań na PM'ach nie wspomne !happybth . Dzięki wpisom i zaangażowaniu różnych osób w tym topicu wiele sprzętów zostało kupionych bądź pominiętych. !happybth Znaczy chyba się staramy... !OKK !happybth Ps. Ważne: Nie zapominajmy, że ocenianie sprzętu tylko po zdjęciach z ogłoszeń to jak wróźenie z fusów. To tylko pobieżna pomoc dająca jedynie zarys czy daną ofertą można się (wstępnie) interesować.
M_Pajak Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Kacper na Mariusza możesz zawsze liczyć . Napewno pomoże i doradzi . !happybth
MARCVS Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Kacper na Mariusza możesz zawsze liczyć . Napewno pomoże i doradzi . ,,Nad wszystkim czuwa Gospodarz domu Nie da on krzywdy zrobić nikomu Zawsze pomoże o każdej porze O mój Boże!!!!'' Dobre chłopisko !OKK Nasz Anioł Stróż !V Pozdrowionka dla Ojca Dyrektora
gkrz Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Witam. Wiem że skuter jest w mojej miejscowości, ale jak to zwykle bywa, najbliżej, najtrudniej sie wybrać, czas. czy może ktoś to oglądał: http://otomoto.pl/yamaha-majesty-250-dx-zo...o-M1959638.html
Sympatycy Baltona Opublikowano 9 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2010 Coś te lagi jakieś !happybth wygięte albo tak to wyszło na fotce
gkrz Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Faktycznie, nie zwróciłem uwagi, ale jak by były tak wygięte jak na zdjęciu, to by sie jeździć nie dało, a gość muwi że śmiga aż miło. Powiedział że jak podejde to pozwoli rozkręcić do paska i waria. Mówił że jechał nią 130 i jescze było troche gazu. Po niedzieli tam podejde.
Sympatycy Baltona Opublikowano 9 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2010 Może to tylko załamanie światła na fotce, a może to sportowe zawieszenie
gkrz Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Nie wiem czy zakładać nowy temat, czy może ktoś mi tu odpowie w 3 punktach na moje pytanie: Zalety nowej budy YP ( po 2000r) w stosunku do starej. Czy warto dopłacić i poszukać nowej budy?? Wiem, temat o różnicach był, nawet 2, ale to było o różnicach, a nie o zaletach czy wadach.
Marynarz Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Wygląd tylko, lepsze światła z przodu... i to chyba tyle
ptaku_1 Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Z zalet to mi przychoda do glowy 3 sztuki: 1. Z tylu tarcza a nie beben (w starej budzie tarcze miala tylko wersja DX) 2. Lepsze swiatla. 3. Szybciej sprzedasz w nowej budzie
gkrz Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 A więc w moim przypadku tylko, a może aż, lepsze światła. A co z siedzeniem, czy są tam jakieś regulacje?? Dzisiaj tam podjade i porobie trochę zdjęć, postaram sie wrzucic .
Siodel Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 A więc w moim przypadku tylko, a może aż, lepsze światła. A co z siedzeniem, czy są tam jakieś regulacje?? Dzisiaj tam podjade i porobie trochę zdjęć, postaram sie wrzucic . jest jeszcze większy schowek po kanapą ....
boochos Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Witam. Kilka lat temu kupiłem B400 K3 z "pewnych rąk" czyli od forumowicza znanego Jako RUDY56. Sprzęt spisywał się bardzo dobrze jednak musiałem go spieniężyć w pewnym momencie. Aktualnie znów przymierzam się aby kupić skuter - an 650, fjs 600 lub sw t400 (roczniki z abs-em)Jako, że nie mam zbyt dużego doswiadczenia w omijaniu tzw. "allegro-kupa" bardzo prosze o Waszą pomoc. Znalazłem interesujące mnie ogłoszenie - na zdjęciach wygląda optymistycznie- dla takiego laika jakim ja jestem. Czy ktoś z Was widzi coś podejrzanego, a może ktos z Was mieszka w okolicy gdzie znajduje się ten komis i mógłby obejrzeć go LIVE. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie uwagi. P.S. Ja mieszkam w KRAINIE BIAŁYCH NIEDŹWIEDZI -a od nas wszędzie daleko Adres ogłoszenia: http://otomoto.pl/suzuki-burgman-executive-M2144791.html p.s.2 Nie wiem jak wstawić ten adres jako hiperłącze? PZDRW.- Szymon -boochos
gkrz Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 A ja swoje. Tutaj są zdjęcia, lagi proste: http://picasaweb.google.com/gkrz67/Yp25019...feat=directlink Nie jeździłem, chociaż gość sie upierał żebym się przejechał. cena troche duża jak na ten rocznik. Tutaj ma 3 lata młodsze ale daleko, Gniezno. http://otomoto.pl/yamaha-majesty-250-M2266571.html. Nie mam nikogo znajomego co się zna na takim sprzęcie. Niby cena nie duża i straty wielkiej w razie czego nie ma, ale... Może kogoś z Małopolski polecicie, oczywiście nie za darmo, kto by się kopsnął do Olkusza, ewentualnie przywiozę.
Sent Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Ja kupowałem od gościa. Kupiłem swojego Burgmana i nie mam żadnych zastrzeżeń. Choć ostatnio pisał, że ma Burgmana 650, w którym trzeba pasek wymienić......... Obejrzyj, ale jak będziesz miał jakieś podejrzenia to odpuść
Lucjan73 Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Witam. Kilka lat temu kupiłem B400 K3 z "pewnych rąk" czyli od forumowicza znanego Jako RUDY56. Sprzęt spisywał się bardzo dobrze jednak musiałem go spieniężyć w pewnym momencie. Aktualnie znów przymierzam się aby kupić skuter - an 650, fjs 600 lub sw t400 (roczniki z abs-em)Jako, że nie mam zbyt dużego doswiadczenia w omijaniu tzw. "allegro-kupa" bardzo prosze o Waszą pomoc. Znalazłem interesujące mnie ogłoszenie - na zdjęciach wygląda optymistycznie- dla takiego laika jakim ja jestem. Czy ktoś z Was widzi coś podejrzanego, a może ktos z Was mieszka w okolicy gdzie znajduje się ten komis i mógłby obejrzeć go LIVE. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie uwagi. P.S. Ja mieszkam w KRAINIE BIAŁYCH NIEDŹWIEDZI -a od nas wszędzie daleko Adres ogłoszenia:http://otomoto.pl/suzuki-burgman-executive-M2144791.htmlp.s.2 Nie wiem jak wstawić ten adres jako hiperłącze? PZDRW.- Szymon -boochos Witam, w ogłoszeniach są dwa klubowe AN 650 Bobasa i Antoniaczka, oba znane i pewnie.
boochos Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Dzięki Lucjan73- oczywiście kontaktowałem się z nimi już, ba nawet dowiedziałem się od antoniaczka że wszystko ok ze skuterem po awarii którą opisywał w czerwcu na forum.Niestety zbyt drogie sprzęty jak dla mnie w tej chwili (max 20 tys. mogę przeznaczyc). Może ktoś inny zastanawia sie nad sprzedażą, proszę o info... Dzięki.
gkrz Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Witam. Znalazłem niedaleko siebie taką ofertę. Co o niej myślicie. Skuter jest z 2002r jak pisze właściciel, a ma nową bude. Tu link do aukcji: http://moto.allegro.pl/sprzedam-yamaha-maj...1271009550.html A tu więcej zdjęć: http://picasaweb.google.pl/gkrz67/YpRybnik...feat=directlink Pozdrawiam.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 16 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 16 Października 2010 W ogłoszeniu przed szlifem a na Picassie już po. Nowa buda to jest od 2000 ten jest po ostatnim FL (czerwone kierunki, pikowany taboret i wypasiona szafa ) Musisz podjechać i zobaczyć (dowiedz się którą wersje kupujesz Picassa/Allegro)
gkrz Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Skyterek ponoć mu się jakoś wywrócił, a sprzedawany jest ten z picassa. A na alledrogo jest pokazana druga strona, dobra. Ale czy możliwe jest to że rok 2002 ma nowe liczniki ??
AHMPL Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Skyterek ponoć mu się jakoś wywrócił, a sprzedawany jest ten z picassa. A na alledrogo jest pokazana druga strona, dobra. Ale czy możliwe jest to że rok 2002 ma nowe liczniki ?? Coś to podejrzane za 3tyś zł ten rocznik i ten model nawet z tym przebiegiem... hmm !V
Rekomendowane odpowiedzi