Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czy oferta kupna/sprzedaży maksiskutera jest interesująca? (Cz.1)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
(...)starta obudowa napędu i to ta metalowa(...)

Starta jest tylko plastikowa nakladka z lakierowaniem, obudowa metalowa pod spodem, wydaje sie byc nieruszona :huh: .

PS. Ogolnie niska cena, a sadzac po niej, po wygladzie i kraju z ktorego zostal sprowadzony, byl niezle "sponiewierany" !V .

• Sympatycy
Opublikowano
Starta jest tylko plastikowa nakladka z lakierowaniem, obudowa metalowa pod spodem, wydaje sie byc nieruszona :huh: .

Robert, szacuneczek, ale wiem co piszę. To czarne jest metalowe

(aluminium chyba) bo to główna obudowa napędu, a to srebrne to plastik.

Wiem, bo po moim paciaku wymieniłem tę srebrną, plastikową obudowę

na nówkę.

Plastikowa jest jeszcze osłonka głównej śruby sprzęgła, ale wygląda na całą.

pzdr !V

Opublikowano

Masz racje, siegnalem pamiecia do czasu kiedy wymienialem ta obudowe w Beverly 500 i faktycznie, obudowa-plastik byly tam srebrne :huh: .

bokwyphk0.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Hehe, dokładnie tak samo miałem starte w mojej X9:

IMG_1742.jpg

Nówkę ściągnął mi MEHAR z Krakowa (z pomocą kolegi Reno - dzięki),

wyszło coś koło 150PLN.

pzdr

Opublikowano

SILVEREK

ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... może ktoś z 3m by obejrzał po 24 października ??

ps. Co ile w SW wymienia się pasek ?? cytat e-mail - "Pasek ma kontrolkę i jeszcze nigdy mi sie nie zapaliła więc nic nie było dotykane"

Na razie wiem tyle z korespondencji że ma nowe oponki (i wymieniony olej w lagach oraz płyny ustrojowe - he he wielka mi rewelacja)

Opublikowano

Witam, ta kontrolka to tylko "przypominacz" tzn. nie ma jakiegoś czujnika sprawdzającego pasek. Wymieniasz wg. zaleceń producenta co 25 tyś. km. Nie wiem tylko jak chcesz złąpać kontakt z tym sprzedającym, w ogłoszeniu nie ma żadnego namiaru.

Opublikowano

Dokładnie Lucjan zapala się V na desce w kolorze żółtym ;) .

Czyli , czyli przyjmując można że V działa po przejechanych 25 ,000 :lol: .

Pozdrawiam :lol: .

Opublikowano

Fajnie, że ma ABS ;)

Koszt nowego paska w ASO Honda to ok. 500 PLN

• Klubowicze
Opublikowano
SILVEREK

ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... może ktoś z 3m by obejrzał po 24 października ??

ps. Co ile w SW wymienia się pasek ?? cytat e-mail - "Pasek ma kontrolkę i jeszcze nigdy mi sie nie zapaliła więc nic nie było dotykane"

Na razie wiem tyle z korespondencji że ma nowe oponki (i wymieniony olej w lagach oraz płyny ustrojowe - he he wielka mi rewelacja)

A może Byś Sam , albo z kolegą z Warszawy Obejrzał ciutkę młodszy Naduś , oprócz tego mają jeszcze kilka innych skuterów . Wczoraj wstąpiłem do nich wracając z 3Fun , wybór jest niezły i pojemnościowo i cenowo. ;):lol:

Opublikowano
Witam, ta kontrolka to tylko "przypominacz" tzn. nie ma jakiegoś czujnika sprawdzającego pasek. Wymieniasz wg. zaleceń producenta co 25 tyś. km. Nie wiem tylko jak chcesz złąpać kontakt z tym sprzedającym, w ogłoszeniu nie ma żadnego namiaru.

Mam kontakt poprzez e-mail ;) Jak ktoś wyrazi zgodę na obejrzenie to i się nume r tel. na pm'a zapoda :lol:

A może Byś Sam , albo z kolegą z Warszawy Obejrzał ciutkę młodszy...

Ok, Gumiś tylko że to jest 400 :lol: , to Ty tam swojego AN'a upolowałeś ??

Opublikowano

Przypomnij się a oblukamy sprzęta :)

Mimo, że w 3mieście mało maxi, tego nie znam...

Opublikowano

Przypomnij się a oblukamy sprzęta !OKK

Mimo, że w 3mieście mało maxi, tego nie znam...

ok, dadane !OKK

Opublikowano

Na fotkach;

Jest tak ładny że aż nieprawdopodobne żeby był bez skazy, porównuje ze swoim który ma podobny przebieg.

Coś mi wygląda że jest ładnie zrobiony ( przygotowany do sprzedania). Polakierowany łącznie z felgami i osłoną tłumika.

• Klubowicze
Opublikowano
Co myslicie o tym sprzecie? Moze ktos z klubowiczow go ogladal?

http://otomoto.pl/suzuki-burgman-an-650-ex...e-M2223015.html

Rozmawiałem z gościem od tego sprzęta na ostatnim motobazarze w Warszawie , sprawiał bardzo pozytywne wrażenie . Nie wiem w jakich pieniądzach chcesz kupić , ale pod ręką Masz coś takiego Naduś !OKK

Opublikowano

Ładnie umalowany, ale 100% po szlifie(co najmniej)

A za tę cenę to kupisz EXE z 2006-7 roku

Więc szału nima !OKK

Gumisiek podał dobry przykład

A facet zejdzie jeszcze z ceny !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

Rozmawiałem z gościem od tego sprzęta na ostatnim motobazarze w Warszawie , sprawiał bardzo pozytywne wrażenie . Nie wiem w jakich pieniądzach chcesz kupić , ale pod ręką Masz coś takiego Naduś !piwko

Najlepiej jak by tak do 13 tysiecy cos bylo. A tak do 15 tys. moze bym jeszcze jakos zakombinowal.

Ta k7 ladna ale troszke za droga.

Opublikowano

Ładnie umalowany, ale 100% po szlifie(co najmniej)

A za tę cenę to kupisz EXE z 2006-7 roku

Więc szału nima !happybth

Gumisiek podał dobry przykład

A facet zejdzie jeszcze z ceny !happybth

K6-k7 w cenie 16 000 nie chce mi się wierzyć, chyba ze już trochę zmęczony życiem na zachodzie, po przygodzie lub angol - 19-20 brzmi sensowniej.

Opublikowano

a ta? ślicznotka za ładna?

muszę przyznać ze mam chęć na taki sprzęt :( stołkowa pozycja mi odpowiada, lezy w zasięgu gotówkowym

nie ukrywam ze leży mi na sercu jakaś 500 z sercem od piaggio ale w cenie 6000 zł nie widzę nic rozsądnego dla faceta 115kg/183cm ;)

z góry dziękuję za aluzje :( KACPER

Opublikowano

KacperHB, jak Ci leż 500 cc na sercu, to się nie śpiesz, sezon się kończy, ceny spadają, dozbieraj i kup to o czym marzysz.

Przejściówek nie potrzebujesz, bo już jeździsz chyba trochę, hę?

Opublikowano

muszę przyznać ze mam chęć na taki sprzęt !happybth stołkowa pozycja mi odpowiada, lezy w zasięgu gotówkowym

nie ukrywam ze leży mi na sercu jakaś 500 z sercem od piaggio ale w cenie 6000 zł nie widzę nic rozsądnego dla faceta 115kg/183cm !happybth

z góry dziękuję za aluzje !tut KACPER

Sorry są gusta i guściki , ale jak to jest śliczne to ja bym tego z garażu nie wyprowadził bo by mi było wstyd przed ludzmi ;)

Opublikowano

muszę przyznać ze mam chęć na taki sprzęt   :D stołkowa pozycja mi odpowiada, lezy w zasięgu gotówkowym

nie ukrywam ze leży mi na sercu jakaś 500 z sercem od piaggio ale w cenie 6000 zł nie widzę nic rozsądnego dla faceta 115kg/183cm :(

z góry dziękuję za aluzje ;) KACPER

Nie przejmuj sie, jezdzilem rok Piaggio Beverly 500 !happybth . Zreszta nie tylko przy tym skucie spotkalem sie z okresleniem "niemeski" !happybth ;) !tut ...

Ba, slyszalem to od ludzi, ktorzy "mesko" (tzn. jak baba ;) ) wsiadali na skuter wkladajac noge w przekrok :P .

Ale to juz w ich odczuciu nie bylo "niemeskie" !tut :(;) . Wiec kazdy ma tu odmienne spojrzenie na pewne przyzwyczajenia.

Wracajac do sedna, rozne sie ludziom legna pomysly, a jak juz slysze od jezdzacego motocyklem, ze skuter jest "niemeski", to od razu wiadomo z kim zacz.

I tu widze podobna analogie ;) .

Dlatego, moja rada, kupuj co Ci sie zazywnie podoba, a w odpowiedzi na "madre" komentarze proponuje zwyczajny smiech. Bo to zdrowie :lol::lol::lol: .

PS. Proponowalybm stworzyc liste, zeby kazdy wiedzial co jest meskie, a co zupelnie nie ;):P:lol: ... Ale sie z rana usmialem...

Opublikowano

Bigu ty chyba na tą swoją włoszczyznę tak po męsku wsiadasz , bo inaczej się nie da !happybth

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...