Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 1 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2010 Aprilla Habana Custom (czarny mat), jeździ u mnie w mieście... Jakość w porównaniu do mojego wynalazku po prostu powala. Linia jest ponadczasowa i zwraca uwagę niemal każdego... Niestety w zachodnio-pomorskim ceny zarówno samochodów, jak i jednośladów są po prostu chore, więc o okazjach o jakich mówisz, mogę tylko pomarzyć Przyglądam się właśnie bliżej "małpie" i po trzech piwach Bosman (niepasteryzowany - polecam), nawet zaczyna mi się podobać http://moto.allegro.pl/item1084238589_honda_nes_125.html
jack daniels Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Łatwo powiedzieć jak ma się 4oo albo 2oo ale tracenie całego dnia w pocioągu, autobusie... jakoś mi się nie uśmiecha Chyba rozumiesz.. szukam czegoś pod nosem... a strasznie wybredny jestem ! Przez omyłkę odpowiedź na powyższe zamieściłem w temacie Mam, mam zakupiłem. Więc zajżyj tam. Pozdrawiam J.D. !scooter !bicz
Timix Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Koledzy zerknijcie http://otomoto.pl/yamaha-majesty-250-piekn...h-M1809648.html fachowym okiem .
Sympatycy szorstki Opublikowano 2 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 2 Lipca 2010 Dziwnie spasowane plastiki prawej płozy z tyłu. Tłumik świadczy o konkretnej eksploatacji w ekstremalnych warunkach i chyba nie wygląda na 20kkm (ale mogę się mylić). Szyba dość mocno zniszczona (może słońce tak działało) To tak na pierwszy rzut oka. No i ładnie wyszedł fotograf na zdjęciu nr 7 !OKK pzdr
AHMPL Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Koledzy zerknijcie http://otomoto.pl/yamaha-majesty-250-piekn...h-M1809648.html fachowym okiem . Zawsze mnie to ciekawi jak skuter czy motor sprowadzony i to jeszcze pewnie z Włoch czy Francji gdzie jeździ sie na okrągło może mieć przejechane tylko 2500km rocznie ???
MARCVS Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Koledzy zerknijcie http://otomoto.pl/yamaha-majesty-250-piekn...h-M1809648.html fachowym okiem . Jak dla mnie WIZUALNIE - KIBEL!!!! !OKK Albo jak to napisał autor ogłoszenia ,, potwór '' Spiesz się powoli!!! Pośpiech jest złym doradcą Pozdrawiam
Timix Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 A jak to jest z takim jak ten http://allegro.pl/show_item.php?item=1097456400 niby mbk a w dowodzie jest yamaha jak wy macie może ktoś zna ten egzemplarz
Gość emarket Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Koledzy zerknijcie http://otomoto.pl/yamaha-majesty-250-piekn...h-M1809648.html fachowym okiem . Też obstawiam znacznie większy przebieg po stanie tłumika i kolanek. Właśnie sprzedałem YP250 z przebiegiem 21kkm z 2001 i wyglądała na dużo młodszą niż to to. A jak to jest z takim jak ten http://allegro.pl/show_item.php?item=1097456400 niby mbk a w dowodzie jest yamaha jak wy macie może ktoś zna ten egzemplarz Z tym nie miałem doczynienia ale tak na zdrowy rozum: Czy kupił byś fiata z dowodem rejestracyjnym od mercedesa...?
Drek Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Koledzy zerknijcie http://otomoto.pl/yamaha-majesty-250-piekn...h-M1809648.html fachowym okiem . Szyba to była myta chyba acetonem . Tłumikiem bym się nie przejmował, każdy sprowadzony z Anglii tak wygląda co nie świadczy o jego totalnym zużyciu. Bardziej interesowałby mnie prawdziwy przebieg. Ale wystarczy spytać czy właściciel zgodzi się na wizytę w ASO. I ten opis "piękna bestia" , jak usłyszysz jeszcze "igła" uciekaj jak najdalej od tego tematu.
michal.p1 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 A jak to jest z takim jak ten http://allegro.pl/show_item.php?item=1097456400 niby mbk a w dowodzie jest yamaha jak wy macie może ktoś zna ten egzemplarz Mbk to to samo co Yamaha tylko produkowana we Francji coś jak w u nas Opel a na wyspach Vauxhall technicznie to samo
Marynarz Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 po pierwsze... KLIK może ktoś z okolicy by to obejrzał ? i po drugie... KLIK - pytam bo blisko mam i mogę oblukać ale nie za bardzo na Tmax się znam !happybth na co zwrócic uwagę ? co o firmir można powiedzieć (Diamanda2002 może się wypowiesz bo sam u nich kupiłe swoją suzi właśnie). i jeszcze jedna sztuka mnie intryguje... NADUŚ - ktokolwiek widział lub coś wie na jej temat albo może podjechać i oblookać !happybth
DIAMANDA2002 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Czołem ! Jeżeli chodzi o zakup w tej firmie, to powiem tak: cieżko się negocjuje, ale idzie urwać parę stówek. Skuty ciągną z Italii. Poniewaz zgodzili się wziąść w rozliczeniu Pantheona, to ujeździłem się do nich trochę .... Na początku myślałem o X9 evo, i oglądałem 1 sztukę, ale nim się zdecydowałem poszła... Póżniej, a był to zeszły poniedziałek (oni maja w niedzielę wieczorem transport) przyjechały z włoch 3 szt X9, moja suza i coś tam jeszcze. Wyprowadziliśmy je z garażu. Jedna X9 była w dobrym stanie mechanicznym, ale obrzydliwa wizuaknie, druga odwrotnie. Na ta drugą sami się wk...li, no i ..... obie pojechały na jakąś wieś do warsztatu. Co się tam z nimi dzieje ? nie mam pojęcia, i nie mogę się wypowiadać bo nie wiem co to za warsztat i na ile oni ingerują w doprowadzenie skuta do stanu sprzedazowego. Trzecia X9 była ok, za 8200, ale jakoś tak suza partrzyła na mnie takim bydlęcym wzrokiem, i sie zakochałem !happybth Nie miałem wielkiej mozliwości gladania, bo oni pracują od 11, a ja od 12, a że część wziąłem na raty, to doszły papiery itp. Plastiki postręcał mi Wrzonio na ranczo, wydaje się OK, a ponieważ była w wawie 1 dzień (noc) to jezeli włosi w niej nic nie kombinowali to powinno być ok... PZDZ
Sympatycy szorstki Opublikowano 5 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Lipca 2010 KLIK - pytam bo blisko mam i mogę oblukać ale nie za bardzo na Tmax się znam !happybth na co zwrócic uwagę ? co o firmir można powiedzieć (Diamanda2002 może się wypowiesz bo sam u nich kupiłe swoją suzi właśnie). Nie jestem pewien, ale ten t-max wygląda mi jakoś znajomo... 2001 rok, kupiony od polskiego właściciela, tylko jeśli dobrze mi się wydaje, to powinien mieć ze siedemdziesiąt tysięcy przelotu. Może ktoś rozwiać wątpliwości ? !happybth pzdr
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Lipca 2010 Administrator Opublikowano 5 Lipca 2010 Nie jestem pewien, ale ten t-max wygląda mi jakoś znajomo...2001 rok, kupiony od polskiego właściciela, tylko jeśli dobrze mi się wydaje, to powinien mieć ze siedemdziesiąt tysięcy przelotu. Może ktoś rozwiać wątpliwości ? !happybth Szorstki... ten o którym myślisz na pewno już się rozpadł !happybth
czaro69 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 po pierwsze...KLIK może ktoś z okolicy by to obejrzał ? Witaj Marynarz! Zlokalizowałem tą majkę!w00t Stoi u salonie yamahy na modrzewiowej w bydgoszczy. Nie znam się co prawda tak mocno, ale mogę podjechać i popatrzeć, jeśli chcesz. Pozdrawiam czaro69
Marynarz Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 po pierwsze...KLIK może ktoś z okolicy by to obejrzał ? Witaj Marynarz! Zlokalizowałem tą majkę!w00t Stoi u salonie yamahy na modrzewiowej w bydgoszczy. Nie znam się co prawda tak mocno, ale mogę podjechać i popatrzeć, jeśli chcesz. Pozdrawiam czaro69 Nie ma takiej potrzeby już, dzięki za zainteresowanie !OKK
DIAMANDA2002 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 po pierwsze...KLIK może ktoś z okolicy by to obejrzał ? Witaj Marynarz! Zlokalizowałem tą majkę!w00t Stoi u salonie yamahy na modrzewiowej w bydgoszczy. Nie znam się co prawda tak mocno, ale mogę podjechać i popatrzeć, jeśli chcesz. Pozdrawiam czaro69 Nie ma takiej potrzeby już, dzięki za zainteresowanie !OKK O !!!!! Czyżby coś się pojawiło ???
MARCVS Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 No to może jak już byłeś taki nie dyskretny, to może zdradzisz nam kto jest wybranką?? !YES
Sacetti Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Marynarz, zacytuję Twoje słowa - pucuj się, co kupujesz !YES
Sympatycy Kisiel Opublikowano 6 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Lipca 2010 Nie jestem pewien, ale ten t-max wygląda mi jakoś znajomo...2001 rok, kupiony od polskiego właściciela, tylko jeśli dobrze mi się wydaje, to powinien mieć ze siedemdziesiąt tysięcy przelotu. Może ktoś rozwiać wątpliwości ? Szorstki... ten o którym myślisz na pewno już się rozpadł Na prośbę Marynarza oglądnąłem tę sztukę. Na pewno nie ma 70 tysięcy przebiegu - ale jak to w T-maksie nie można być pewnym. Przekulałem się Puławską 140 (na niemieckiej autostradzie oczywiście ) , jedzie równo ale jakiś po moim mulasty Lekkie bicie - wygląda że od opon. Brak jakichkolwiek papierów (poza koniecznymi ) i tylko jeden kluczyk mnie osobiście na wejście zniesmacza. Inna sprawa że chyba 9kzł jest warty taki jaki jest. Co do handlarza - zakomunikował mi że T-maxy to zasadniczo chu...wka i w każdym się zaciera silnik bo mają dziadowskie smarowanie silnika - jedyna porządna maszyna to Silver !YES
MARCVS Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 No Marynarzu!!! Czyli T-MAX ???? !YES To trochę większa maszynka
Marynarz Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 No Marynarzu!!!Czyli T-MAX ???? !YES To trochę większa maszynka nie... raczej będzię... to na razie tajemnica Tmax jest dla mnie za mało pakowny i troszkę jakiś taki... no nie wiem.. bardzo mi się podoba i fajnie się nim jeździ ale My do siebie raczej nie pasujemy
Marynarz Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 bier majkę Monkową Wiem, wiem... ale to za dużo jak dla mnie 17k Cena jest super jak za taki sprzęt ale... eh... poza zasięgiem finansowym
Rekomendowane odpowiedzi