M_Pajak Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 A ja powiem tyle . Burka wstawiam na allegro bo już formalności załatwione i sprzęcik płynie przez wielką wodę . Piro tylko jeszcze coś z obudową filtra zrobi i sprzedać już mogę za jakieś 2-3 tygodnie .
bogumilek Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Sluchajcie widzę że ten skut ma naklejkę burgmanii :http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1985318 Czy to ktoś z forum ? zastanawiam się nad nia bardzo wstępnie Zdjęcia z 2005 roku??????? Bogumiłek????? nic o tym nie wiem ktos sprzedaje moja Majke? szkoda ze ogloszenie juz nieaktywne.
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2010 Bogumiłek, strzelałem, nie znam innej takiej majki więc padło na Ciebie
Sacetti Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 A ja powiem tyle . Burka wstawiam na allegro bo już formalności załatwione i sprzęcik płynie przez wielką wodę . Piro tylko jeszcze coś z obudową filtra zrobi i sprzedać już mogę za jakieś 2-3 tygodnie . Pochwal się, na co się przesiadasz Z tego co pamietam z naszych rozmów w Warce, to sprzęt masz mocno wyszykowany, a teraz zmiana na inny Niespodzianka !w00t
Marynarz Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 A ja powiem tyle . Burka wstawiam na allegro bo już formalności załatwione i sprzęcik płynie przez wielką wodę . Piro tylko jeszcze coś z obudową filtra zrobi i sprzedać już mogę za jakieś 2-3 tygodnie . Pochwal się, na co się przesiadasz Z tego co pamietam z naszych rozmów w Warce, to sprzęt masz mocno wyszykowany, a teraz zmiana na inny Niespodzianka !OKK Pewno na SW 400 !OKK i zapodaj linka na adrogo o aukcji, jakoś nie znalazłem !w00t
Sacetti Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Kurcze, wszyscy tylko Honda i Honda, co sie dzieje !w00t Ja też zerkam sobie na Allegro za jakimś nowszym sprzetem i kurcze wertuję w zasadzie... tylko SW
magart Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Kurcze, wszyscy tylko Honda i Honda, co sie dzieje !OKK Ja też zerkam sobie na Allegro za jakimś nowszym sprzetem i kurcze wertuję w zasadzie... tylko SW Jak mówi poeta: "spokój grabarza, wszystko będzie dobrze" !w00t !OKK
Gość radiolog Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Kurcze, wszyscy tylko Honda i Honda, co sie dzieje No pilot swoimi problemami technicznymi ze sprzętem zniechęcił parę osób do stajni spod znaku "S"
Klubowicze Roni Opublikowano 22 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2010 A skąd taka pewność? Żeby nie pisać bzdur i zaspokoić moją i innych ciekawość stwórz coś w rodzaju statystyki dotyczącej zakupów pojazdów ze stajni "S" i "H". Pilota przypadek jest specyficzny i na podstawie jego doświadczeń nie można wydawać swoich-pochopnych opinii. To prawda, że piętą Achillesową 650-tki jest jego cvt, jednak nie znaczy to że naprawy wykonuje się co miesiąc. Przyjrzyj się uważnie ludziom na forum, którzy posiadają sprzęty z lat 2003,2004 i jakoś sobie nie krzywdują. pzdr Roni
MARCVS Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 A skąd taka pewność?Żeby nie pisać bzdur i zaspokoić moją i innych ciekawość stwórz coś w rodzaju statystyki dotyczącej zakupów pojazdów ze stajni "S" i "H". Pilota przypadek jest specyficzny i na podstawie jego doświadczeń nie można wydawać swoich-pochopnych opinii. To prawda, że piętą Achillesową 650-tki jest jego cvt, jednak nie znaczy to że naprawy wykonuje się co miesiąc. Przyjrzyj się uważnie ludziom na forum, którzy posiadają sprzęty z lat 2003,2004 i jakoś sobie nie krzywdują. pzdr Roni A co mają pisać ???? Może chcieli by mieć Burgmana, ale nie wyszło w taki czy inny sposób??? A teraz z zazdrości szkalują ten model!!!! SUZUKI BURGMAN I BASTA ! ! ! !
LWfilip Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Nie powiem, Burgman to był pierwszy, bez rozeznania, model do zakupu. Jednak po dokładniejszym zapoznaniu się z tym co można zakupić ,okazało się , że nie tylko Suzuki pędzi po drogach. A, że nie chciałem jeździć czymś co mają wszyscy ( auto też mam raczej nie codzienne ) to wybrałem Atlantica. Fakt jest taki, że w ogóle skuterów nie jeździ za dużo więc poruszanie się takim sprzętem już jest zauważalne przez innych. Mimo to można zrobić coś co spowoduje "wyróżnienie" w i tak wyróżniającej się grupie użytkowników naszych dróg. I tak właśnie stałem się posiadaczem parostatku !scooter . I strasznie dumny z tego faktu jestem bo banan z twarzy nie znika. Czego sobie i Państwu życzę
Gość radiolog Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 A skąd taka pewność?Żeby nie pisać bzdur i zaspokoić moją i innych ciekawość stwórz coś w rodzaju statystyki dotyczącej zakupów pojazdów ze stajni "S" i "H". Pilota przypadek jest specyficzny i na podstawie jego doświadczeń nie można wydawać swoich-pochopnych opinii. To prawda, że piętą Achillesową 650-tki jest jego cvt, jednak nie znaczy to że naprawy wykonuje się co miesiąc. Przyjrzyj się uważnie ludziom na forum, którzy posiadają sprzęty z lat 2003,2004 i jakoś sobie nie krzywdują. pzdr Roni ale kolega wrażliwy na punkcie swojego sprzęta hehe, ja tylko odniosłem się do posta Sacetti, a kolega się zacietrzewia jak normalnie nasz Kaczyński Pzdr
Glub Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 No zwariowalem... A raczej osiołkowi w złoby dano: W Hondzie Plaza mają ostatnią Fjs400 za 22.500 bez absu. Kurdesz no. Gdyby miala Abs to nie mialbym dylematu. A swt400 10 tysi wiecej...
magart Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Glub a ile kosztuje zamotowanie ABS do FJS pytałeś ?
Glub Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 nie dostałem odpowiedzi na to pytanie.
Timix Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Koledzy zerknijcie na coś takiego http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M2029405 kurcze trochę daleko ode mnie prawie 400 km ale powiedzcie co myślicie tak na wasze oko .Pozdrawiam.
kfcent Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 No zwariowalem... A raczej osiołkowi w złoby dano:W Hondzie Plaza mają ostatnią Fjs400 za 22.500 bez absu. Kurdesz no. Gdyby miala Abs to nie mialbym dylematu. A swt400 10 tysi wiecej... Gulb ABS jest tylko ułatwieniem przy ostrym hamowaniu dla mniej doświadczonych kierowców tak jest w instrukcji hondy bierz "skrzydło"
Glub Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 No to Abs jest wlasnie dla mnie:) pozatym fjsa mają w obrzydliwym ciemnoszarym aka srebrnym kolorze. Biere Swt400. U Qw@kiego bedem brau. Się mnie troche rozjasnilo:)
Sent Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Koledzy zerknijcie na coś takiego http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M2029405 kurcze trochę daleko ode mnie prawie 400 km ale powiedzcie co myślicie tak na wasze oko .Pozdrawiam. Ja kupowałem u gościa, targa z Włoch z reguły dla handlarzy (z reguły po szlifie i do odpicowania). Od niego bierze gość co miał kiedyś tę pseudo tuningowaną białą z odchodzącym lakierem Majesty. Lepiej rozejrzyj się jeszcze, bo możesz przyjechać i się rozczarować
Glub Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Mowisz o Krzytro? Biała majka (ex) i sandały?
Gość Mrozu Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Mowisz o Krzytro? Biała majka (ex) i sandały? Krzytro sam swoją lakierował i z jego nie schodzi lakier
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Czerwca 2010 Krzytro sam swoją lakierował i z jego nie schodzi lakier Sam, to woził plastiki do lakiernika i chwała mu za to. Niech on lepiej naprawia rozrządy.
Rekomendowane odpowiedzi