Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czy oferta kupna/sprzedaży maksiskutera jest interesująca? (Cz.1)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja powiem tyle . Burka wstawiam na allegro bo już formalności załatwione i sprzęcik płynie przez wielką wodę . Piro tylko jeszcze coś z obudową filtra zrobi i sprzedać już mogę za jakieś 2-3 tygodnie .

Opublikowano
Sluchajcie widzę że ten skut ma naklejkę burgmanii :

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1985318

Czy to ktoś z forum ? zastanawiam się nad nia bardzo wstępnie

Zdjęcia z 2005 roku???????

Bogumiłek?????

nic o tym nie wiem :lol: ktos sprzedaje moja Majke? ;) szkoda ze ogloszenie juz nieaktywne.

• Sympatycy
Opublikowano

Bogumiłek, strzelałem, nie znam innej takiej majki więc padło na Ciebie :lol:

Opublikowano
A ja powiem tyle . Burka wstawiam na allegro bo już formalności załatwione i sprzęcik płynie przez wielką wodę . Piro tylko jeszcze coś z obudową filtra zrobi i sprzedać już mogę za jakieś 2-3 tygodnie .

Pochwal się, na co się przesiadasz :lol:

Z tego co pamietam z naszych rozmów w Warce, to sprzęt masz mocno wyszykowany, a teraz zmiana na inny ;) Niespodzianka !w00t

Opublikowano

Pochwal się, na co się przesiadasz :lol:

Z tego co pamietam z naszych rozmów w Warce, to sprzęt masz mocno wyszykowany, a teraz zmiana na inny ;) Niespodzianka !OKK

Pewno na SW 400 !OKK i zapodaj linka na adrogo o aukcji, jakoś nie znalazłem !w00t

Opublikowano

Kurcze, wszyscy tylko Honda i Honda, co sie dzieje !w00t

Ja też zerkam sobie na Allegro za jakimś nowszym sprzetem i kurcze wertuję w zasadzie... tylko SW :lol:;)

Opublikowano
Kurcze, wszyscy tylko Honda i Honda, co sie dzieje !OKK

Ja też zerkam sobie na Allegro za jakimś nowszym sprzetem i kurcze wertuję w zasadzie... tylko SW :lol:;)

Jak mówi poeta: "spokój grabarza, wszystko będzie dobrze" !w00t !OKK

Opublikowano
Kurcze, wszyscy tylko Honda i Honda, co sie dzieje ;)

No pilot swoimi problemami technicznymi ze sprzętem zniechęcił parę osób do stajni spod znaku "S" :lol:

• Klubowicze
Opublikowano

A skąd taka pewność?

Żeby nie pisać bzdur i zaspokoić moją i innych ciekawość stwórz coś w rodzaju statystyki dotyczącej zakupów pojazdów ze stajni "S" i "H". Pilota przypadek jest specyficzny i na podstawie jego doświadczeń nie można wydawać swoich-pochopnych opinii. To prawda, że piętą Achillesową 650-tki jest jego cvt, jednak nie znaczy to że naprawy wykonuje się co miesiąc. Przyjrzyj się uważnie ludziom na forum, którzy posiadają sprzęty z lat 2003,2004 i jakoś sobie nie krzywdują.

pzdr Roni

Opublikowano
A skąd taka pewność?

Żeby nie pisać bzdur i zaspokoić moją i innych ciekawość stwórz coś w rodzaju statystyki dotyczącej zakupów pojazdów ze stajni "S" i "H". Pilota przypadek jest specyficzny i na podstawie jego doświadczeń nie można wydawać swoich-pochopnych opinii. To prawda, że piętą Achillesową 650-tki jest jego cvt, jednak nie znaczy to że naprawy wykonuje się co miesiąc. Przyjrzyj się uważnie ludziom na forum, którzy posiadają sprzęty z lat 2003,2004 i jakoś sobie nie krzywdują.

pzdr Roni

A co mają pisać ????

Może chcieli by mieć Burgmana, ale nie wyszło w taki czy inny sposób???

A teraz z zazdrości szkalują ten model!!!! :lol:

:o SUZUKI BURGMAN I BASTA ! ! ! ! :)

Opublikowano

Nie powiem, Burgman to był pierwszy, bez rozeznania, model do zakupu. Jednak po dokładniejszym zapoznaniu się z tym co można zakupić ,okazało się , że nie tylko Suzuki pędzi po drogach. A, że nie chciałem jeździć czymś co mają wszyscy ( auto też mam raczej nie codzienne ) to wybrałem Atlantica. Fakt jest taki, że w ogóle skuterów nie jeździ za dużo więc poruszanie się takim sprzętem już jest zauważalne przez innych. Mimo to można zrobić coś co spowoduje "wyróżnienie" w i tak wyróżniającej się grupie użytkowników naszych dróg. I tak właśnie stałem się posiadaczem parostatku !scooter . I strasznie dumny z tego faktu jestem bo banan z twarzy nie znika. Czego sobie i Państwu życzę :)

Opublikowano
A skąd taka pewność?

pzdr Roni

ale kolega wrażliwy na punkcie swojego sprzęta hehe, ja tylko odniosłem się do posta Sacetti, a kolega się zacietrzewia jak normalnie nasz Kaczyński :(

Pzdr

Opublikowano

No zwariowalem... A raczej osiołkowi w złoby dano:

W Hondzie Plaza mają ostatnią Fjs400 za 22.500 bez absu.

Kurdesz no. Gdyby miala Abs to nie mialbym dylematu. A swt400 10 tysi wiecej...

Opublikowano

Glub a ile kosztuje zamotowanie ABS do FJS pytałeś ?

Opublikowano

nie dostałem odpowiedzi na to pytanie.

Opublikowano
No zwariowalem... A raczej osiołkowi w złoby dano:

W Hondzie Plaza mają ostatnią Fjs400 za 22.500 bez absu.

Kurdesz no. Gdyby miala Abs to nie mialbym dylematu. A swt400 10 tysi wiecej...

Gulb ABS jest tylko ułatwieniem przy ostrym hamowaniu dla mniej doświadczonych kierowców :D:) tak jest w instrukcji hondy :)

bierz "skrzydło" :)

Opublikowano

No to Abs jest wlasnie dla mnie:) pozatym fjsa mają w obrzydliwym ciemnoszarym aka srebrnym kolorze.

Biere Swt400. U Qw@kiego bedem brau.

Się mnie troche rozjasnilo:)

Opublikowano
Koledzy zerknijcie na coś takiego http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M2029405 kurcze trochę daleko ode mnie prawie 400 km ale powiedzcie co myślicie tak na wasze oko .Pozdrawiam.

Ja kupowałem u gościa, targa z Włoch z reguły dla handlarzy (z reguły po szlifie i do odpicowania). Od niego bierze gość co miał kiedyś tę pseudo tuningowaną białą z odchodzącym lakierem Majesty. Lepiej rozejrzyj się jeszcze, bo możesz przyjechać i się rozczarować :D

Opublikowano

Mowisz o Krzytro? Biała majka (ex) i sandały?

Opublikowano
Mowisz o Krzytro? Biała majka (ex) i sandały?

Krzytro sam swoją lakierował i z jego nie schodzi lakier :D

• Sympatycy
Opublikowano

Krzytro sam swoją lakierował i z jego nie schodzi lakier :)

Sam, to woził plastiki do lakiernika i chwała mu za to. Niech on lepiej naprawia rozrządy. :D:)

Opublikowano

No to ja przepraszam.:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...