MARCVS Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 znajomy chce kupić X 9 czy ktoś widział z bliska ten egz.? Czy czasami w X9 nie powinno być napisów po bokach na tylnich plastikach i na zadku? W tym egzemplarzu nie ma żadnego oznaczenia modelu/marki. Malowany? Urwane? sprawa nieaktualna oblukany. Dla zainteresowanych miał lewego szlifa, malowany. Sprzedawca tego nie ukrywa, jexdzić się da, serca nie sprawdzałem bo nie tego szukamy to chyba raczej będzie majesty 250. A może ktoś potrzebuje kupić X8 z 2004 roku w czerni? Jakiś śmieszny przebieg 4 czy 6 tys kaemów Nic nie bity, ale zabrany za długi czy cóś Mój brat odkupił go 2 lata temu bez kluczyków i teraz ma problem z immobiliserem. trzeba by było dokupić moduł z kluczykiem itd i sprawa załatwiona. !OKK Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę podać namiary na priv A jeszcze jedno!! brat mieszka w Anglii a skuter stoi w Polsce, dla tego przez dwa lata nie zrobiony Ja mieszkam 320 km od miejsca postoju i dla tego też ja tego nie zrobiłem
Gość swienty Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam! Ktoś może oglądał tą Yamahę Majesty 250. Z tego co już zdążyłem przewertować forum to Włochy i skutery i tak mały przebieg nie idą w parze !w00t Ogłoszenie chyba już drugi raz w OM (wcześniej z opisem zimowa cena 6700)
MARCVS Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 A co z tym jest nie tak?????? Cena mocno atrakcyjna!!!!!! Czyżby pomyłka???? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1794709
Sympatycy Arecki Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witam!Ktoś może oglądał tą Yamahę Majesty 250. Z tego co już zdążyłem przewertować forum to Włochy i skutery i tak mały przebieg nie idą w parze Ogłoszenie chyba już drugi raz w OM (wcześniej z opisem zimowa cena 6700) Może to być zbieg okoliczności ale podobny skuter z okolic Garwolina był sprzedawany mniej wiecej rok temu. Gość się wystawiał na Motobazarze. Tamten skuter był jedną wielką porażką, skorodowana rama, nie równo pracujący silnik i kilka innych zastrzerzeń !happybth . Kisel i Worlan przez jakiś czas wypominali mi, że kazałem im jechać kawałek drogi po to, żeby obejrzeli tą "okazję" . Podkreślam, że to może być inny pojazd, choć handlarz chyba ten sam bo do dziś ma w ofercie czarne Piaggio z wysoką szybą, które też sprzedawał rok temu !OKK .
Marcin S. Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Podkreślam, że to może być inny pojazd, choć handlarz chyba ten sam bo do dziś ma w ofercie czarne Piaggio z wysoką szybą, które też sprzedawał rok temu !happybth . Potwierdzam - ja na próżno ciągnąłem kilkadziesiąt km brata, żeby tę X8 za Garwolinem obejrzeć - porażka. Pzdr. M.
Gość swienty Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Dzięki Panowie! Szukam dalej, choć widać kamienistą i urwistą drogę przede mną Zadzwonię jeszcze do Garwolina, ale bez nadziei na sukces. Przynajmniej wiem jak poprowadzić rozmowę.
dr.big Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 A co z tym jest nie tak?????? Cena mocno atrakcyjna!!!!!! Czyżby pomyłka???? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1794709 Wplac tam zaliczke na konto, to moze sie dowiesz jaka to "pomylka" ... Temat m.in. tego skutera byl podejmowany doslownie pare dni temu w innym watku...
MARCVS Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 A co z tym jest nie tak?????? Cena mocno atrakcyjna!!!!!! Czyżby pomyłka???? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1794709 Wplac tam zaliczke na konto, to moze sie dowiesz jaka to "pomylka" ... Temat m.in. tego skutera byl podejmowany doslownie pare dni temu w innym watku... No cóż!!! !scooter Naiwność ludzka nie zna granic!!! !OK
Gość Qulek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Forumowicze co myślicie o tej Aprili http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=989418806 szukam czegoś nowszego może ktoś by obadał ten egzemplarz w Nowym Sączu cena wg mnie atrakcyjna ??
rudy_56 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zna ktoś ? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1762126 Niby wszystko ładnie, ale odcienie lakieru na elementach mocno się różnią
Sympatycy szorstki Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zdjęcia - porażka. Niewiele da się po nich ocenić. Widać jedynie jakieś ślady po małym szlifie. Zawsze mnie zastanawia, co kieruje sprzedającym, żeby wrzucić tego typu zdjęcia ? Brak aparatu ? Lenistwo ? Nadzieja, że coś się da ukryć ? Ale, ale, co za czasy ? Rudy pyta o ocenę sprzętu... Dawniej to Ty byłeś jednym z częściej odpowiadających w tym wątku pzdr
czaro69 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A dlaczego te foty są takiej marnej jakości??? Tam nic nie widać i powiem szczerze, że trudno cokolwiek powiedzieć...
rudy_56 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Podłoga i tylni plastik pod dupą jest dużo ciemniejsza tyle widać. Koleś idzie w zaparte czyli standard. Z lepszych fotek sam bym coś wypatrzył, może ktoś na żywo już widział
MARCVS Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Nie widział, ale jeśli jesteś mocno zainteresowany to mogę się przelecieć To 50 km ode mnie, w ramach przejażdżki jeśli nie będzie pogorszenia pogody
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Marcvs1 jak już będziesz ją oglądał to nie zapomnij zapytać jak zrobić szlifa w garażu !scooter
MARCVS Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 chyba po pijaku o ścianę tylko to mi przychodzi do głowy !scooter
Artemis Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Bardzo ciekawa alternatywa dla np: nowego Kymco: Silver Wing 2008/2009 1100km przelotu http://moto.allegro.pl/item993165258_honda..._przebiegu.html Nic tyko brać !scooter
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Tyle, że to SW400 jest... Więc nie wiem czy taka "bardzo" ta alternatywa pzdr
rudy_56 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Nie widział, ale jeśli jesteś mocno zainteresowany to mogę się przelecieć To 50 km ode mnie, w ramach przejażdżki jeśli nie będzie pogorszenia pogody Nie spieszy się. Jak przy okazji zerkniesz okiem będe wdzięczny.
MARCVS Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Nie widział, ale jeśli jesteś mocno zainteresowany to mogę się przelecieć To 50 km ode mnie, w ramach przejażdżki jeśli nie będzie pogorszenia pogody Nie spieszy się. Jak przy okazji zerkniesz okiem będe wdzięczny. Jeśli Ci nie zależy, to nie będę specjalnie leciał , tym bardziej że u nas pogoda pod psem Jeśli się zdecydujesz, daj znać
M_Pajak Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Tyle, że to SW400 jest...Więc nie wiem czy taka "bardzo" ta alternatywa pzdr No tak 400 ale świerzy , tylko cena hmmm - dla mnie za wielka . !yeah
Patryk92 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 A co sądzicie tym? majesty dx 250 O co pytać przez telefon, na co zwracać uwagę na miejscu? Przy okazaji zapytam jaka jest średnia prędkość podróżna i maksymalna skuterów z silnikiem 250ccm?
ptaku_1 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ladnie wyglada, zapytaj czy bylo wymieniane wario, w koncu to leciwa maszynka. zy z Sprawdz czy nie dymi przy gwaltownym dodaniu gazu. Predkosc przelotowa zalezy od kierownika mi najwygodniej sie jezdzi w zakresie 90-100km/h ale mozna jechac wiecej predkosc max to okolo 125km/h
Patryk92 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Rozmawiałem właśnie przez telefon. Facet kupił go dla swojej żony od kolegi, który zmieniał na coś większego. Niestety żona boi się nim jeżdzić, dlatego nie ma sensu trzymać i sprzedaje. Przebieg 39 tys. On (skuter) stoi u niego od początku zimy i poza tym co napisał, nie wie co i kiedy było wymieniane. Pan nie ma też nic przeciwko, jeżeli bym chciał rozebrać plastiki czy obudowe skrzyni biegów.
GrzechoCnik Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Jak masz możliwość to sprawdź ciśnienie w jakimś serwisie. Niedrogo wyjdzie ale powie coś o zużyciu silnika w porównaniu z danymi z serwisówki. Lepiej wydać kilka zł teraz niż tysiące później w remont silnika. Rocznik i przebieg mówią same za siebie. No i potargował bym się trochę - 12letnie samochody są tańsze. pzdr
Rekomendowane odpowiedzi