Gość Radman Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Witam, Nie, zebym był tym zainteresowany, ale znalazlem taki wynalazek przez przypadek: http://moto.allegro.pl/item942058221_nowy_...nata_200cc.html byc moze wzbudzi jakies emocje posrod Maximaniakow (i Maximaniaczek) Pzdr, R.
marekapn Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Witam,Nie, zebym był tym zainteresowany, ale znalazlem taki wynalazek przez przypadek: http://moto.allegro.pl/item942058221_nowy_...nata_200cc.html byc moze wzbudzi jakies emocje posrod Maximaniakow (i Maximaniaczek) Pzdr, R. MI się osobiście bardzo podoba tylko prędkość nie powala na kolana tyle co niektóre skutery 50.
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2010 tylko prędkość nie powala na kolana tyle co niektóre skutery 50. Coś Ci post się zdublował. A wracając do tematu prędkości. Miałbym spore obawy przed rozpędzeniem się do większych prędkości, chińską myślą techniczną pzdr
Klubowicze krzytro Opublikowano 9 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2010 To jakaś tandeta,jak się mu uważnie przyglądam to widzę połączenie kilku skuterów.Nawet kawałek silvera w nim jest
Mareczek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Ten sam oferuje jeszcze coś takiego. http://moto.allegro.pl/item940437591_nowy_...nata_250cc.html
marekapn Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Burgman K7 a co sądzicie o tym ? oferta dość interesująca Spawanie plastików z lakiernikiem myślę że w 500zł spokojnie się można pomieścić
Mareczek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Burgman K7 a co sądzicie o tym ? oferta dość interesująca Spawanie plastików z lakiernikiem myślę że w 500zł spokojnie się można pomieścić Moim zdaniem Pojemność 125cm --------- Koszt naprawy przekracza wartość ( Francuzi przeznaczyli do kasacji) Jeżeli włożyć w naprawę 500zł to lepiej nic nie robić, bo i tak zostanie tylko „polepieniec"
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2010 Burgman K7 a co sądzicie o tym ? oferta dość interesująca Spawanie plastików z lakiernikiem myślę że w 500zł spokojnie się można pomieścić Oferta interesująca Toto latało na okrągło pewnie jako kurier, popatrz na tłumik. Połamana czacha i światła, brakujące plastiki. Jak zzewnątrz tak to wygląda, to czego spodziewać się po "mechanice" ? 500 PLN-ów powiadasz i będzie O.K. ? Po mojemu, takie "kwiatki" powinny się znaleźć u nas w "allegro - kupa", a nie w "czy oferta jest interesująca". Przeraża mnie desperacja w podejściu do kupna jednośladu. Jak i paździerze, jakich jest coraz więcej na rynku... pzdr
Klubowicze krzytro Opublikowano 9 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2010 Ja tam na oko widzę że 1500 zł z lakierowaniem + koszt ew,doprowadzenia mechaniki do kultury
marekapn Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Moim zdaniem biggrin.gifPojemność 125cm --------- thumbdown.gif Koszt naprawy przekracza wartość ( Francuzi przeznaczyli do kasacji) yucky.gif Jeżeli włożyć w naprawę 500zł to lepiej nic nie robić, bo i tak zostanie tylko „polepieniec" thumbdown.gif Jak dla mnie tam jest inne życie, francuzowi się popsuje skuter albo nawet obrysuje i on juz takim nie będzie jeżdził, w polsce każdy będzie klepał i dalej jeżdził gdyż poprostu u nas są inne zarobki, sam fakt że dla francuzów ślimak to ryba a wolałbym zacząć od czegoś małego ponieważ przesiadam się z 50 Ja tam na oko widzę że 1500 zł z lakierowaniem + koszt ew,doprowadzenia mechaniki do kultury a co tzn doprowadzenie mechaniki do kultury ? Czyli wymiana filtrów, oleju itp ?
Klubowicze krzytro Opublikowano 9 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2010 Ja tam na oko widzę że 1500 zł z lakierowaniem + koszt ew,doprowadzenia mechaniki do kultury a co tzn doprowadzenie mechaniki do kultury ? Czyli wymiana filtrów, oleju itp ? mniej więcej,hamulce i takie tam brakujące duperele
marekapn Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Ja tam na oko widzę że 1500 zł z lakierowaniem + koszt ew,doprowadzenia mechaniki do kultury a co tzn doprowadzenie mechaniki do kultury ? Czyli wymiana filtrów, oleju itp ? mniej więcej,hamulce i takie tam brakujące duperele dzięki wielkie krzytro będę już przynajmniej wiedział od czego zacząć w moim skuterku
Klubowicze krzytro Opublikowano 9 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2010 Ja tam na oko widzę że 1500 zł z lakierowaniem + koszt ew,doprowadzenia mechaniki do kultury a co tzn doprowadzenie mechaniki do kultury ? Czyli wymiana filtrów, oleju itp ? mniej więcej,hamulce i takie tam brakujące duperele dzięki wielkie krzytro będę już przynajmniej wiedział od czego zacząć w moim skuterku Pamiętaj że kosmetyka to pikuś,najważniejsza w moto jest sprawność techniczna
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2010 Jak dla mnie tam jest inne życie, francuzowi się popsuje skuter albo nawet obrysuje i on juz takim nie będzie jeżdził No więc nie do końca jest tak jak piszesz. Francuz, podobnie jak np. Włoch, użytkujący skuter jako pojazd "do pracy", będzie nim jeździł dopóki nie "zajeździ". Wówczas, dość często taki "skuter" kupuje za eurocenty Polak - handlarz, i przywozi do Ojczyzny jako "nówkę sztukę", "w dobrym stanie", "bez wkładu finansowego", etc. I z takimi ruinami spotykamy się najczęściej. Sprzęty w naprawdę dobrym stanie są rzadkością, ale daje się na nie trafić. Trzeba trochę cierpliwości, wiedzy i trochę szczęścia. Akurat egzemplarz który Cię zainteresował, mnie nie przypadłby do gustu. Jeśli stan Cię nie przeraża , to wiedz, że znacznie lepszym wyjściem jest szukanie czegoś o pojemności 250 cm. Z wielu powodów, o których możesz poczytać używając wyszukiwarki. pzdr
dr.big Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 (...)francuzowi się popsuje skuter albo nawet obrysuje i on juz takim nie będzie jeżdził(...) Calkowicie bledne mniemanie , nie wiem co prawda jakimi kategoriami dokladnie mysla Francuzi, ale wiem na 100% jedno -> oni tez potrafia liczyc .
Klubowicze krzytro Opublikowano 9 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2010 (...)francuzowi się popsuje skuter albo nawet obrysuje i on juz takim nie będzie jeżdził(...) Calkowicie bledne mniemanie , nie wiem co prawda jakimi kategoriami dokladnie mysla Francuzi, ale wiem na 100% jedno -> oni tez potrafia liczyc . A ostatnio nawet lepiej od nas
czaro69 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Jak dla mnie tam jest inne życie, francuzowi się popsuje skuter albo nawet obrysuje i on juz takim nie będzie jeżdził No więc nie do końca jest tak jak piszesz. Francuz, podobnie jak np. Włoch, użytkujący skuter jako pojazd "do pracy", będzie nim jeździł dopóki nie "zajeździ". Zgadzam się w 100%...Francuz nie patrzy na porysowane plastiki i jeżdzi dalej.Zobacz jak wyglądają auta we Francji. Obrysowane z każdej strony A jak chcesz skuter to może popatrz tu KLIK Sprzedawca pewny i ma zawsze coś w ofercie.
marekapn Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Powiem tak, macie w 100% racji ale ciężko jest znaleść skuter z małym przebiegiem i w dobrej cenie, nie za bardzo mogę poszaleć finansowo ponieważ zbieram na szczytny cel (ślub) a skuter to ma być żródło oszczędności zamiast jazdy autem, wcześniej miałem Yamahe neos o pojemności 50cm fajny ale już dla mnie za mały 188cm wzrostu i 85 kg wagi, mam tylko nadzieje że skuter który zakupiłem będzie mi służył, oglądałem wiele skuterków ale najbardziej w oko wpadło mi śliczne x8 z 2007r przebieg nie jest mały bo coś ok 18000 ale skuter kosztował mnie 3000zł, chcąc zakupić taki skuter z małym przebiegiem musiałbym wydać ok 10000zł, ale takie rzeczy to już po ślubie . Przytoczyłem wam link burgmana bo chciałem wiedzieć co sądzicie o tym skuterku no ale skoro gra nie warta świeczki to zostanę przy moim aktualnym wyborze
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2010 mam tylko nadzieje że skuter który zakupiłem będzie mi służył, oglądałem wiele skuterków ale najbardziej w oko wpadło mi śliczne x8 z 2007r przebieg nie jest mały bo coś ok 18000 ale skuter kosztował mnie 3000zł, chcąc zakupić taki skuter z małym przebiegiem musiałbym wydać ok 10000zł... X8 z 2007 z przebiegiem 18kkm za 3kPLN... "...a skuter to ma być żródło oszczędności..." Nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć Ci w końcu szczęścia... pzdr BTW: 18kkm to nie jest duży przebieg na 3 letni sprzęt ściągnięty z Francji czy Włoch, a sądząc po cenie, to może on być wynikiem podzielenia przez np. 3.
marekapn Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 BTW:18kkm to nie jest duży przebieg na 3 letni sprzęt ściągnięty z Francji czy Włoch, a sądząc po cenie, to może on być wynikiem podzielenia przez np. 3. Szorstki ale nie napisałem że skuter jest w stanie idealnym zobaczymy co czas pokaże
MARCVS Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Witam,Nie, zebym był tym zainteresowany, ale znalazlem taki wynalazek przez przypadek: http://moto.allegro.pl/item942058221_nowy_...nata_200cc.html byc moze wzbudzi jakies emocje posrod Maximaniakow (i Maximaniaczek) Pzdr, R. Według mnie to nie 2oo A przecież to forvm dla miłośników 2oo Nie ubliżając szczęśliwym posiadaczom MP3 Bo to chociaż w zakręty wchodzi jak każde 2oo Taki trochę quad, trochę skuter !happybth Hybryda !happybth
magart Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 powracam do tematu Kymco Xciting stoi w skuterlandzie, czy ktoś cos wie na jego temat. wymieniony pasek i opony no i cena spora chyba? Miał jakiegoś crasha. Elementy nośne nie ruszone. Z tego co wiem naprawiony na nowych częściach tak jak należy. Nieźle doposażony / doinwestowany. A jaka cena byłaby nie spora? !scooter Jakby ktoś był zainteresowany to ten sprzęt jeszcze stoi - wczoraj na nim siedziałem. Fajnie wygląda. Kolor - ocena subiektywna - mi się podoba.
KAZI Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Trochę kłamią z tymi lustrami - w 2006 roku były montowane na czaszy a nie na kierownicy, więc dzwon musiał być.
dr.big Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Trochę kłamią z tymi lustrami - w 2006 roku były montowane na czaszy a nie na kierownicy, więc dzwon musiał być. Z tego co pamietam, koniec roku 2006 byl w tym modelu, jesli chodzi o lusterka, punktem przejsciowym...
Rekomendowane odpowiedzi