Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czy oferta kupna/sprzedaży maksiskutera jest interesująca? (Cz.1)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zajefajny . Leciutki szlif troszkę lakierku i jak nówka będzie , a cena całkiem przystępna . :lol:

Opublikowano

Wygląda jak prototyp hondy dn :lol:

Gość malina666
Opublikowano

Witam, jestem nowym forumowiczem :lol: w sobotę zamierzam kupić taki oto pojazd Burgman UH 150. allegro

Co o nim sadzicie? 2003 a przebieg 12000 km. Wlasciciel mowi ze jego ojciec jest dyrektorem w Suzuki poland i skuter ma wszytkie serwisy oraz przebieg gwarantowany na pismie. Jednek co mnie z dziwiło podczas pierwszej jazdy próbnej, że przełącznik kierunkowskazów cięzko chodzi oraz potrafi zatrzymac sie w pozycji lewego lub prawego kierunkowskazu. Czy to normalne po przebiegu 12 tys? na co powinienem zwrócic uwage przy zakupie tego skutera? oczywiscie przeczytałem porady zakupu maxi skutera u was na forum i wszytko jest ok, ale chce sie upewnić bo nie znam sie na suzuki.Skuter pali na dotyk nawet jak jest zimny. jest w dobrym stanie tylko ten podejrzany niski przebieg. Co wy na to?

Pozdrawiam

Łukasz

• Sympatycy
Opublikowano
podczas pierwszej jazdy próbnej, że przełącznik kierunkowskazów cięzko chodzi oraz potrafi zatrzymac sie w pozycji lewego lub prawego kierunkowskazu. Czy to normalne po przebiegu 12 tys?

Przebieg nie ma tutaj znaczenia, wystarczy, że zbyt mocno "wykerszerowany" i smar wydym.... :lol:

Opublikowano
allegro

Skuter pali na dotyk nawet jak jest zimny. jest w dobrym stanie tylko ten podejrzany niski przebieg. Co wy na to?

Pozdrawiam

Łukasz

Przebieg wcale nie jest podejrzany. 2 tys w sezonie jest calkowicie realnym przebiegiem.

Opublikowano

A mnie sie diabelnie podoba.

Opublikowano

Mnie się ta Yamaszka strasznie podoba tylko mogła by być mocniejsza. Kurde jak na 2008 to trochę tania jest.

Opublikowano

najfajniejsze w morphous jest wysokość siedzenia.tylko 65,5 cm <_<

• Sympatycy
Opublikowano
Przebieg wcale nie jest podejrzany. 2 tys w sezonie jest calkowicie realnym przebiegiem.

Nie widzę emotikona żadnego...to poważnie ??? !happybth

A w morfusie, najmniej podoba mi się wydech, a zwłaszcza końcówka wydechu, jak w jakiejś chińskiej piećdziesiątce :)

już mogliby to ździebko dopracować, w takim desajnerskim sprzęcie... <_<

pzdr

Opublikowano

Przebieg realny dla tych,którzy nie jeżdżą tylko patrzą na sprzęta hehe

Opublikowano

A w morfusie, najmniej podoba mi się wydech, a zwłaszcza końcówka wydechu, jak w jakiejś chińskiej piećdziesiątce  !happybth

już mogliby to ździebko dopracować, w takim desajnerskim sprzęcie... <_<

pzdr

ja nawet myślałem, że ma podrobioną osłonę wydechu...Ale tak ma originał, aż trudno uwierzyć :)

Opublikowano

przebieg mozliwy, mam znajomego co w tym sezonie zrobil az ......700km

Opublikowano

Nie widzę emotikona żadnego...to poważnie ??? :)

Hehe realny, realny.

Moj sasiad kupil se sqta (taki gosciu ze 55 lat, moze :) ) Mowi, ze lubi jezdzic.

Z tym, ze jezdzi tylko od konca kwietnia do poczatku pazdziernika, i to tylko w ladna pogode i najlepiej w wekend <_<

Dla niego nawinac 2 tys w sezonie to jest spory wyczyn.

Rozni ludzie roznie jezdza. Ja od wrzesnia do teraz nawinalem na kolka gilerki 2500km.

Nie wiem czy to duzo, czy malo. Tak jakos wyszlo :)

• Sympatycy
Opublikowano

No dobra, może i tak, wygląda nienajgorzej, więc moze realnie.

pzdr

• Administrator
Opublikowano

Przebieg wcale nie jest podejrzany. 2 tys w sezonie jest calkowicie realnym przebiegiem.[...]

Hehe realny, realny[...]

Skąd pomysł, że pojazd ma 2 tkm? <_<

DSC01816.jpg

Tak w ogóle ODO w tym skuterze jest w milach :)

Opublikowano

ładne to COŚ , tylko jak się na tym jeździ <_<

Opublikowano
ładne to COŚ , tylko jak się na tym jeździ  :)

jak to jak ?

coco jumbo i do przodu :)

Opublikowano
ładne to COŚ , tylko jak się na tym jeździ  :)

nie wiem jak,ale pewnie dostałbym nogami do gleby :)

W stanach na rok 2009 ten skuter już nie jest oferowany :)

Opublikowano

Skąd pomysł, że pojazd ma 2 tkm?  :)

Chodzi o tego burgmana:http://www.allegro.pl/item828467252_suzuki_burgman_uh_150_skuter_salon_1_wlasciciel.html

• Sympatycy
Opublikowano

Skąd pomysł, że pojazd ma 2 tkm? :)

Mariusz, odniosłem się do "pomysłu", że w MAXI, realny może być roczny

"nalot" w wysokości 2kkm... :) A chodziło o inny sprzęt, sześcioletni z przebiegiem

12kkm.

pzdr

• Administrator
Opublikowano

A ok... trochę zagmatwane są czasem rozmowy w tym wątku i trudno wyczuć o którego złomexa chodzi :)

Opublikowano

Złomexa...??? :)

Bardzo dobre Ojcze Dyrektorze :)

• Administrator
Opublikowano
Złomexa...??? :)

To był żart :)

Akurat Morphous ze zdjęć wygląda dobrze. Pytanie czy tak samo będzie wyglądał live.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...