M_Pajak Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zajefajny . Leciutki szlif troszkę lakierku i jak nówka będzie , a cena całkiem przystępna .
rudy_56 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Ona chyba jest stylizowana na mniejszy szlif, osłona już malowana i klejona. To mnie bardziej interesuje http://moto.allegro.pl/item844193486_307_y...l_morphous.html Majka ciągle nie sprzedana ;/
Gość malina666 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witam, jestem nowym forumowiczem w sobotę zamierzam kupić taki oto pojazd Burgman UH 150. allegro Co o nim sadzicie? 2003 a przebieg 12000 km. Wlasciciel mowi ze jego ojciec jest dyrektorem w Suzuki poland i skuter ma wszytkie serwisy oraz przebieg gwarantowany na pismie. Jednek co mnie z dziwiło podczas pierwszej jazdy próbnej, że przełącznik kierunkowskazów cięzko chodzi oraz potrafi zatrzymac sie w pozycji lewego lub prawego kierunkowskazu. Czy to normalne po przebiegu 12 tys? na co powinienem zwrócic uwage przy zakupie tego skutera? oczywiscie przeczytałem porady zakupu maxi skutera u was na forum i wszytko jest ok, ale chce sie upewnić bo nie znam sie na suzuki.Skuter pali na dotyk nawet jak jest zimny. jest w dobrym stanie tylko ten podejrzany niski przebieg. Co wy na to? Pozdrawiam Łukasz
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2009 podczas pierwszej jazdy próbnej, że przełącznik kierunkowskazów cięzko chodzi oraz potrafi zatrzymac sie w pozycji lewego lub prawego kierunkowskazu. Czy to normalne po przebiegu 12 tys? Przebieg nie ma tutaj znaczenia, wystarczy, że zbyt mocno "wykerszerowany" i smar wydym....
rambo wwa Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 To mnie bardziej interesuje http://moto.allegro.pl/item844193486_307_y...l_morphous.html Majka ciągle nie sprzedana ;/ Widzialem takie cacuszko na warszawskim moto bazarze. Fajny sqt w stylu japonskim. Osobiscie bym go nie kupil, nie jest w moim stylu. No i na drodze wzbudzalby nielada zainteresowanie
rambo wwa Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 allegroSkuter pali na dotyk nawet jak jest zimny. jest w dobrym stanie tylko ten podejrzany niski przebieg. Co wy na to? Pozdrawiam Łukasz Przebieg wcale nie jest podejrzany. 2 tys w sezonie jest calkowicie realnym przebiegiem.
Gość Mrozu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Mnie się ta Yamaszka strasznie podoba tylko mogła by być mocniejsza. Kurde jak na 2008 to trochę tania jest.
czaro69 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 najfajniejsze w morphous jest wysokość siedzenia.tylko 65,5 cm
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2009 Przebieg wcale nie jest podejrzany. 2 tys w sezonie jest calkowicie realnym przebiegiem. Nie widzę emotikona żadnego...to poważnie ??? !happybth A w morfusie, najmniej podoba mi się wydech, a zwłaszcza końcówka wydechu, jak w jakiejś chińskiej piećdziesiątce już mogliby to ździebko dopracować, w takim desajnerskim sprzęcie... pzdr
Dzięgiel Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Przebieg realny dla tych,którzy nie jeżdżą tylko patrzą na sprzęta hehe
czaro69 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 A w morfusie, najmniej podoba mi się wydech, a zwłaszcza końcówka wydechu, jak w jakiejś chińskiej piećdziesiątce !happybth już mogliby to ździebko dopracować, w takim desajnerskim sprzęcie... pzdr ja nawet myślałem, że ma podrobioną osłonę wydechu...Ale tak ma originał, aż trudno uwierzyć
ptaku_1 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 przebieg mozliwy, mam znajomego co w tym sezonie zrobil az ......700km
rambo wwa Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Przebieg wcale nie jest podejrzany. 2 tys w sezonie jest calkowicie realnym przebiegiem. Nie widzę emotikona żadnego...to poważnie ??? Hehe realny, realny. Moj sasiad kupil se sqta (taki gosciu ze 55 lat, moze ) Mowi, ze lubi jezdzic. Z tym, ze jezdzi tylko od konca kwietnia do poczatku pazdziernika, i to tylko w ladna pogode i najlepiej w wekend Dla niego nawinac 2 tys w sezonie to jest spory wyczyn. Rozni ludzie roznie jezdza. Ja od wrzesnia do teraz nawinalem na kolka gilerki 2500km. Nie wiem czy to duzo, czy malo. Tak jakos wyszlo
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2009 No dobra, może i tak, wygląda nienajgorzej, więc moze realnie. pzdr
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 10 Grudnia 2009 Przebieg wcale nie jest podejrzany. 2 tys w sezonie jest calkowicie realnym przebiegiem.[...] Hehe realny, realny[...] No dobra, może i tak, wygląda nienajgorzej, więc moze realnie. Skąd pomysł, że pojazd ma 2 tkm? Tak w ogóle ODO w tym skuterze jest w milach
M_Pajak Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 ładne to COŚ , tylko jak się na tym jeździ
magart Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 ładne to COŚ , tylko jak się na tym jeździ jak to jak ? coco jumbo i do przodu
czaro69 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 ładne to COŚ , tylko jak się na tym jeździ nie wiem jak,ale pewnie dostałbym nogami do gleby W stanach na rok 2009 ten skuter już nie jest oferowany
rambo wwa Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Skąd pomysł, że pojazd ma 2 tkm? Chodzi o tego burgmana:http://www.allegro.pl/item828467252_suzuki_burgman_uh_150_skuter_salon_1_wlasciciel.html
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2009 No dobra, może i tak, wygląda nienajgorzej, więc moze realnie. Skąd pomysł, że pojazd ma 2 tkm? Mariusz, odniosłem się do "pomysłu", że w MAXI, realny może być roczny "nalot" w wysokości 2kkm... A chodziło o inny sprzęt, sześcioletni z przebiegiem 12kkm. pzdr
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 10 Grudnia 2009 A ok... trochę zagmatwane są czasem rozmowy w tym wątku i trudno wyczuć o którego złomexa chodzi
czaro69 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Złomexa...??? Bardzo dobre Ojcze Dyrektorze
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 10 Grudnia 2009 Złomexa...??? To był żart Akurat Morphous ze zdjęć wygląda dobrze. Pytanie czy tak samo będzie wyglądał live.
Rekomendowane odpowiedzi