M_Pajak Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Tak to ten ale ja na zlocie już z nim gadałem o sprzedaży . Ale jak już pisałem naszło mnie na zmiany i nie ukrywam że powodem była choroba mej K2 po zaledwie 8000 km (sorry nie km ale mil) przebiegu .
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 30 Listopada 2009 Co sądzicie o tym T-maxie? Cena wydaje się bardzo atrakcyjna (czytaj: zapala mi się od razu światełko)http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1629902 Wygląda na "normalną" sztukę. No i jest trochę doposażony. Moim zdaniem, wart uwagi.
mxmichal Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Drodzy klubowicze , coś mnie naszło i zachciało mi się zmian . Znalazłem też takie coś . http://moto.allegro.pl/item832840519_april...0_rok_2005.html Z góry dzięki za podpowiedzi . Pozdrawiam Pająk kolesie z firmy motogryf bo to u nich stoi ten atlantic są w porządku sporo ludzi z wawy których znam kupowało od nich sprzęty i byli zadowoleni , zdaje sie ,że oni ciągną z italii motorki , nawet kiedyś na forum ścigacz.pl był poruszany temat handlarzy i te chłopaki z Siedlec zebrali pozytywne opinie. Oni nawet zdaje sie odkupują później sprzęty które były u nich nabyte , jednak to i tak jak wiesz nie zwalnia z duuuużej ostrożności.
Burgerman Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Burgerman czy to do mnie !scooter Nie to do smoka wawelskiego. Jak pisałem nie zauważyłem Twojego Posta. Sorki za zamieszanie
M_Pajak Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Dzięki wielkie , ale dalej nikt nie podpowiedział - ZMIENIĆ - czy nie zmieniać ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zmieniać Chociażby po to aby nie napełniać sztucznej bańki zwanej kryzysem
M_Pajak Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Mariusz dzięki . Twoja rada to dla mnie jak przykazanie (jesteś autorytetem) . Zabieram się za sprzedaż K2-ujeczki .
Sympatycy Worlan Opublikowano 2 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 2 Grudnia 2009 Mariusz dzięki . Twoja rada to dla mnie jak przykazanie (jesteś autorytetem) . Mariusz, startuj w wyborach do sejmu. To dzięki takim jak Ty PKB rośnie. M_Pajak, kupuj sprzęt i nie zapomnij o zainstalowaniu alarmu .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 2 Grudnia 2009 No właśnie, chodzi o to aby najpierw kupować a dopiero później sprzedawać swój. Inaczej powstaje łańcuszek zależności i wszystko się blokuje... Edit> Grzesiu, ktoś coś musi w końcu zrobić bo legniemy w gruzach A wyniki PKB to tzw. podtrzymywanie ludzi na duchu... "Nie trzymajcie w skarpecie! Będzie lepiej... już za chwilę...! Kupujcie!"
dr.big Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 Aby Polska rosła w siłę, a ludzie żyli dostatniej . E.G.
Sympatycy Worlan Opublikowano 2 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 2 Grudnia 2009 "Nie trzymajcie w skarpecie! Będzie lepiej... już za chwilę...! Kupujcie!" I tak właśnie robię, "ojcze" mimo, że byłem strasznie przywiązany do poprzedniego .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 2 Grudnia 2009 Grzesiu Zawsze mówiłem, że właściwa propaganda to jest to Ps. Brakuje mi tu jeszcze Qwakiego, on też potrafi dobrze gadać do narodu
Sympatycy szorstki Opublikowano 2 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 2 Grudnia 2009 Drodzy klubowicze , coś mnie naszło i zachciało mi się zmian . Znalazłem też takie coś . http://moto.allegro.pl/item832840519_april...0_rok_2005.html A może ktoś coś słyszał o takim patencie w Atlanticu: Dziwne ślady... Nad kierunkowskazem. Niesymetrycznie bo z drugiej strony ani śladu pzdr
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 2 Grudnia 2009 A może ktoś coś słyszał o takim patencie w Atlanticu: Dziwne ślady... Nad kierunkowskazem. Niesymetrycznie bo z drugiej strony ani śladu To jest najnowszy krzyk mody skuterowej... niesymetryczne labele A tak poważnie, wiadomo że pod naklejką są rysy. Lusterko też było lakierowane a i przedni błotnik z prawej jest pęknięty. Widać, że była wywrotka na prawą stronę i jest delikatnie zamaskowana... Jeśli w skutek gleby powstały tylko takie rysy/szkody a reszta jest w oryginale to nie problem. Niestety, aby to sprawdzić trzeba jechać i dokładnie oglądać. Ps. Podoba mi się ten tekst o "podnoszeniu zbiornika"... w każdym ogłoszeniu . Co oni chcą tam każdemu pokazywać??
open69 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Mariusz dzięki . Twoja rada to dla mnie jak przykazanie (jesteś autorytetem) . Zabieram się za sprzedaż K2-ujeczki . masz już jakieś przymyślenia co do swojej K2-jeczki...byłbym zainteresowany JK
M_Pajak Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Sprzedaje i już ! Leciutko zainwestowałem , takie tam 6 tysi ale zmiana jakoś mnie pociąga . Większe coś chce ale nie b650 ponoć skrzynki padają .
open69 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Sprzedaje i już ! Leciutko zainwestowałem , takie tam 6 tysi ale zmiana jakoś mnie pociąga . Większe coś chce ale nie b650 ponoć skrzynki padają . wystawiłem swoje ogłoszenie w sekcji "kupie"...zajrzyj prosze - może coś pohandlujemy ? JK
dr.big Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 Moze ktos ogladal? Jakies przemyslenia? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1608159
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2009 To ogłoszenie jest już dosyć długo. Sam się na niego czaiłem, ale warunkiem był ABS. PS. I z tego co wiem, to jeszcze parę innych osób z Burgmanii interesuje sie tym sprzętem. Edit: Jakbym miał wybierać do chyba jednak ten KLIK Ciekawe czy aktualne, przecież Smok kręcił się w pobliżu? !sciana
dr.big Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 Wersja BlackMax, dlatego mnie (srednio) zainteresowala !sciana .Jesli ktos go ogladal, a nie ma ochoty kupic, to poprosze o info w kazdej formie . Grzesiek, wiesz cos na jego temat? PS. Akurat ten model nowej wersji mnie nie interesuje .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 4 Grudnia 2009 To ogłoszenie jest już dosyć długo. Sam się na niego czaiłem, ale warunkiem był ABS. PS. I z tego co wiem, to jeszcze parę innych osób z Burgmanii interesuje sie tym sprzętem. Edit: Jakbym miał wybierać do chyba jednak ten KLIK Ciekawe czy aktualne, przecież Smok kręcił się w pobliżu? !sciana Pierwsze Black Maxy nie wychodziły z ABS. Fakt, 2007 rok, czyli ostatni wypust, miał w opcji dostępny ABS... jednak znaleźć taki egzemplarz z systemem antypoślizgowym to rzadkość. Znając życie, sztuka z wlkp napewno miała jakąś przygodę i daje 90%, że jest sprowadzona z Włoch. Więcej jak pewne jest też to, że przeszła przez ręce handlarza z Gniezna. Co by nie mówić na zdjęciach wygląda ładnie i możliwe, że jest warta zainteresowania.
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2009 Grzesiek, wiesz cos na jego temat? Nie wiem Bigu. Z fotek wygląda obiecujaco i żeby nie ten ABS, napewno już byłbym po oględzinach tego czarnuszka.
Gość Vex Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Czy to SW Vex'a???Jeśli tak to dawno był już w ogłoszeniach !tut Eeee....nie tak dawno !w00t Raz wystawiłem, a z Pająkiem rozmawiałem na zlocie, bo w sumie już wtedy wiedziałem, że będę musiał się pożegnać z 2oo na jakiś czas
Bob Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 http://moto.allegro.pl/item834913137_yamah...yne_8490zl.html Co o tym sadzicie ,moze ktos to ogladal
Rekomendowane odpowiedzi