Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czy oferta kupna/sprzedaży maksiskutera jest interesująca? (Cz.1)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak to ten ale ja na zlocie już z nim gadałem o sprzedaży . Ale jak już pisałem naszło mnie na zmiany i nie ukrywam że powodem była choroba mej K2 po zaledwie 8000 km (sorry nie km ale mil) przebiegu .

• Sympatycy
Opublikowano
Co sądzicie o tym T-maxie? Cena wydaje się bardzo atrakcyjna (czytaj: zapala mi się od razu światełko)

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1629902

Wygląda na "normalną" sztukę. No i jest trochę doposażony. Moim zdaniem, wart uwagi.

Opublikowano
Drodzy klubowicze , coś mnie naszło i zachciało mi się zmian . Znalazłem też takie coś .

http://moto.allegro.pl/item832840519_april...0_rok_2005.html

Z góry dzięki za podpowiedzi .

Pozdrawiam Pająk

kolesie z firmy motogryf bo to u nich stoi ten atlantic są w porządku sporo ludzi z wawy których znam kupowało od nich sprzęty i byli zadowoleni , zdaje sie ,że oni ciągną z italii motorki , nawet kiedyś na forum ścigacz.pl był poruszany temat handlarzy i te chłopaki z Siedlec zebrali pozytywne opinie. Oni nawet zdaje sie odkupują później sprzęty które były u nich nabyte , jednak to i tak jak wiesz nie zwalnia z duuuużej ostrożności.

Opublikowano
Burgerman czy to do mnie

!scooter

Nie to do smoka wawelskiego. Jak pisałem nie zauważyłem Twojego Posta. ;)

Sorki za zamieszanie

Opublikowano

Dzięki wielkie , ale dalej nikt nie podpowiedział - ZMIENIĆ - czy nie zmieniać ?

• Administrator
Opublikowano

Zmieniać :D Chociażby po to aby nie napełniać sztucznej bańki zwanej kryzysem ;)

Opublikowano

Mariusz dzięki . Twoja rada to dla mnie jak przykazanie (jesteś autorytetem) . Zabieram się za sprzedaż K2-ujeczki .

• Sympatycy
Opublikowano
Mariusz dzięki . Twoja rada to dla mnie jak przykazanie (jesteś autorytetem) .

Mariusz, startuj w wyborach do sejmu. To dzięki takim jak Ty PKB rośnie. :):)

M_Pajak, kupuj sprzęt i nie zapomnij o zainstalowaniu alarmu ;) .

• Administrator
Opublikowano

No właśnie, chodzi o to aby najpierw kupować a dopiero później sprzedawać swój. Inaczej powstaje łańcuszek zależności i wszystko się blokuje... :)

Edit> Grzesiu, ktoś coś musi w końcu zrobić bo legniemy w gruzach :):) A wyniki PKB to tzw. podtrzymywanie ludzi na duchu... "Nie trzymajcie w skarpecie! Będzie lepiej... już za chwilę...! Kupujcie!" ;)

Opublikowano

Aby Polska rosła w siłę, a ludzie żyli dostatniej :) .

E.G.

• Sympatycy
Opublikowano
"Nie trzymajcie w skarpecie! Będzie lepiej... już za chwilę...! Kupujcie!"  :)

I tak właśnie robię, "ojcze" ;):) mimo, że byłem strasznie przywiązany do poprzedniego :) .

• Administrator
Opublikowano

Grzesiu ;)

Zawsze mówiłem, że właściwa propaganda to jest to :)

Ps. Brakuje mi tu jeszcze Qwakiego, on też potrafi dobrze gadać do narodu :)

• Administrator
Opublikowano

A może ktoś coś słyszał o takim patencie w Atlanticu:

Dziwne ślady...

Nad kierunkowskazem. Niesymetrycznie bo z drugiej strony ani śladu  :o

To jest najnowszy krzyk mody skuterowej... niesymetryczne labele ;)

A tak poważnie, wiadomo że pod naklejką są rysy. Lusterko też było lakierowane a i przedni błotnik z prawej jest pęknięty. Widać, że była wywrotka na prawą stronę i jest delikatnie zamaskowana... Jeśli w skutek gleby powstały tylko takie rysy/szkody a reszta jest w oryginale to nie problem.

Niestety, aby to sprawdzić trzeba jechać i dokładnie oglądać.

Ps. Podoba mi się ten tekst o "podnoszeniu zbiornika"... w każdym ogłoszeniu ;) . Co oni chcą tam każdemu pokazywać?? ;):D

Opublikowano
Mariusz dzięki . Twoja rada to dla mnie jak przykazanie (jesteś autorytetem) . Zabieram się za sprzedaż K2-ujeczki .

masz już jakieś przymyślenia co do swojej K2-jeczki...byłbym zainteresowany

JK

Opublikowano

Sprzedaje i już ! Leciutko zainwestowałem , takie tam 6 tysi ale zmiana jakoś mnie pociąga . Większe coś chce ale nie b650 ponoć skrzynki padają .

Opublikowano
Sprzedaje i już ! Leciutko zainwestowałem , takie tam 6 tysi ale zmiana jakoś mnie pociąga . Większe coś chce ale nie b650 ponoć skrzynki padają .

wystawiłem swoje ogłoszenie w sekcji "kupie"...zajrzyj prosze - może coś pohandlujemy ? :D

JK

• Sympatycy
Opublikowano

To ogłoszenie jest już dosyć długo. Sam się na niego czaiłem, ale warunkiem był ABS.

PS. I z tego co wiem, to jeszcze parę innych osób z Burgmanii interesuje sie tym sprzętem.

Edit:

Jakbym miał wybierać do chyba jednak ten KLIK

Ciekawe czy aktualne, przecież Smok kręcił się w pobliżu? !sciana

Opublikowano

Wersja BlackMax, dlatego mnie (srednio) zainteresowala !sciana .Jesli ktos go ogladal, a nie ma ochoty kupic, to poprosze o info w kazdej formie :lol: .

Grzesiek, wiesz cos na jego temat?

PS. Akurat ten model nowej wersji mnie nie interesuje :lol: .

• Administrator
Opublikowano
To ogłoszenie jest już dosyć długo. Sam się na niego czaiłem, ale warunkiem był ABS.

PS. I z tego co wiem, to jeszcze parę innych osób z Burgmanii interesuje sie tym sprzętem.

Edit:

Jakbym miał wybierać do chyba jednak ten KLIK

Ciekawe czy aktualne, przecież Smok kręcił się w pobliżu?  !sciana

Pierwsze Black Maxy nie wychodziły z ABS.

Fakt, 2007 rok, czyli ostatni wypust, miał w opcji dostępny ABS... jednak znaleźć taki egzemplarz z systemem antypoślizgowym to rzadkość.

Znając życie, sztuka z wlkp napewno miała jakąś przygodę i daje 90%, że jest sprowadzona z Włoch. Więcej jak pewne jest też to, że przeszła przez ręce handlarza z Gniezna.

Co by nie mówić na zdjęciach wygląda ładnie i możliwe, że jest warta zainteresowania.

• Sympatycy
Opublikowano

Grzesiek, wiesz cos na jego temat?

Nie wiem Bigu. Z fotek wygląda obiecujaco i żeby nie ten ABS, napewno już byłbym po oględzinach tego czarnuszka.

Opublikowano
Czy to SW Vex'a???

Jeśli tak to dawno był już w ogłoszeniach !tut

Eeee....nie tak dawno !w00t Raz wystawiłem, a z Pająkiem rozmawiałem na zlocie, bo w sumie już wtedy wiedziałem, że będę musiał się pożegnać z 2oo na jakiś czas :rolleyes:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...