Klubowicze robson Opublikowano 3 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam wszystkich.Co sądzicie o tym ogłoszeniu????Jeśli było już napisane coś na ten temat to sorki-proszę o usunięcie posta. KLIK Niedawno ktoś pytał o to ogłoszenie - dzwoniłem jakiś czas temu i pytałem o szczegóły. Podobno skuter był uderzony przodem i jest założona nowa czacha oraz , twierdzi sprzedawca uszkodzony był również stelaż pod czachą , ale wszystko podobno jest ok. Przymierzałem się do tego SW ,ale coś mnie od niego odpychało , nie wiem może jakieś złe nastawienie !piwko . Faktycznie jest on wystawiany już od ponad pół roku i nie ma za bardzo chętnych , zaczęli od 15tys. zł bodajże na przełomie lutego/marca tego roku . Cena bardzo zachecająca !happybth , ale dopóki nie sprawdzi się go bardzo dokładnie ....
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2009 Ronin kupił taki a nie TEN konkretny!
Ronin026 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Tak właśnie !happybth Identyczny ale nie ten. Stan ze zdjęć jak i cena bardzo podobna. Jeśli wszystko z nim ok to wart nabycia. Ja przynajmniej jestem narazie zadowolony. Czas pokaze jak długo.
Klubowicze robson Opublikowano 3 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2009 podobno Ronin 026 go kupił jeśli to ten sam a może mają takich więcej !happybth http://www.burgmania.net/forum/index.php?s...pic=6493&st=990 Tak jak pisze Orzech , to jest dokładnie ten SW , a Ronin kupił inny !piwko
czaro69 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Tak,szukam czegoś bardzo świeżego i bezawaryjnego, ale nie napalam się.Wiem,że jak się kupuje oczami to można nadziać się na niezłego zonka !V A potem same kłopoty a z jazdy nici.Pewnie nikt nie lubi wydać kasy na kupę złomu.Dlatego nie śpieszę się aż tak bardzo... !OKK
ptaku_1 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Co prawda nie mam zamiaru kupic, ale na wiosne chyba bede rozgladal sie za czyms takim. Teraz z ciekawosci obserwuje ta aukcje. oferta wydaje sie interesujaca tylko ciekawe jaka jest minimalna. A moze ktos zna tego sprzeta. Burek 400
rudy_56 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Ciekawe to wygląda. Ostatnio oglądałem sztuke K5 w wersji USA z przebiegiem 700km - może na wiosne pojawi się na allegro z mojego konta !OKK
adi-000 Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 oferta wydaje sie interesujaca tylko ciekawe jaka jest minimalna. A moze ktos zna tego sprzeta.Burek 400 Ja go znam, bo na min jeździłem. Sprzedałem go w lipcu tego roku. U mnie sprawował się idealnie i był w stanie idealnym. Jeżeli się nic w nim nie zmieniło to go polecam.
PIX_F10 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam ostatnio rozglądałem się za jakimś większym skuterem. Natrafiłem na dwie oferty. Do jednej niestety już linku nie mam bo się edycja skończyła, jednak problem pozostaje;/ pierwszy dotyczy suzuki epicuro. Jak wiadomo nie jest to jakiś ekstra wielki skuter. Problem w nim polegał na tym, że przerywał na wysokich obrotach. Nie odpalałem go przy oględzinach, bo aku było padnięte, a sprzedającego nie bylo. Tyle wiem z rozmowy. Czy nasuwają się jakieś pomysły co to może być. Wiem że opowiedziałem bardzo ogólnie:) Myślę, że to coś ze świecą, iskrą będzie. Ale widziałem już w kuferku jakiś modulik drugi, który najprawdopodobniej wymienili bez skutetcznie. Silnik 4t, pojemność 125. Tak ogólnie to z papierów niemieckich wywnioskowałem że nie jest to demon prędkości. Vmax oscylujący w okolicach 80km.h i moc 8kw. Były dwie pozycje mocy i prędkości, przy czym ta mocniejsza wykreślona. Wychodziły 2 wersje 125tek? Czy to ten sam silnik co w burgmanie? Troszkę się wydaje słaby taki sprzęcik Drugi problem to PIAGGIO X9 , tu już link posiadam http://allegro.pl/item818934880_sprzedam_p...negocjacji.html Czy możliwe jest sprawne działanie po tych przeróbkach o których mowa w ogłoszeniu? Nie chodzi o te lepsze osiągi ale o sam fakt działania. Może pytanie głupie, ale z nową generacją silników nie miałem do czynienia(czytaj tak okablowanych) jedynie do tej pory to P/G 125 2t który uważam, że jest bardzo mocny jak na swoją pojemność. Oferowane do 2t są kity mallosiegio na większą pojemność. Czy taka 125 a 180tka jest jako silnik konstrukcyjnie podobna? tzn czy kartery i reszta rzeczy jest taka jak w 125 a po prostu jest cylinder większy i zapewnie wał i korba mocniejsza. 180 tka to też 2t były? bo jeśli nie to odpowiedź jest wiadoma. Troszkę pytań mam:) jednak myślę, że nie sprawiłem jakiegoś wielkiego problemu. Jeśli gdzieś już coś takiego było poruszane to z góry przepraszam pozdrawiam:)
czaro69 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam wszystkich,co sądzicie o tej usterce??? KLIK
Gość Mrozu Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Wszystko pięknie ładnie, ale przejdź się do ASO i zapytaj ile kosztuje u nich sterownik i czy łatwo się go wymienia, bo używany to wielka rzadkość będzie. W niektórych samochodach sterowniki są w skrzyni i wymienia się je z całą skrzynią.
czaro69 Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Witam Wszystkich.Widzialem to ogloszenie,ale wolalbym dolozyc 2 tys i kupic zupelna nowke.Qwaki ma sw400 w promocji !happybth
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 30 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 30 Listopada 2009 Co sądzicie o tym T-maxie? Cena wydaje się bardzo atrakcyjna (czytaj: zapala mi się od razu światełko) http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1629902 Może ktoś z poznaniaków go oglądał? Z Warszawy to 320km...
wabbit Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Mnie tylko zastanawia dlaczego zamieniono mu tłumik z pięknego oryginału na to coś I to w tak młodym roczniku.
Sympatycy szorstki Opublikowano 30 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 30 Listopada 2009 Mnie tylko zastanawia dlaczego zamieniono mu tłumik z pięknego oryginału na to coś I to w tak młodym roczniku. Bo jest znacznie lżejszy od orginału ? pzdr
magart Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 coś takiego?a może żona kazała sprzedać? nie żebym miał coś przeciwko czarnym "Silverom" , ale te wykończone prawie w całości "na czarno" wyglądają jakby przeznaczone były na wojnę
dr.big Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Opublikowano 30 Listopada 2009 Mnie tylko zastanawia dlaczego zamieniono mu tłumik z pięknego oryginału na to coś I to w tak młodym roczniku. To akurat wogole mnie nie dziwi, na forach Tmaxa okolo polowa swiezych pojazdow jezdzi z akcesoryjnymi tlumikami . Dzwiek, waga, wyglad, pare % mocy wiecej... Cena naprawde ciekawa i warta sprawdzenia...
M_Pajak Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Drodzy klubowicze , coś mnie naszło i zachciało mi się zmian . Znalazłem też takie coś . http://moto.allegro.pl/item832840519_april...0_rok_2005.html Jednak zainteresowany też jestem propozycją zbycia Silwera 400 z 2007 roku przez jednego z naszych kolegów z Warszawy (informował o tym na zlocie i potwierdził telefonicznie) . Chciał bym też przypomnieć , iż w trakcie powrotu do Warszawy moja K2-jeczka zachorowała a doktor Qwaki generalnie ją wyleczł (co zabolało mój portfel ale uradowało serduszko) oraz to że przed samym wyjazdem na zlot została popryskana . Co zrobić w tej sytuacji ???? Zmieniać czy nie . Z góry dzięki za podpowiedzi . Pozdrawiam Pająk
Burgerman Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Z tego co doczytałem, to jest napisane, że jest na gwarancji. Bardzo ciekawa propozycja.
czaro69 Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Jednak zainteresowany też jestem propozycją zbycia Silwera 400 z 2007 roku przez jednego z naszych kolegów z Warszawy (informował o tym na zlocie i potwierdził telefonicznie) . Czy to SW Vex'a??? Jeśli tak to dawno był już w ogłoszeniach
Rekomendowane odpowiedzi