Bierut Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Czy ktoś coś wie o tym Xcitingu? Z tego co pamiętam to chyba przewinął się przez giełdę na forum. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1328422 Warto czy też nie? Kiedyś dzwoniłem. Jest sprowadzany i ma połamane mocowanie czaszy. Z lewej strony widać taśmę która łączy plastiki. Ja szukałem dalej i znalazłem. Życzę cierpliwości. Adminie sorki, zapomniałem edytować.
Gość Radman Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Tak dla ciekawostki: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1567340
waszlo Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 "V-Max podobno 230 km/h". PODOBNO!!! <
Gość qrdemol Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Same nalepki wyciagną ze 250 !!!
monk Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 I ten wydech Leo Vince (choć na zdjęciu Arrow) rozumiem, że w tej sytuacji wydech działa za dwa wydechy.. ha, a z efektem synergii nawet za 3 wydechy! Stąd ta moc..
eMKa Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 "Podobno" bo nikt się nie odważył odkręcić manety do końca No i siedzonko - miodzio, tylko jak ten plastik... fachowo wypierdzieć?
waszlo Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 cyt. z ogłoszenia: "NIE MAJACY KONKURENTOW ZAROWNO JEZELI CHODZI O TRAKCJE ,PRZYSPIESZENIE JAK I PREDKOSC MAKSYMALNA.DALEKO POZOSTAWIL ZA SOBA SZEROKIE I OCIEZALE BURGMANY WEZYKUJACE W KOLEINACH JAK I T-MAXY ,WYBRAKOWANE W MOC MALENSTWA." http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1423289 napalilem się !YES !OK było już...
Gość Radman Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 "Bylo juz"... a oferta nadal z tego wynika, ze aktualna (a troszke czasu juz krazy). Ktos przymierzal sie konkretniej do tej opcji? Pzdr
jack daniels Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Przyglądałem się tej ofercie, niezły sprzęcik jednak nie na moje zasoby finansowe.J.D.
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2009 "Bylo juz"... a oferta nadal z tego wynika, ze aktualna (a troszke czasu juz krazy).Ktos przymierzal sie konkretniej do tej opcji? Pzdr Nie wiem jakie to ma znaczenie, ale z prawej strony brakuje części srebrnej osłony (atrapy) ramy... pzdr
Artemis Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Fajne ogłoszenie. Scarabeo 500 kupiona w Polsce, potwierdzony przebieg książką... ahh.. !scooter http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1552055
adamgt Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Dzisiaj ja oglądałem, wrażenie pozytywne tylko trochę poobijana, właściciel podobno się nie przejmował, a teraz nabył triumpha i dlatego ona stoi u dealera triumpha. Co niej myślicie? Potrzebuje coś ładnego ale też niezawodnego a czytałem że w Apkach nawalają regulatory napięcia (przy czym to było o raczej starszych Atlanticach), czy moze ktoś coś podrzucić na ten temat. Drugie pytanie czy jest problem z serwisowaniem, Apka chyba od niedawna ma u nas importera?
Gość Vex Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Potrzebuje coś ładnego ale też niezawodnego Jak niezawodnego to może był byś zainteresowany Silver Wingiem ? !happybth
ptaku_1 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Nie ma to jak zorientowany sprzedawaca (popatrzcie na rodzaj napedu) allegro
Gość deleted Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 moje panie i panowienz z racji ze znam ten kraji IT i tubylcow ----wszystko co pochodzi z tamtad jest wyjatkowo podejzane ---- wymaga dokladnej expertyzy uczulam was na takie czyny -- aaaaaaaa sevisovanie wloskiego wyrobu skutewrowgo w Polsce-------dajcie mi adres prosze !happybth
czaro69 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Witam wszystkich.Co sądzicie o tym ogłoszeniu???? Jeśli było już napisane coś na ten temat to sorki-proszę o usunięcie posta. KLIK
monk Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Nie wiem czy było, ale dla mnie kupno sprowadzanego moto to jak randka z facetem. Po prostu oksymoron. Ale są tacy, którym to nie przeszkadza (oczywiście bez sugestii )
dr.big Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 Taka moja sugestia. Jesli skuter nie byl po "przejsciach", to za wyzsza cene zostalby sprzedany od reki w tej Belgii. Jak to jest mozliwe, ze oplaca sie go transportowac do Polski, rejestrowac na miejscu i sprzedawac za nizsza cene niz srednia belgijska za podobny skuter w dobrym stanie ... Jakos nie moge tego "zrozumiec" . Czary ? PS. Zarejestrowany SW400 na gwarancji za 2900 euro !holiday !holiday ?
czaro69 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam,też mi się tak wydawało ale wolałem się upewnić !happybth Ogłoszenie do kosza,bo okazje często się nie zdarzają !piwko
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 3 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2009 Ciężko mi uwierzyć że skuter SW z 2008 roku za cenę ok. 13000 tys.zł miał bezwypadkową przeszłość.Wiem że kolega Vex sprzedaje swojego SW za 15000 tys. z 2007 i myśle że jest to cena normalna biorąc pod uwage rocznik,przebieg i stan. A SW z 2008 za 12900... Ano czary,czary !happybth !piwko
rudy_56 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Jak masz blisko to podjechałbym i zobaczył. ( Ty nie masz !happybth ) Skuter jest z ubezpieczalni i musial sporo stać pod gołym niebem. Jeśli sprzedający pokaże foty w jakim stanie skuter przyjechał do kraju to wtedy można coś myśleć. Niestety mało kto jest gotów i chce przesłać takie fotki - wtedy odpuszczam temat. Z ciekawostek na początku sezonu cena tego pojazdu wynosiła chyba 16 000. Szukasz coś sobie ?? p.s Egzemlarz Vexa też nie jest 100% bezwypadkiem.
Rekomendowane odpowiedzi