Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czy oferta kupna/sprzedaży maksiskutera jest interesująca? (Cz.1)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś coś wie o tym Xcitingu? Z tego co pamiętam to chyba przewinął się przez giełdę na forum.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1328422

Warto czy też nie?

Kiedyś dzwoniłem. Jest sprowadzany i ma połamane mocowanie czaszy. Z lewej strony widać taśmę która łączy plastiki. Ja szukałem dalej i znalazłem. Życzę cierpliwości. ;)

Adminie sorki, zapomniałem edytować.

Opublikowano

W takim razie szukamy dalej ;) Dzieki :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

"V-Max podobno 230 km/h". PODOBNO!!! < whist

Opublikowano

I ten wydech Leo Vince (choć na zdjęciu Arrow) rozumiem, że w tej sytuacji wydech działa za dwa wydechy.. ha, a z efektem synergii nawet za 3 wydechy!

Stąd ta moc..

Opublikowano

"Podobno" bo nikt się nie odważył odkręcić manety do końca :)

No i siedzonko - miodzio, tylko jak ten plastik... fachowo wypierdzieć? :P

Opublikowano
cyt. z ogłoszenia: "NIE MAJACY KONKURENTOW ZAROWNO JEZELI CHODZI O TRAKCJE ,PRZYSPIESZENIE JAK I PREDKOSC MAKSYMALNA.

DALEKO POZOSTAWIL ZA SOBA SZEROKIE I OCIEZALE BURGMANY WEZYKUJACE W KOLEINACH JAK I T-MAXY ,WYBRAKOWANE W MOC MALENSTWA." :)

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1423289 whist

napalilem się !YES ;) !OK

było już...

Opublikowano

"Bylo juz"... a oferta nadal z tego wynika, ze aktualna (a troszke czasu juz krazy).

Ktos przymierzal sie konkretniej do tej opcji?

Pzdr

Opublikowano

Przyglądałem się tej ofercie, niezły sprzęcik jednak nie na moje zasoby finansowe.J.D.

• Sympatycy
Opublikowano
"Bylo juz"... a oferta nadal z tego wynika, ze aktualna (a troszke czasu juz krazy).

Ktos przymierzal sie konkretniej do tej opcji?

Pzdr

Nie wiem jakie to ma znaczenie, ale z prawej strony brakuje części

srebrnej osłony (atrapy) ramy...

pzdr

Opublikowano

Dzisiaj ja oglądałem, wrażenie pozytywne tylko trochę poobijana, właściciel podobno się nie przejmował, a teraz nabył triumpha i dlatego ona stoi u dealera triumpha. Co niej myślicie? Potrzebuje coś ładnego ale też niezawodnego a czytałem że w Apkach nawalają regulatory napięcia (przy czym to było o raczej starszych Atlanticach), czy moze ktoś coś podrzucić na ten temat. Drugie pytanie czy jest problem z serwisowaniem, Apka chyba od niedawna ma u nas importera?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Potrzebuje coś ładnego ale też niezawodnego

Jak niezawodnego to może był byś zainteresowany Silver Wingiem ? !happybth

Opublikowano

Nie ma to jak zorientowany sprzedawaca (popatrzcie na rodzaj napedu)

allegro

Opublikowano

moje panie i panowienz z racji ze znam ten kraji IT i tubylcow ----wszystko co pochodzi z tamtad jest wyjatkowo podejzane ---- wymaga dokladnej expertyzy uczulam was na takie czyny -- aaaaaaaa sevisovanie wloskiego wyrobu skutewrowgo w Polsce-------dajcie mi adres prosze !happybth

Opublikowano

Witam wszystkich.Co sądzicie o tym ogłoszeniu????

Jeśli było już napisane coś na ten temat to sorki-proszę o usunięcie posta.

KLIK

Opublikowano

Nie wiem czy było, ale dla mnie kupno sprowadzanego moto to jak randka z facetem. Po prostu oksymoron.

Ale są tacy, którym to nie przeszkadza <_< (oczywiście bez sugestii :D )

Opublikowano

Taka moja sugestia. Jesli skuter nie byl po "przejsciach", to za wyzsza cene zostalby sprzedany od reki w tej Belgii. Jak to jest mozliwe, ze oplaca sie go transportowac do Polski, rejestrowac na miejscu i sprzedawac za nizsza cene niz srednia belgijska za podobny skuter w dobrym stanie :D ... Jakos nie moge tego "zrozumiec" :D . Czary <_< ?

PS. Zarejestrowany SW400 na gwarancji za 2900 euro :( !holiday !holiday ?

Opublikowano

Witam,też mi się tak wydawało ale wolałem się upewnić !happybth Ogłoszenie do kosza,bo okazje często się nie zdarzają !piwko

• Sympatycy
Opublikowano

Ciężko mi uwierzyć że skuter SW z 2008 roku za cenę ok. 13000 tys.zł miał bezwypadkową przeszłość.Wiem że kolega Vex sprzedaje swojego SW za 15000 tys. z 2007 i myśle że jest to cena normalna biorąc pod uwage rocznik,przebieg i stan.

A SW z 2008 za 12900...

Ano czary,czary !happybth !piwko

Opublikowano

Jak masz blisko to podjechałbym i zobaczył. ( Ty nie masz !happybth )

Skuter jest z ubezpieczalni i musial sporo stać pod gołym niebem.

Jeśli sprzedający pokaże foty w jakim stanie skuter przyjechał do kraju to wtedy można coś myśleć.

Niestety mało kto jest gotów i chce przesłać takie fotki - wtedy odpuszczam temat.

Z ciekawostek na początku sezonu cena tego pojazdu wynosiła chyba 16 000.

Szukasz coś sobie ??

p.s

Egzemlarz Vexa też nie jest 100% bezwypadkiem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...