dr.big Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Opublikowano 5 Lutego 2009 Nie jest to przypadkiem stary skuter Emki ??BINGO ! Moze eMKa zobaczy temat i napisze co i jak.
Gość gepard73 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Co do kupowania sprzętu od handlarzy z Gniezna to odradzam, znajomy kupił u nich samochód, miała być wypasiona fura, ABS, ESP, poduszka, kontrola trakcji, a póĽniej okazało się że poduszki nie ma jest blacha wstawiona żeby czujnik wskazywał ze jest, żadnych systemów, silnik od innego samochodu, także totalna masakra, ale to dopiero się dowiedział jak do serwisu pojechał. Dlatego lepiej uważać na sprzęt tam kupiony
Gość grzesio31 Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 witam, jest tutaj moze ktos z Torunia? bo wpadl mi w oko ten xciting i chcilabym zapytac czy moze ktorys z forumowiczow zna tego skutera? facet ktory go sprzedaje powiedzial, ze to bedzie jego 2 sezon w kraju i przejechal nim ok 8 tys km... z gory dzieki za wszelka pomoc !scooter
-=Dee Jay=- Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 oj zna kto? t? ch*jnie ?? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1111413 (podwie?cie temat ) si, si ragazzo dr.big
GRinKU Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Co s?dzicie o tym ogłoszeniu, a wła?ciwie o sprzęcie? http://www.allegro.pl/item551473772_honda_...odatki_bcm.html Zastanawiam się czy by go nie kupić więc każda opinia jest cenna !happybth Przeniesione. dr.big
Pavulon Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 soczysty , ale jakas mala przygode zpewnoscia mial jechac ogladnac i zdecydowac
dr.big Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Opublikowano 13 Lutego 2009 (...)jechac ogladnac i zdecydowac ile wbic na allegro .
GRinKU Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ile wbic na allegro . Wła?nie, ile za ni? dać?
bogumilek Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ile wbic na allegro . Wła?nie, ile za ni? dać? jak najmniej !happybth
Gość gepard73 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Bo najlepiej jest sprzedać drogo, a kupić tanio !happybth , ale sprzęt wygl?da super, jest tylko kwestia czy w realu wygl?da tak samo, a może to jaki? pasjonat photo shopa i rzeczywisto?ć okaże się inna. Najlepiej pojechać zobaczyć i jak wszystko ok to kupić
KAZI Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Też się zastanawiałem czy j? licytować, ale odległo?ć jak? musiałbym pokonać mnie przeraża. Wygl?da piękne i jest niepowtarzalna.
Relayed Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ile wbic na allegro . Wła?nie, ile za ni? dać? jak najmniej !happybth Kurcze ale kupowanie na alle gdzie działaj? snipery i inne to trochę strach bo możesz licytować aż tu nagle na ułamek sekundy kto? podbija o 1zł !happybth
Abach Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Kurcze ale kupowanie na alle gdzie działaj? snipery i inne to trochę strach bo możesz licytować aż tu nagle na ułamek sekundy kto? podbija o 1zł !happybth Co za znaczenie maj? snipery? Przecież służ? tylko do tego, aby zalicytować w ostatniej chwili, a i tak wygrywa najwyższa oferta "- za słaby oryginalny siłownik podnoszenia kanapy" Pewnie spowodowane dodatkowym obci?żeniem w postaci oparcia.
dr.big Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Opublikowano 13 Lutego 2009 (...)"- za słaby oryginalny siłownik podnoszenia kanapy"Pewnie spowodowane dodatkowym obci?żeniem w postaci oparcia. Faktycznie w tych starszych modelach jest slaby, jesli jest dobry to jako- tako dziala, ale pozniej nie jest w stanie utrzymac nawet oryginalnej kanapy ...
mak Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Co za znaczenie maj? snipery? Przecież służ? tylko do tego, aby zalicytować w ostatniej chwili, a i tak wygrywa najwyższa oferta Teoretycznie tak, ale snipery maj? jednak zalety: 1. Nie nakręcasz się licytacj?. Wpisujesz sumę na pocz?tku, kiedy wiesz dokładnie ile chcesz wydać, a nie ile mógłby? jednak wydać widz?c ile daj? inni. 2. Inni nie widz?, że licytujesz. Standardowo Allegro natychmiast wy?wietla najwyższ? ofertę. Używaj?c snip'a nie ujawniasz się do ostatniej sekundy !happybth
GRinKU Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ... Używaj?c snip'a nie ujawniasz się do ostatniej sekundy !happybth A wtedy wła?ciciel widz?c marny skutek licytacji w ostatniej chwili usuwa aukcję podaj?c przyczynę: z powodu że motur mi ukradli!
Lucjan73 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Nie ma co jak jeste? zdecydowany kupić, musisz się pofatygować. Aukcja aukcj? ale jak pojedziesz z kas? i dogadacie się to można to w prosty sposób załatwić. Zalicytujesz najwyższ? kwotę i w tedy sprzedaj?cy zakończy aukcje i Ty wygrywasz. Zadzwoń do go?cia i wypytaj o szczegóły na końcu zaznacz że jeżeli skuter okaże się niezgodny z opisem ma zwrócić Ci koszty dojazdu. Jeżeli sprzedwaca jest uczciwy nie będzie oponował. Napisz jeszcze do Ojca Dyrektora bo pisał co? o ładnym SW sprowadzonym przez kogo? z podkarpacia. Powodzenia w poszukiwaniach Przypomiało mi się że całkiem niedawno był do sprzedania SW kolegi Pawko - było w ogłoszeniach.
pawko Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Przypomiało mi się że całkiem niedawno był do sprzedania SW kolegi Pawko - było w ogłoszeniach. moja lala w styczniu odjechała do Grudzi?dza.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 14 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2009 ile wbic na allegro . Wła?nie, ile za ni? dać? Wygl?da bardzo ładnie, takie otarcia na osłonie to często w tym modelu położenie na prawym boku na postoju Na zdjęciach nie widać ?ladów pęknięć na plastikach. W zeszłym roku facet Rzeszowa sprzedawał trochę plastików do SW (przednia czasza ponoć tylko malowana i sprzedawał tylko ze względu na zaciek na lakierze) i jak do niego dzwoniłem to mówił, że ?ci?gał nowe z USA (chciał drogo i też była wi?niowa). Trzeba zobaczyć. Co do ceny to najlepiej jechać i dogadywać się na miejscu. Licytacja na allegro to jedno, a jak już stoisz przy sprzęcie to często dochodzi do sprzedaży poza licytacj?. Ja tak w zeszłym roku sprzedawałem 50 i tak samo kupiłem SW. Podobnie mój kolega (ogłoszenie na allegro, ale jak pojechali?my to nie wrócili?my bez sprzętu i taniej niż wynikało z wystawionej ceny). Jak szukałem swojej SW to pomimo trwania licytacji większo?ć ogłoszeń było nieaktualnych. Zanim zalicytujesz zadzwoń i pogadaj z wła?cicielem. W zeszłym roku w marcu kupiłem SW z 2004r za 10500zł (nowe opony i po przegl?dzie), kolega w maju kupił SW z 2004 (z ABS) za 12500. Ta ma dużo dodatków ale trochę starsza. Pozdrawiam Wrzonio !piwko Nie ma co jak jeste? zdecydowany kupić, musisz się pofatygować. Aukcja aukcj? ale jak pojedziesz z kas? i dogadacie się to można to w prosty sposób załatwić. Zalicytujesz najwyższ? kwotę i w tedy sprzedaj?cy zakończy aukcje i Ty wygrywasz. Zadzwoń do go?cia i wypytaj o szczegóły na końcu zaznacz że jeżeli skuter okaże się niezgodny z opisem ma zwrócić Ci koszty dojazdu. Jeżeli sprzedwaca jest uczciwy nie będzie oponował. Napisz jeszcze do Ojca Dyrektora bo pisał co? o ładnym SW sprowadzonym przez kogo? z podkarpacia. Powodzenia w poszukiwaniach Przypomiało mi się że całkiem niedawno był do sprzedania SW kolegi Pawko - było w ogłoszeniach. Nawet nie musisz licytować. Zawsze można wycofać się z licytacji nawet bez podania powodu. Wrzonio Posty polaczone. Uzywaj prosze opcji "edytuj". dr.big
KAZI Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Znalazłem parę innych fotek tego skutera - z kufrem. http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Honda/...verWing/46474 Trochę długo się stronka otwiera, ale działa.
GRinKU Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Go?ć chce 13 tys. bez kufra i zgodnie z tym co zauważyłem plastik pod płoz? nie dochodzi, co sugeruje że nie jest taki cacy jak go reklamuj? !happybth
KAZI Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Jak na ten rocznik to mimo atrakcyjnego wygl?du dużo kasy. A tak swoj? drog? przebieg wydaje się być sporo zaniżony - przecież nie po to tak się uatrakcyjnia sprzęt żeby stał w garażu.
Pavulon Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Jak na ten rocznik to mimo atrakcyjnego wygl?du dużo kasy. A tak swoj? drog? przebieg wydaje się być sporo zaniżony - przecież nie po to tak się uatrakcyjnia sprzęt żeby stał w garażu. niekoniecznie niektorzy pieszcza maszyny i malo jezdza !happybth
jackdent Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Co s?dzicie o tym ogłoszeniu, a wła?ciwie o sprzęcie?http://www.allegro.pl/item551473772_honda_...odatki_bcm.html Zastanawiam się czy by go nie kupić więc każda opinia jest cenna Przeniesione. dr.big Bardzo ładnie zakończona aukcja !OKK Wykolegował wszystkich .........................
GRinKU Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Można się było tego spodziewać. Tylko po co dał bez ceny minimalnej? My?lał że ludzie nie wiadomo jakie pieni?dze rzuc??
Rekomendowane odpowiedzi