Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czy oferta kupna/sprzedaży maksiskutera jest interesująca? (Cz.1)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość grzesio31
Opublikowano

witam,

czy mozecie powiedziec cos o tych dwoch konkretnych majkach?

siedlce

warszawa

obie sa w przedziale cenowym ktory mnie interesuje oraz znajduja sie nie tak daleko od domu...

jezeli widzial ktos na zywo ktoregos z ww :angry: to bardzo prosze o wyrazenie opinii na ich temat :lol:

z gory wielkie dzieki

Opublikowano

Ta pierwsza jaka? dziwna. Niecałe 9tys w 4 lata we Włoszech?

Ja na 50ccm w tym roku od kwietnia do dzi? nakręciłem 7tys!

Ta druga - trzeba obejrzeć. Cena bardzo niska, ale może te "lekkie rysy" wcale nie s? lekkie i st?d atrakcyjna cena... Jednak ważniejszy stan silnika i reszty niż wizualny - to można niedrogo "naprawić".

Opublikowano

ta majka z siedlec stoi uz na allegro baaaaaaaaaaardzo długo,jest cos o niej nawet w tym w?tku...ja bym odpuscił.

Opublikowano

Ten z Siedlec pachnie mi przekrętem na odległo?ć. Pewnie we Włoszech jeżdził nim staruszek tylko do ko?cioła w niedziele i po bułki rano.

• Sympatycy
Opublikowano

Siedlce, szyba akcesoryjna, jedna tarcza niby z Włoch w Europie, ogólnie tzw. drugi plan się mi nie podoba. Przebieg, po prostu ?mieszny jak na rocznik,

Raczej bym omin?ł szeroko !placz1 Ale może to OKAZJA ! :D

pzdr

• Klubowicze
Opublikowano
Siedlce, szyba akcesoryjna, jedna tarcza niby z Włoch w Europie, ogólnie tzw. drugi plan się mi nie podoba. Przebieg, po prostu ?mieszny jak na rocznik,

Raczej bym omin?ł szeroko !piwko Ale może to OKAZJA ! !piwko

pzdr

Co do tej Majki z Siedlec potwierdzam - go?ć nie może jej sprzedać już od dłuższego czasu. Je?li chodzi o podwójn? tarczę z przodu , to były chyba jak się nie mylę dopiero od 2006 lub 2007 roku.

A może kto? chce kupić moj? YP-kę 400 , rocznik 2005 , wersja USA , granatowa , przebieg ponad 19tys. km , niezawodna :D - szczegóły na PM !placz1

Gość grzesio31
Opublikowano

wielkie dzieki za zainteresowanie sie tymi ogloszeniami! :D

po przeczytaniu Waszych opinii juz odpuszczam sobie oferte z siedlec i teraz musze poszukac jeszcze innych ogloszen majki i burgmana 400 z okolicy wawy aby moc wybrac sie na calodzienny wyjazd polaczony z ogledzinami

a moze macie jakies dobre sztuki gdzies w okolicy lublina lub bialegostoku? cena jaka obecnie moge zaoferowac to 10 tys

• 5 tygodni później...
Opublikowano

A ja licze że kto? może powie co? ciekawego o tym egzmeplarzu:

Majesty

Plastyki wygl?daj? na ok, spasowane s? nieżle nie ma jaki? dziur strasznych, leżał jak s?dze ze zdjęć praw? stron?.

Jeszcze licznik nie wygl?da na kręcony, przynajmniej cyferki stoj? ładnie.

Kto? co? jeszcze moze dodać?

Opublikowano

Witam

czy kto? z Burgmanii (Warszawa i okolice) miał do czynienia w tym sprzedawc? ?

http://www.motosky.pl/

Z góry dzięki za opinie.

Szeroko?ci

A

Opublikowano
Witam

czy kto? z Burgmanii (Warszawa i okolice) miał do czynienia w tym sprzedawc? ?

http://www.motosky.pl/

Z góry dzięki za opinie.

Szeroko?ci

A

szczerze mówi?c to rzut kamieniem ode mnie , ale nie miałem doczynienia.

Jak zrobi się cieplej to aż z ciekawo?ci podjadę !YES

Opublikowano

Sorki za OT ale inaczej na stronie głównej by się nie pojawiło...

a chyba warto :D

Zastanawiam się czy TA oferta jest interesuj?ca ;)whist:D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jako laik zapytam byl taki kolorek Majek bo jakos nie kojarze. A moze ktos zna ten sprzecik. Cena dosc atrakcyjna.

Majka

Opublikowano

Wiem tylko, ze sprzedaje sie juz od lata 2008 i pomimo "atrakcyjnej" ceny jakos nikt nie chce jej kupic... Dlaczego?

Edit: Moze sprzedaje ja juz nastepny wlasciciel? Zadzwon tam po prostu i juz :) . Wiem ze byla na sprzedaz jakos w lipcu, ale nie pamietam ceny.

Nie ma zdjecia prawej strony skuta.

Opublikowano

a to daje do myslenia :) dzieki za info.

• Sympatycy
Opublikowano

Kolor Dark Grey Metallic w 2003 roku był w sprzedaży.

Do powyższego dodam, że przypuszczalnie nie jst to maszyna Made in Japan. Najprawdopodobniej jest to sprzęt składany w MBK.

Opublikowano

A wiec tak koles go kupil w tamtym roku w wakacje. Wedlug wlasciciela Majeczka jest cacy, do majki doklada orginalny pasek (nie zdarzyl wymienic). Wymienione byly rolki ale wariator nie i po nim juz widac ze swoje przeszedl i nalezaloby go wymienic niedlugo. Jest 3 wlascicielem w polsce tego sprzeta. Wydaje mi sie ze moze on byc godne uwagi.

Mam mala prosbe czy moze jest tu ktos z poznania i byly tak mily zeby obejrzec te moto, nie zadne dokladnie ogledziny tylko tak sprawdzic czy nie dymi i czy ladnie wyglada. Majka jest do obejrzenia w Piatkowie (nie wiem co to znaczy).

Opublikowano

Mam cos do dodania, kiedys wymienialem pasek w YP250 przy 11- 12tysiach i musze powiedziec, ze czlowiek ktory to robil w 3m (m.Tom) troche sie zdziwil. Wszystko bylo jak nowe i jedynie czarny proszek z gumy wskazywal na jakiekolwiek zuzycie. W YP250 po 24tkm wario do wymiany? Ja w to nie wierze :) .

• Klubowicze
Opublikowano

Je?li można dodać a'propos kufra - nie jest to na pewno Kappa K46 , wygl?da na 35 litrów. Może to mało istotne , ale czasem diabeł tkwi w szczegółach :)

Opublikowano

Nie jest to przypadkiem stary skuter Emki ??

Opublikowano

Wlasciciel mi powiedzial ze na wario widac juz ze troszke ma juz troche przejechane ale w szerwisie mu go nie wymienili po "jeszcze pojezdzi".

Opublikowano
Jako laik zapytam byl taki kolorek Majek bo jakos nie kojarze. A moze ktos zna ten sprzecik. Cena dosc atrakcyjna.

Majka

Wiem tylko, ze sprzedaje sie juz od lata 2008 i pomimo "atrakcyjnej" ceny jakos nikt nie chce jej kupic... Dlaczego?

Edit: Moze sprzedaje ja juz nastepny wlasciciel? Zadzwon tam po prostu i juz :) . Wiem ze byla na sprzedaz jakos w lipcu, ale nie pamietam ceny.

Nie ma zdjecia prawej strony skuta.

Znam ten skuter.
a to daje do myslenia :lol: dzieki za info.
Fakt, należy być czujnym... ale ten akurat jest cały również z drugiej strony :lol:
Nie jest to przypadkiem stary skuter Emki ??
BINGO !

edit:

Wlasciciel mi powiedzial ze na wario widac juz ze troszke ma juz troche przejechane ale w szerwisie mu go nie wymienili po "jeszcze pojezdzi".

Hmm, z czego? musi wynikać ta atrakcyjna cena.

Opublikowano

Misku mozesz powiedziec cos nieco o nim jesli go znasz. Wlasciciel twierdzi ze musi go sprzedac bo wlasnie zakupil drugi i tego musi szybko sprzedac.

Opublikowano
Misku mozesz powiedziec cos nieco o nim jesli go znasz. Wlasciciel twierdzi ze musi go sprzedac bo wlasnie zakupil drugi i tego musi szybko sprzedac.

To prawda, kolega z Poznania ma "czterysetkę".

Co do sprzedawanej Majki 250: niewiele o niej wiem i pewnie nie pomogę... byłem zaledwie na dwóch/trzech wycieczkach... nie mam zbyt częstego kontaktu.

Skuter na pewno był cały i bezwypadkowy.

Musisz pytać się samego wła?cieciela... my?lę, że powinien udzielić wszelkich informacji.

Opublikowano

Z tego co pamiętam sztuka z Włoch, kupiona pod Gnieznem, co? tam z przodu z plastikami miała robione, przebieg możliwe że kręcony przez handlarza, no i chyba oliwke troche za bardzo lubi. Nie jestem wszystkiego pewien, ale co? tak mi ?wita.

Opublikowano

dobrze Ci swita, rozmawialem przed chwila z wlascicielem i przyznal ze na 1000km trzeba wlac 200-300g oliwy. Ale czy to duzo? Moze ktos sie wypowiedziec? Byc moze bede mial okazje go obejrzec, chlopak chce nim przyjechac na targi moto 14 lutego jak bedzie w miare cieplo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...