Rafals Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Skuter jest od 3 lat w Polsce faktycznie pochodzi z Włoch. Co do dokumentacji to faktycznie spytam. Chciałbym jeszcze spytać o dostęp do części, przeczytałem kilka wątków na forum i wychodzi, że większość napraw wykonuje się na oryginałach, które są drogie. Czy ktoś może coś o tym napisać?
Gość maxell Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Gdyby to była 400-stka to z częściami pewnie problemów większych nie ma, a tych mniejszych to pewnie dużo nie ma u nas, żeby na używanych podzespołach naprawiać a z zamiennikami to różnie bywa A nie myślałeś o czymś innym niż Burgman? Sym, Kymco...?
Rafals Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Co do Syma, to znajomy mechanik mi odradził (podobno mało części jest), co do Kymco to ciężko coś upolować (patrzyłem już Downtown, ale każdy, którego oglądałem to wrak, a w dobrym stanie to z 8k trzeba szykować), jest też X-max ale też ciężko coś znaleźć. Ostanio oglądałem S-wing: http://olx.pl/oferta/skuter-honda-swing-125-rok-2010-CID5-IDdLjml.html#9e4a8958c7 Okazało się,że właściciel sam ją pomalował, bo jak stwierdził miała rysy i mu się nie podobała, w sumie w 2 kolorach skuter zawsze coś nowego W ogóle jest mało sensownych ofert teraz, chyba że masz z 7500 tys., wtedy można coś popatrzeć. Myślałem tez o Agility City ale wygląd mnie trochę odstrasza. Ogólnie to szukam czegoś tak do 6500 i ze spalaniem do 4l. Ma być do dojazdów do pracy po Warszawie także "Krowy" nie ma sensu brać. Liczę, że może na targach 19-21.02.2016 ktoś coś fajnego i taniego pokaże
Gość maxell Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 Ktoś miał może do czynienia z tym sprzedającym? Ma spory wybór w przyzwoitych cenach.
jac555 Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 JESTEM POD WRAŻENIEM FACET MA SUPER SPRZĘCIORY I CENY TYLKO CZY TO NIE SĄ TROJACZKI Z TRZECH ZROBIŁ JEDEN ? I TU JEST DYLEMAT
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Lutego 2016 Administrator Opublikowano 13 Lutego 2016 W dniu 13.02.2016 o 15:59, jac555 napisał(a): I TU JEST DYLEMAT Takie dylematy rozwiązuje się organoleptycznie, samemu lub z kimś kto się zna. To że jedna sztuka będzie ok nie znaczy że inna nie będzie qpą. Poza tym NIE KRZYCZ bo uszy bolą!
Sympatycy KriSSo Opublikowano 16 Lutego 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Lutego 2016 AN400 ZA ABS to chyba jest okazja jak za rocznik 2015? Kurczę, no prawie 10 000 taniej, niż w polskiej sieci dilerskiej.
Gość maxell Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Ktoś może widział, zna, oglądał tą sztukę?
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 22 Lutego 2016 Sympatycy Opublikowano 22 Lutego 2016 W dniu 22.02.2016 o 16:14, maxell napisał(a): Ktoś może widział, zna, oglądał tą sztukę? Nie lepiej ciut drożej, ale pewny, młodszy i też z kuferkiem egzemplarz naszego kolegi z klubu? -> http://www.forum.bur...r-salon-polska/
Gość maxell Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Wiem, rozmawiałem....na razie pytam o ten z Gdyni
Sympatycy KriSSo Opublikowano 22 Lutego 2016 Sympatycy Opublikowano 22 Lutego 2016 Czy ktoś z Kolegów i Koleżanek mieszka może w Tychach? Jeśli tak, to czy jest możliwość, żeby ktoś obejrzał ten egzemplarz? Był już tutaj omawiany, ale chciałbym przejść do konkretów. AN650 Executive L2
Marcin 78 Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Krzysiu ale Ty jesteś niecierpiwy ,daj mi trochę czasu ,do czwartku będą robić mi badania ,więc może w piątek wypuszczą mnie z szpitala ? Jak dobrze pójdzie to już w poniedziałek Ci go zobaczę
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 23 Lutego 2016 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2016 Jutro lub w czwartek bede w Tychach .Moge zerknąć na burka ,porobie kilka zdjęć coś mogę dowiedzieć się bliżej o moto
Sympatycy pawel883 Opublikowano 23 Lutego 2016 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2016 Panowie bez obrazy ale czegoś nie kumam. Autoryzowany diler suzuki wystawia sprzęt zakupiony i serwisowany u nich.Gwarantuje że sprzęt jest ok. Więc nad czym się zastanawiać ???
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 23 Lutego 2016 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2016 No wiesz przy takim przebiegu to wszystko może się zdarzyć Może jest obsrany przez muchy albo ma ślady ślimaków ? Bo nic innego ani nie zobaczysz anie się nie dowiesz. Bo co ma być złego w sprzęcie o przebiegu 800 km i z Gwarancją Dilera że wszystko jest Ok
Szagal Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 To i ja się podłączę do dyskusji 1. Cytat Bo co ma być złego w sprzęcie o przebiegu 800 km i z Gwarancją Dilera że wszystko jest Ok W naszym kraju wszystko jest możliwe. Słyszałem o różnych sytuacjach, a nawet ostatni na TVN Turbo oglądałem jak tkoś kupił auto od dilera z komisu jako "super stan". Okazało się że auto było po poważnym wypadku i tego nikt nie powiedział. Późniejsze dochodzenie dziennikarzy wykazało że poprzedni właściciel to kolega/pociotek właściciela dilera. oczywiście sytuacja ekstremalna, ale cofnięcie licznika po znajomości o jakieś 3-5 tys to nawet nikt się nie kapnie... Tak więc lepiej dmuchać na zimne. Pytanie czy dają gwarancję rozruchowa choć na miesiąc czy tylko do wyjazdy z bramy? 2. Ja w tym salonie w Tychach kupowałem swój poparzeni motocykl. Wtedy ten Burgman 600 już tam stał, zresztą z jakąś 400, która kupił ktoś od nas z forum. Ja kupowałem Inazume 2014-05 czyli za chwilę będzie 2 lata. 3. Nie chce robić antyreklamy temu Dilerowi, ale ja kupiłe u nich Inazumę używaną. Jak nadeszły pierwsze chłodnie dni padł mi akumulator. Podczas zakupu nowego okazała się że Diler włożył mi do rocznego motocykla 7 letni akumulator i to jeszcze inny model niż był wkładany fabrycznie. Prócz tego sam proces zakupu był....długi, bo się okazywało że jakieś formalności co chwilę wyskakiwały. Krótko mówiąc oni są tam zakręceni jak muszla u ślimaka .
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 23 Lutego 2016 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2016 W dniu 22.02.2016 o 20:02, KriSSo napisał(a): Czy ktoś z Kolegów i Koleżanek mieszka może w Tychach? Jeśli tak, to czy jest możliwość, żeby ktoś obejrzał ten egzemplarz? Był już tutaj omawiany, ale chciałbym przejść do konkretów. AN650 Executive L2 Jak sie okazuje dwóch włascieli wczesniej Znajomy znajomemu itd .Kupiony ponoć u nich w salonie wszelkie dokumenty cena 29.000zł bez negocjacji nr VIN JS1BU132100140342 inf od znajomego który pytał o sprzęt Ja osobiście bede jutro lub w czwrtek w okolicy podjade dopytam. A bardzo ważne .... Gwarncji nie dają na sprzet typu skuter na moto owszem NIE BARDZO ROZUMIEM.!!!! czym się różni burek 650 od moto
Jaropero Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 No wiesz przy takim przebiegu to wszystko może się zdarzyć Może jest obsrany przez muchy albo ma ślady ślimaków ? E tam... ślimaki i muchy śpią jeszcze To chyba tylko kurz zostaje... Też sobie luknę na sprzęt w piątek - mam tam do odebrania dolny uszczelniacz łożyska sztycy ramy
Sympatycy KriSSo Opublikowano 23 Lutego 2016 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2016 Dziękuję Koledzy, Wasze przesłanie zrozumiałem. Macie rację. Motocykl leżał, stąd wynika moja prośba. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 24 Lutego 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Lutego 2016 mam fotki burgmana jak dla mnie stan prawie idealny kilka minusów moge ci przesłać foto na email. jak coś daj email to przesle W dniu 23.02.2016 o 12:09, KriSSo napisał(a): Dziękuję Koledzy, Wasze przesłanie zrozumiałem. Macie rację. Motocykl leżał, stąd wynika moja prośba. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk mam fotki burgmana jak dla mnie stan prawie idealny kilka minusów moge ci przesłać foto na email. jak coś daj email to przesle
Sympatycy KriSSo Opublikowano 24 Lutego 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Lutego 2016 Subaru badzo dziękuję za zainteresowanie, priva z mailem już Ci podesłałem. a tak BTW W dniu 23.02.2016 o 11:17, arturo-bb napisał(a): Może jest obsrany przez muchy albo ma ślady ślimaków ? Kurdę, ślady ślimaka widziałem nie raz. Ale kupy muchy jeszcze nie miałem okazji. Co ten Artur nawymyślał, może jakieś foto?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Lutego 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Lutego 2016 Jak ci podeślę foto :shit: to masz obiad z głowy i to na parę dni
Sympatycy KriSSo Opublikowano 24 Lutego 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Lutego 2016 Ten sprzęt sprzedaje Suzuki Motor Poland w Warszawie. Czy ktoś z Was zna, wie coś więcej o tym egzemplarzu AN 650
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Lutego 2016 Administrator Opublikowano 24 Lutego 2016 W dniu 24.02.2016 o 18:40, KriSSo napisał(a): Czy ktoś z Was zna, wie coś więcej o tym egzemplarzu AN 650 Trochę km'ów nim zrobiłem >Materiał<
Sympatycy KriSSo Opublikowano 24 Lutego 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Lutego 2016 No tak, ale jestem ciekaw, jak aktualny jego stan, czy wart zainteresowania, czy lepiej dać sobie spokój z tym egzemplarzem. Rozumiem, że to skut testowy Suzuki Motor Polnad i zjeździł połowę kraju na różnych testach (manetka do oporu), więc skrzynia pewnie zaraz się skończy? EDIT: Sprzęt testowy SMP i wszystko jasne i w zasadzie sam sobie odpowiedziałem ;-).
Rekomendowane odpowiedzi