Gość maxell Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Czy ktoś kiedyś miał do czynienia z tym sprzedającym? http://rapidmotors.olx.pl/
marek_m Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Kolejna 600'ka http://olx.pl/oferta...D5-IDbfyfN.html Jeżeli ktokolwiek widział / zna, proszę o info.
Użytkownicy Vince Opublikowano 3 Stycznia 2016 Użytkownicy Opublikowano 3 Stycznia 2016 Marku, to komis Autofullcentrum.. Poszukaj opinii o nich (także moich) tu na forum. Moto nie znam i nie widziałem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy Vince Opublikowano 3 Stycznia 2016 Użytkownicy Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zonk to by dopiero mógł być Dobrze że ten wątek jest tu na forum.. Powodzenia w dalszych poszukiwaniach!!
Gość Dawid181 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Byłem u nich we wrześniu oglądając Piaggio 400LT ale jakoś ten pan mnie nie przekonał do zakupu
Sympatycy KriSSo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2016 Czołem. czy ktoś może oglądał już ten egzemplarz AN 650? No mieć prawie nówkę za kwotę poniżej 30 kpln ..... Jak sądzicie, okazja, czy jakiś wałek? Może ktoś już widział? AN 650 2012 r
Termi_N Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Czołem. czy ktoś może oglądał już ten egzemplarz AN 650? No mieć prawie nówkę za kwotę poniżej 30 kpln ..... Jak sądzicie, okazja, czy jakiś wałek? Może ktoś już widział? AN 650 2012 r KriSSo z zewn. wygląda ładnie i naklejeczki wszystkie ok (ale trzeba się temu przyjrzeć na miejscu) - identyczna sztuka jak moja kiedy wyjeżdżałem z salonu kiedy miała 300 km przejechane - . To dokładnie model AN 650 AL2. Taki przebieg to marzenie (moją sztukę obecnie z przebiegiem kilkanaście tys km Allianz wycenił na 25 500 zł) więc ta cena nie jest mocno przesadzona byle by tylko ten sprzęt był taki jak wygląda - niewinny - . Sprawdził bym to chociaż z czystej ciekawości aby uwierzyć że takie oferty się jeszcze trafiają. Chłopaki ze Śląska mogą zweryfikować wiarę w ludzi i uczciwość. Znowu zmieniasz ? KriSSo cały czas poszukuje prawdziwego turystyka i w cale mu się nie dziwię - .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Stycznia 2016 Administrator Opublikowano 27 Stycznia 2016 Jak sądzicie, okazja, czy jakiś wałek? Może ktoś już widział? Raczej* nie wałek, nie widzę przesłanek. Oczywiście przed zakupem dokładne oględziny wskazane. Skuter jest po pierwszym badaniu na SKP, więc warto sprawdzić po VIN przebieg w CEPIK'u. Powiedziałbym, że cena raczej* adekwatna do przebiegu i stanu. Idealna oferta dla tych, którzy nie chcą poliftowego L3/L4 tylko ostatni wypust, czyli L2. *Ps. Celowo używam słowa "raczej". Ostatnio byłem na inspekcji skutera dla kogoś od nas z Klubu. Salon PL, relatywnie niski przebieg, zdjęcia nie budziły większych obaw a sprzedający twierdził (także w opisie), że sprzęt jest BEZWYPADKOWY. Wiele sugerowało, że oględziny będą czystą formalnością. Niestety na miejscu okazało się, że skuter jest daleki od stanu "fabryczny" i bezwypadkowy. Sprzedający zaczął nagle odzyskiwać pamięć i nic już nie było tak pewne jak w opisie ogłoszenia. Skutera nie kupiliśmy Plus jest taki, że sprzedający twierdził iż sporo po tych oględzinach sam się (podobno) nauczył i dowiedział o swoim sprzęcie Minus, że do dnia dzisiejszego treści ogłoszenia nie zmienił i nadal figuruje w opisie słowo "bezwypadkowy" i "jak nowy"
Klubowicze AREQ Opublikowano 27 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2016 KriSSO - jeżeli byłbyś zdecydowany moge podjechać i zobaczyć ten sprzet mam z roboty po drodze wiec nie ma problemu pozdro
Sympatycy KriSSo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2016 Dziękuję. Chwilowo nie będę Ciebie fatygował. W razie czego dam znać, dziękuję. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
KOT66 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 to nie ten sam co krisso zapodal ?? http://allegro.pl/suzuki-burgman-650-executive-okazja-dealer-i5950915035.html
Lucjan73 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Wystarczy poprosić jednego i drugiego sprzedawcę o VIN będzie w tedy pewność.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Stycznia 2016 Administrator Opublikowano 27 Stycznia 2016 To ta sama sztuka.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2016 Dzięki. Widocznie wystawiono także w ASO, które podało wyższą cenę. Sprzęt nie schodził, to być może właściciel postanowił sprzedać taniej, bez udziału dilera.
Klubowicze AREQ Opublikowano 27 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2016 o ile sie nie myle to w zeszłem roku jak zmieniłem opony w tychach w tym servisie to on już stał o ile pamiętam to cena była grubo ponad 30.000 - jak to w salonie a teraz może właściciel sam wystawił i zszedł z ceny przyglądałem sie temu egzemplarzowi i robił wrażenie ale do czego sie tu można czepiać po takim przebiegu
Termi_N Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 i i robił wrażenie ale do czego sie tu można czepiać po takim przebiegu Wszystko jest możliwe na tym świecie - pracowałem z kolegą którego żona odbierając bryczkę od mechanika tak przywaliła w bramie warsztatu że znowu w nim została i w dodatku jeszcze do tego rozwaliła bryczkę samego właściciela serwisu bo było mało-. Różne przypadki chodzą po ludziach - dziwne że taka lalka i się nie sprzedała do tego czasu.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 28 Stycznia 2016 to jest 100% ta sama maszyna Ramka pod tablice ta samu,bryloczek do kluczy też.
Arcadio Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 .....dziwne że taka lalka i się nie sprzedała do tego czasu. nie sprzedała i wg mnie szybko się nie sprzeda, w podobnej cenie można dostać nowszy model
RONIN Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Taki skuter musi znaleźć amatora, pomimo tego , że prawie nie był używany to prawie robi wielką różnicę, bo opony piękne ale mają już 4 lata, uszczelki i inne gumy tak samo. Skuter jest już po gwarancji a to też obniża jego wartość względem nowego, co nie skreśla go z kręgu zainteresowania bo dla fanów króla sprzed liftu to nie lada gratka, dużo już takich egzemplarzy nie ma. Myślę że jak się trochę ponegocjuje to właściciel zmięknie, no bo jaki jest sens żeby trzymał go kolejny rok ;-).
Bulba Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 Jezeli mam juz sie do czegos przyczepic To niepokoi mnie stan przedniej tarczy Ja tam widze rant na 18 tysi a nie na 800km Reszta zdjec OK. Naprawde trzeba podjechac i zoabaczyc.
Kubowy Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgadzam się, ja w poprzednim moto miałem lepszą tarczę po 54 tys km.
Rafals Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Jestem nowy na forum, więc witam wszystkich. Chciałbym poprosić o opinie na temat tego ogłoszenia: http://olx.pl/oferta/suzuki-burgman-200-idealny-bezwypadkowy-nowe-opony-CID5-IDaFnvJ.html#4fef20d264 Chodzi mi głównie o przebieg, czy dla takiego burgmana 200 to dużo? Chętnie również usłyszę wasze opinie na temat tego modelu, koszta użytkowania, typowe usterki, spalanie, komfort jazdy na polskich drogach (małe koła) ? Mam 180 cm myślę, że na wielkość jest w sam raz.
dr.big Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Opublikowano 10 Lutego 2016 Zobacz tu, może pomoże, mam troche ponad 180 cm... -> http://www.burgmania.net/index.php?option=com_content&view=article&id=789:test-suzuki-burgmana-uh-200-k7&catid=14〈=pl
Gość maxell Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Chodzi mi głównie o przebieg, czy dla takiego burgmana 200 to dużo? Przebieg zasadniczo duży nie jest, pytanie na ile jest prawdziwy Weź poprawkę, że to 10 letnia maszyna. Jeśli kupiony u nas to możliwe, że tyle ma, jeśli Włoch, to śmiem wątpić w autentyczność przebiegu. Zapytaj czy jest w stanie jakoś go udokumentować. Możesz także poprosić o VIN, numer rejestracyjny i datę pierwszej rejestracji, po tych danych zweryfikujesz przebieg z ostatnich dwóch lat - bo to chyba weszło w 2013 roku.
Rekomendowane odpowiedzi