Rafi Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 PrzemkuKK, Teraz mam młyn w pracy i z pewnością nie dam rady podjechać w najbliższym tygodniu. Jedyne co mogę powiedzieć, że tej maszyny nie kojarzę z okolicy, ale może po prostu ktoś mało jeździ i tyle. A czy nie chcesz nabyć sprawdzony sprzęt od forumowicza? Pojemność ta sama... Jestem otwarty na nagocjacje, bo nie mogę patrzeć jak UHatek stoi nieużywany w rogu garażu. http://www.forum.burgmania.net/topic/18989-suzuki-burgman-uh-200-20102011/ Pozdro, rafi
Jerry_R Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Wisi, wisi, przeciez jest strasznie drogi... Jak pamietam - ostatnie egzemplarze byly sprzedawane po 8k.
PrzemekK Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Rafi, dzięki za propozycję, ale szukam czegoś na 16 calowych kołach. Choć przyznam, że ogłoszenie widziałem i przeczytałem z zainteresowaniem. Piękna maszyna.
Sympatycy irasko Opublikowano 20 Stycznia 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Stycznia 2014 @PrzemekK napisz do Jaco na priva. Sprzedawał Kymco GT 300i (chyba jest na 16), bardzo podobny do SYM-a. Jak dobrze pamiętam to była salonówka PL. Jeszcze do niedawna ogłoszenie było na naszym forum. Może jeszcze nie sprzedał.
RONIN Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jak ktoś szuka ładnej GP 800 to może zainteresuje się fajnie wyposażoną SRVKĄ z Hamburga http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/aprilia-srv-850-abs-hamburg/189268665.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1500&makeModelVariant1.modelDescription=SRV+850&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.makeId=9700&makeModelVariant2.modelDescription=gp+800&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&maxPrice=7000&negativeFeatures=EXPORT
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Stycznia 2014 Administrator Opublikowano 22 Stycznia 2014 W dniu 21.01.2014 o 20:57, RONIN napisał(a): http://suchen.mobile...Features=EXPORT EZ.01.2014 i 9 tkm przelotu? Raczej nierealne... Pewnie EZ 2013... co i tak jest ofertą bardzo ciekawą.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 22 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia 2014 Już poprawione EZ 7.2013.To i tak sporo nakulał przez te pół roku.
dr.big Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2014 Sądząc po czasie przelotu i kufrach plus TomTomie, ktoś kupił go na "wycieczkę" i teraz sprzedaje...
RONIN Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Cena jest bardzo atrakcyjna, nawet gdyby się okazało, że jest 2012r. produkcji to i tak najtańsza SRVka w ogłoszeniach niemieckich, niektóre GPtki są droższe i nie mają takiego wyposażenia. Widać komuś bardzo zależy na szybkiej sprzedaży.
dr.big Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2014 Masz rację, gdybym ja był zainteresowany zakupem Aprili SRV, to już bym po nią jechał. Bo cena jest naprawdę b. dobra jak za skuter bezwypadkowy i bezupadkowy z takim wyposażeniem. PS. No ale ja to tylko Gilera GP i to tricolore, Apka mnie nie interesuje, no i boczne kufry też nie . Edit: Zresztą cały czas jestem zadowolony z Tmaxa, to po co ładować się w kłopoty . ale jednak GP Tricolore podoba mi się niesamowicie optycznie.
RONIN Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Myślę, że na boczne kufry chętnych by nie brakowało i jeszcze trochę euro by się zwróciło, zatem trzeba poczekać aż wypuszczą wersję limitowaną SRV Tricolore ;-). A wracając do GP 800 jest jeszcze jedna ładna przedliftowa http://www.autoscout24.de/Moto/Details.aspx?id=241756000&cd=635218374100000000&asrc=st
benvel Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 A co sądzicie o tym ogłoszeniu http://tablica.pl/oferta/yamaha-t-max-500-rok-2008-nowszy-model-CID5-ID4KWql.html
RONIN Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Powiem krótko, jak już mam gdzieś dalej jechać po skuter to tylko do Niemiec, czyli do źródła, a nie kupować przez pośredników i to z Litwy.
dr.big Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2014 Tak Ronin, tylko że w De nie znajdziesz Tmaxa SJ06 za 4400 euro ... I to jest ta "mała" różnica... CCC działa. Burgmany, SW i inne wyszukasz taniej, ale Tmaxa raczej nie ... PS. A ten z ogłoszenia? Zdjęcia bardzo złej jakości i tyle...
Lucjan73 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Jak pisze sprzedający w ogłoszeniu skuter jest z Francji, trudno porównać rynek skuterów z Niemiec i Francji. Przecież nie od dziś wiadomo że największa liczba "okazji" jest właśnie z Italii i Francji. Kilka postów wyżej jest ogłoszenie "super" Timax'a również z tamtych stron, który jest "prawie" kompletny
Jaki 40 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 To ilu pośredników musi być jeśli maszyna jest z Francji do obejrzenia na Litwie a ogłoszenie Suwałki."coś mi tu śmierdzi" a pisze osoba prywatna.I wszyscy chcą ZAROBIĆ.
marecki Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 T-max na zdjęciach ma przemalowane osłony tłumika obie są w czarnym macie a powinny być jedna srebran a druga czarny połysk Pewnie leżał na prawym boku.
Klubowicze Piootr Opublikowano 27 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2014 Bądźcie ostrożni przy kupowaniu tego rodzaju "okazji". Na innym forum na którym jestem od lat, kolega na początku stycznia zadatkował samochód z dostawą "pod dom" w mega okazyjnej cenie. Oczywiscie teraz lamentuje i płacze wraz z innymi, którzy dali nabić się w butelkę, a jest tych osób kilkadziesiąt w Polsce. Stracił 30% całkowitej ceny tj. około 24k płn. Duże dzieci. Dla mnie okazja to taka jak coś kosztuje zgodnie z przewidywaną deprecjacją. Wszystko inne to właściwie pewny wałek. Wogule na takie ogłoszenia nie patrzę. Niedawno zmieniałem 200 i przed zakupem " nówki nierdzewki" obejrzałem kilkadziesiąt ogłoszeń. Osobiście widziałem 4 maszyny. W każdej było "coś" podejrzanego, ale to osobny temat.
benvel Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Ja w zadatki nie wchodzę. Z racji bliskiego położenia z litwą kupowałem już 2 auta w przeciągu 5 lat i nic złego się nie działo. Nie wiem jak w przypadku motocykli ale samochody na litwie rzeczywiście bywają tańsze gdyż handlarze kupują je zagranica hurtowo od dawna i mają dobre upusty,
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Stycznia 2014 Administrator Opublikowano 27 Stycznia 2014 W dniu 27.01.2014 o 16:03, Piootr napisał(a): Bądźcie ostrożni przy kupowaniu tego rodzaju "okazji". Na innym forum na którym jestem od lat, kolega na początku stycznia zadatkował samochód z dostawą "pod dom" w mega okazyjnej cenie. Oczywiscie teraz lamentuje i płacze wraz z innymi, którzy dali nabić się w butelkę, a jest tych osób kilkadziesiąt w Polsce. Stracił 30% całkowitej ceny tj. około 24k płn. Duże dzieci. Dla mnie okazja to taka jak coś kosztuje zgodnie z przewidywaną deprecjacją. Wszystko inne to właściwie pewny wałek. Wogule na takie ogłoszenia nie patrzę. Niedawno zmieniałem 200 i przed zakupem " nówki nierdzewki" obejrzałem kilkadziesiąt ogłoszeń. Osobiście widziałem 4 maszyny. W każdej było "coś" podejrzanego, ale to osobny temat. PL to wymarzony kraj dla oszustów... uwielbiamy żyć złudzeniami... to nic, że w prasie, TV, internecie od x-czasu trąbią: nie wysyłać żadnych zaliczek! Jeleń i tak zawsze się znajdzie Btw, dosłownie wczoraj słyszałem opowieść jak gość pod biedrą (okolice Wawy) kupił kilka "oryginalnych" zegarków od eleganckiego dżentelmena o śniadej skórze, w drogim aucie, który pilnie potrzebował gotówki. Typ był tak zachłanny, że wypłacił z okolicznego bankomatu większość wspólnych (jego i żony) oszczędności i kupił, nie 1... nie 2... nie 3 a.... 4 zegarki !! Mówiąc inaczej- poszedł na całość! Nie zagłębiając się w szczegóły 70 latek "wyleciał" na tej transakcji życia jakieś 5 tpln Na pytanie żony dlaczego nie zadzwonił się poradzić do syna, szwagra Heńka, sąsiada Wieśka, odpowiedział: bałem się, że mi je podkupią! OK, wróćmy do tematu ofert
stefanekmac Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 A ja pojechałem do stolicy obejrzałem 1szt ! i od razu kupiłem.Był listopad i małe zainteresowanie sprzętem. Z salonu w kraju , 2 właściciel a przebieg symboliczny- ponad 2 tys. Sprzedawcą okazał się pan władza...Kupił zaraz BMW bo skuter 250cm nie spełnił jego zachcianek. Koledzy przywieżli sobie z Niemiec 2 motocykle KTM do jazdy po polach. Wyposażenie, stan super. Dołożone termometry z temp oleju.Pokrowce, torby. klucze.Od właścicieli a nie handlarzy. Jakieś 150 km od granicy czyli blisko. A śniadolicy się bawią z ludżmi.A to złoto z palca zdejmują bo nie mają na paliwo, a to kamerę mają za grosze, a to kurtkę ze skóry (skaju) lotnicy sprzedają.Albo złote pieniążki co się okazują pensami z mosiądzu.Ech te okazje- tylko brać, najlepiej z zamkniętymi oczętami...sorry bo off top.
RONIN Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Może kogoś zainteresuje świeże Kymco http://allegro.pl/kymco-xciting-400-2013-rok-przebieg-180-km-i3886086084.html
romarjo Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Co powiecie na to http://otomoto.pl/yamaha-tmax-yamaha-t-max-500-M3897161.html
marecki Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Wymiana tarczy hamulcowej przy 25tkm brzmi niewiarygodnie. Przebieg z pewnością oryginalny
dr.big Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2014 W dniu 28.01.2014 o 06:03, romarjo napisał(a): Co powiecie na to http://otomoto.pl/ya...0-M3897161.html Sprzedając w Berlinie w zeszłym roku na Mobile ładnego i serwisowanego w ASO Yamaha Tmaxa z 2002 roku z przebiegiem ponad 70 tkm też byłem bombardowany mailami "z zagranicy" ... Oczywiście mailami z "ciekawymi" ofertami ... Na koniec przyjechał Niemiec z przyczepką i zabrał go gdzieś za Hannover za pieniądze jakich sobie życzyłem, bez beznadziejnych "negocjacji" i podobnych cyrków, ale jednak więcej niż w tym ogłoszeniu. Morał z historii można sobie samemu dopowiedzieć. PS. Na te maile- połamańce nawet nie odpowiadałem, bo i po co. PS2: A co do tych "śniadolicych" ... Wystarczy wjechać na A4, A18 lub A2, trzeba być czujnym- zajeżdżają drogę z prędkością ok. 100 km/h nawet jak się jedzie 200 km/h, wymachując przez okno łapami, na stacji benzynowej, pod mc.donaldsem itp. też trzeba ich odpędzać. Zaczyna się cały cyrk już 5 km od granicy i jedyną strefą wolną od tych ludzi jest A3 pod Szczecinem, chyba jest po prostu za krótka i niech tak pozostanie. Alleluja!
Rekomendowane odpowiedzi