Bad Method Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Z racji powrotu po dłuższej przerwie na 2oo (tak, tak "Ustawa"), za około miesiąc będę w pełni legalnie mógł ruszyć znowu na ulice Od razu nadmienię, że w tzw. "młodości" jeździłem jednośladami z silnikami o pojemnościach od 50 do 750ccm bez "A" - udało mi się też kilka gleb zaliczyć, (na szczęście najgroźniejsza zakończyła się tylko zdartą skórą) także nie są to moje pierwsze kroki W mojej okolicy jest co prawda "prawie martwy" dojazd techniczny obok A4, na którym mogę sobie wyrysować ósemkę i slalom, ale może w KRK jest gdzieś w miarę dostępny placyk manewrowy, albo jakiś tor pod gymkhanę, co by sobie poćwiczyć?
Radiolog Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 Raz w miesiącu grupa południe ćwiczy pod dawnym hotelem forum. Jest też tam placyk szkoły jazdy, może uda Ci sie z nimi dogadać...
Bad Method Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Opublikowano 22 Lipca 2014 Tak, o forum wiem, ale tam odbywają się regularne kursy i wątpię, że będą chcieli, aby ktoś im się tam szwendał...
Akar_Zaephyr Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 Ja również byłbym zainteresowany miejscem gdzie można by poćwiczyć swoje umiejętności, tym bardziej jeśli byłoby to free. Czy grupa południe płaci coś za ten placyk?
Rekomendowane odpowiedzi