Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Skuter Lipca 2014 - Głosowanie

Ankieta Skuter Lipca 2014  

120 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Worlan- i jego żółte cacko.Głosuje na TAK.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• boochos

2

• zdun13m

2

• czaro69

2

• smarciu

2

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Głos na Worlana :-)

Opublikowano

Głos oddałam na Worlana. Super fotka chociaż jeszcze kilka fotek było godnych uwagi.

• Klubowicze
Opublikowano

Głos na inżyniera Worlana ?

Opublikowano

Worlan , żółte takie ładne no i Prezes i inżynier .

Fota jest super :clapping: .

Opublikowano

Worlan

Opublikowano

A właśnie, że Papcioch!!! A czemu?? Bo jak się tylko pokazało, pomyślałem, że chciał bym mieć taką fotkę na ścianie. Trzeba przyznać, że macie Panowie ten dyryg :) do fotek. Ja tak nie umiem.

Opublikowano

Papcioch.

Biała majka w zbożu patrząca w stronę zachodzącego słońca, na drugim planie chmury zwiastujące kapryśną lipcową aurę i błysk słońca na owiewce, jako promyk nadziei na kolejne nawijane kilometry. Zdjęcie z przesłaniem, tajemnicą i kilka planów nawzajem się uzupełniających. Moim zdaniem autor zawarł tu lipiec i w kalendarzu chciałbym zobaczyć to właśnie zdjęcie.

• Sympatycy
Opublikowano

papcioch - coś w sobie ma :)

Opublikowano

Głos na Worlana

Opublikowano

Głos na Worlana- z sentymentu do mojego przeszłego już Tmaksia

Opublikowano

Worlan zdecydowanie !

Opublikowano

Głos na Papcioch

Opublikowano

Gratuluję Papciochowi (53 głosy) i Worlanowi (47 głosów), udanego konkursu na Skuter miesiąca Lipca :) Podnieśliście poziom tej rywalizacji i zaangażowaliście setkę osób w głosowanie, szacun Panowie.

• Sympatycy
Opublikowano

Papcioch, gratuluję! Fajnie było :)

Dzięki za głosy oddane na żółtka :)

No to pstrykamy dalej ;)

Opublikowano

Głosowanie było owocne bo nawet stronę wywaliło na parę godzin, gratulacje dla Was Panowie

Opublikowano

No właśnie, z tego co wiem, to właśnie z powodu awarii nie udało się oddać jeszcze kilku głosów na ŻÓŁTEGO...

Kilku grubych, tłustych głosów.... :kwasny:

Proponuję powtórzyć głosowanie z lipca :clapping:.

Może część osób, które "zbłądziły" zagłosowałoby teraz właściwie... :Jumpy:

Otrzymałem też dość poufną informację od kolegi, że niejaki Leonardo Dicaprio chciał zapisać się do Burgmanii i oddać swój głos, ale właśnie - nie zdążył. Póki co, widziano go na tym: http://www.justjared.com/2009/03/30/leonardo-dicaprio-bar-refaeli-tmax/

Opublikowano

Dziękuję za walkę i zaangażowanie. A po takim głosowaniu to i satysfakcja wielka :)

Teraz ochłonę, prześpię się z Białą Lady i po weekendzie wygłoszę orędzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...