Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bosy,czyli lubisz samotnie spędzać czas?-''Tym razem jest towarzystwo...Ale jakoś to będzie''-taki samotnik z ciebie?

A jak tam PTTK WILKASY poprawiły się sanitariaty i spadły opłaty za prysznic? i inne takie?

Zazdroszczę,ale w sierpniu będę twoim cieniem heeh,czyli zaliczę twoje miejscówki,które mam nadzieję zamieścisz.

"Towarzystwo" to draca ryje o 3:00 mlodziez, a nastepnie jakies szuasjace zwady osilki. Zaplacilem 20 pln za "all inclusive" bez cieplej wody w umywalkach, bez papieru w kibelkach i prysznicami o okreslonych porach. W Bialowiezy i Augustowie mialem to wszystko i wiecej za te sama cene.

A zdjecia i dokladniejsza relacje postaram sie zamiescic jak najszybciej po powrocie.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bosy

13

• Pan rypak

7

• pgizi

3

• arturas

2

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

"Towarzystwo" to draca ryje o 3:00 mlodziez, a nastepnie jakies szuasjace zwady osilki. Zaplacilem 20 pln za "all inclusive" bez cieplej wody w umywalkach, bez papieru w kibelkach i prysznicami o okreslonych porach. W Bialowiezy i Augustowie mialem to wszystko i wiecej za te sama cene.

A zdjecia i dokladniejsza relacje postaram sie zamiescic jak najszybciej po powrocie.

Widać PTTK Wilkasy nie odrobiło lekcji z poprzedniego roku hehe.

Ja przynajmniej miałem spokój,ale papier trza mieć swój(nigdy nie wiesz kiedy się przyda)

Nawijaj kilometry,zwiedzaj ,zdobywaj i cierpliwie czekamy na foto-relacje.

• Sympatycy
Opublikowano

Siemka

Gdybyś miał chęć na zwiedzenia zamku w Malborku zadzwoń do mnie 691 151 973

Będziesz zadowolony.

Pozdrawiam Siemik

Opublikowano

Cześć,

no dobra,to może i ja się kiedyś załapię..?

Opublikowano

Wyprawa w toku :-)... Po Wilkasach bylo zwiedzanie Twierdzy Boyen, potem park miniatur w Gierlozy, a przy okazji jakis militarny event, Swieta Lipka, Lidzbark Warminski i ostateczne ladowanie we Fromborku. Wczoraj po porannym zwiedzaniu Fromborka (zamek, muzeum, dzwonnica) okrezna droga przez Wejcherowo ostatecznie wyladowalem na Polarisie. Kapiel w Baltyku po 10 latach - bezcenna. Dzisiaj "oplotkami" przez Karwie, Zarnowiec, Wicko i Slupsk dotarlem do Ustki na kemping Sloneczny. Znowu troche winkli zaliczonych. Jutro w planach Dziwnow.

• Sympatycy
Opublikowano

No to zamku nie obejrzałeś. A było blisko. Hi.Hi.Hi.

Cześć,

no dobra,to może i ja się kiedyś załapię..?

Jeśli masz ochotę i chwilkę wolnego czasu to jak najbardziej zapraszam.

Wczoraj poznałem na drodze dwie pary na motocyklach z okolic wyspy Wolin i też im troszeczkę pomogłem.

Wszystko w miarę możliwości i czasu.

Pozdrawiam Siemik

Opublikowano

No to zamku nie obejrzałeś. A było blisko. Hi.Hi.Hi.

[...]

Pozdrawiam Siemik

Oj tam, oj tam :-)... Raptem cztery lata uplynely od malborskiej Burgmanii, podczas ktorej zwiedzilem krzyzackie zakatki, wiec odpuscilem tym razem.

Pogoda nie sprzyja zwiedzaniu. Po krotkiej, porannej eksploracji Ustki (powrot po latach - kiedys spedzilem tam z corka ponad miesiac) ruszylem w kierunku wyspy Wolin. Zatrzymalem sie na kempingu Korab w Dziwnowie. Obowiazkowe sprawdzenie wody w Baltyku. Jutro wypad do Penemunde. Tylko nie mam ksiazeczki walutowej. Co to bedzie? ;-)

A od pojutrza zaczynam wracac do domu :-)

Opublikowano

Pierwsza czesc powrotu do domu zakonczyla sie nad Zalewem Koronowskim. Tym razem czarne chmury nad horyzontem i ogolne zmeczenie sklonily mnie do poszukania schronienia po d dachem. Wprawdzie wyglada, ze padac nie bedzie, ale przynajmniej nie bede musial tego testowac na wlasnej skorze ;-). Jutro juz tylko skok do Wawy i moja wyprawa sie zakonczy. Od soboty mozna zaczac porzadkowac zdjecia.

• Klubowicze
Opublikowano

Dawaj Bosy, dawaj te foty!

Opublikowano

Dawaj dawaj potem zrobisz porządek.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bosy,byłeś na tej wyprawie?-bo zaczynam wątpić.

Ps,wszyscy czekamy na foto-relacje.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie...

Czasem życie płata nam różne figle.

W moim przypadku "figlem" okazał się być rosnący pod moją czaszką, od czerwca (po uderzeniu w bom na rejsie po Jezioraku) krwiak. Tak naprawdę, to gdybym domyślił się wcześniej, to do wyprawy by z oczywistych względów nie doszło. Groził mi niedowład motoryczny lewej strony (krwiak po prawej), zawroty głowy, omdlenie... Na szczęście Najwyższy czuwał.

Jestem już po operacji. Wygląda, że wszystko jest ok, na co wskazują zarówno testy motoryczne, jak i kontrolna tomografia. Na razie jednak na skuter mogę sobie co najwyżej popatrzeć. Powoli będę nadrabiał zaległości. Chcę wrócić pamięcią do wyprawy i spróbować sklecić jakąś pełniejszą relację.

Opublikowano

Bosy aż mnie zmroziło!! Kolejna wyprawa o którewj czytam zakończona fatalnym finałem . Chłopie wracaj do zdrowia jak najszybciej. Rozumiem że absencja skuterowa jest tylko na czas przywrócenia "systemu operacyjnego" i w dłuższej perspektywie będziesz mógł znowu dosiadac Burgmana?

• Administrator
Opublikowano

Bosy, trzymaj się ciepło i spokojnie zdrowiej. Najważniejsze, że operacja się udała... a skuter, wyprawy i relacje poczekają.

Pozdrowienia.

Tap by dualsim

Opublikowano

Zdrowie najważniejsze :) . A my w spokoju poczekamy na fotki :) .

• Klubowicze
Opublikowano

Bosy, zdróweczka!

Będzie git!

Ale relacji Ci nie darujemy.

• Klubowicze
Opublikowano

Piotruś, trzymaj się. Wyjdziesz z tego i znów spotkamy się na 2oo. "Pętęlka" wspólnie się nam nie udała. Następnej nie przepuszczę. Ty dobrze wiesz dlaczego nie mogłem jechać.

Dużo zdrowia życzę i do zobaczenia wkrótce.

• Klubowicze
Opublikowano

Najważniejsze, że dobrze się skończyło, szybkiego powrotu do zdrowia i na 2oo.

Cierpliwie czekamy na relacje.

Opublikowano

Zdrówka BOSY! To najważniejsze, reszta później.

• Klubowicze
Opublikowano

Bosy !

Zdrowia i sił - stawaj szybko na nogi . Rzeczywiście na górze musiałeś mieć chody .

Jeszcze raz zdrowia !

• Klubowicze
Opublikowano

Bosy!

ZDRÓWKA !!!

• Klubowicze
Opublikowano

Bosy wracaj do zdrowia :)

• Sympatycy
Opublikowano

Zdrowiej chłopie w ekspresowym tempie. :)

Opublikowano

Zdrowiej chłopie w ekspresowym tempie. :)

Mam nadzieję, że tak będzie... Generalnie jestem w domu i testy oraz badania wskazują, że idzie ku dobremu. Postaram się wpaść jutro na spota. Oczywiście "kopytkami" :-)
  • Sympatycy
Opublikowano

Zdrówka BOSY. Milo Cię będzie zobaczyć jutro.