stator Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Czy wiadomo coś na ten temat? Dostałem cynk, że na stacjach Lotosu, od 12 lipca 2014, nowe karty lojalnościowe i paliwo tańsze podobno nawet o 10 groszy. Mam prawie pełen bak, więc nawet nie mam po co zajeżdżać na stację. Może ktoś wie więcej?
dr.big Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Ostatnio "na Auchanie", paliwo było tańsze od najbliżej leżącego Shella i Orlenu o jakieś 60 groszy na litrze, co przy zatankowanych 80 litrach zrobiło różnicę 48 PLN... Od kilku lat w Szczecinie tankuję samochody (benzynę i diesla) wyłącznie na stacji Auchana i nie narzekam... To wbijam w te "darowane" 10 groszy ... Mogą sobie wszystkie zrobić "upust dla kogokolwiek" nawet o 30 groszy. Nie zatankuję u nich 4oo dla zasady ... Ze skutem to niestety zasięg nie ten i ciężko sobie wybierać...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Lipca 2014 Administrator Opublikowano 12 Lipca 2014 Dostałem cynk [...] paliwo tańsze podobno nawet o 10 groszy. Jest MOC!
stator Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Opublikowano 13 Lipca 2014 No to już wszystko wiem. Z tymi 10-cioma groszami , to oczywiście kit, ale za to mamy gwarantowany wieszak na kask w kibelku! I ściereczkę po tankowaniu powyżej 10-ciu litrów! https://drive.google.com/file/d/0B3u7O9cFuPtSRUo4RU81VnJILWc/edit?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B3u7O9cFuPtScnFzR3FPeW1PRlE/edit?usp=sharing
pawelneos Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 No Wojtuś to może jakiś spontan aby wypalić paliwko i zatankować w LOTOS n
ŁukaszWP Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 w piątek tankowałem na lotosie, zmieściło się 9,7 litra i ściereczki nie dostałem
dr.big Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 A haczyk w kiblu był ? ... Bo jak nie, to ja już bym wysyłał maila monitującego ...
Lucjan73 Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Proszę nie posądzać mnie o krypto reklamę ale na stacjach BP od dawna w kibelku są wieszaki na ubrania motocyklisty i półka na kask.
stator Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Opublikowano 13 Lipca 2014 Bo z tymi haczykami, to pewnie jakiś haczyk jest
Klubowicze Patryk Opublikowano 13 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Lipca 2014 Wczoraj tankowałem ponad 12 litrów do skutera na Lotosie i żadnej informacji nie otrzymałem, nie mówiąc już o ściereczce (wożę jednorazówki z L....a)
stator Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Opublikowano 13 Lipca 2014 Cytat: "I ściereczkę po tankowaniu powyżej 10-ciu litrów!"
Bosy Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Proszę nie posądzać mnie o krypto reklamę ale na stacjach BP od dawna w kibelku są wieszaki na ubrania motocyklisty i półka na kask. Cholercia. Tankuję na BePie, ale jakoś dawno nie odwiedzałem "królewskich" przybytków... Nie wiedziałem ile tracę
Klubowicze Patryk Opublikowano 13 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Lipca 2014 Wczoraj tankowałem ponad 12 litrów do skutera na Lotosie i żadnej informacji nie otrzymałem, nie mówiąc już o ściereczce (wożę jednorazówki z L....a) Cytat: "I ściereczkę po tankowaniu powyżej 10-ciu litrów!" To następnym razem zatankuję "powyżej 10-ciu litrów" - przesadziłem widocznie z tymi 12 litrami :-)))
stator Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Opublikowano 13 Lipca 2014 No tak, znów moja kulpa. Ten mój cytat był do Łukasza. A swoją drogą, to rzeczywiście na stacji nikt nie miał zamiaru informowania mnie, że taka akcja w ogóle jest. Musiałem się sam upomnieć.
Klubowicze Patryk Opublikowano 14 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2014 Jak niewiele trzeba - wystarczy pomyśleć. Takie wieszaki już bardzo dawno spotykałem na ......... niektórych stacjach paliw. melonik też można powiesić więc wszystkim się przydaje :-)
Rekomendowane odpowiedzi