Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wiadomo coś na ten temat?

Dostałem cynk, że na stacjach Lotosu, od 12 lipca 2014, nowe karty lojalnościowe i paliwo tańsze podobno nawet o 10 groszy.

Mam prawie pełen bak, więc nawet nie mam po co zajeżdżać na stację.

Może ktoś wie więcej?

Opublikowano

Ostatnio "na Auchanie", paliwo było tańsze od najbliżej leżącego Shella i Orlenu o jakieś 60 groszy na litrze, co przy zatankowanych 80 litrach zrobiło różnicę 48 PLN...

Od kilku lat w Szczecinie tankuję samochody (benzynę i diesla) wyłącznie na stacji Auchana i nie narzekam...

To wbijam w te "darowane" 10 groszy :D ... Mogą sobie wszystkie zrobić "upust dla kogokolwiek" nawet o 30 groszy.

Nie zatankuję u nich 4oo dla zasady :D ... Ze skutem to niestety zasięg nie ten i ciężko sobie wybierać...

• Administrator
Opublikowano

Dostałem cynk [...] paliwo tańsze podobno nawet o 10 groszy.

Jest MOC! :laughing:

Opublikowano

No to już wszystko wiem.

Z tymi 10-cioma groszami , to oczywiście kit, ale za to mamy gwarantowany wieszak na kask w kibelku!

I ściereczkę po tankowaniu powyżej 10-ciu litrów!

https://drive.google.com/file/d/0B3u7O9cFuPtSRUo4RU81VnJILWc/edit?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0B3u7O9cFuPtScnFzR3FPeW1PRlE/edit?usp=sharing

Opublikowano

No Wojtuś to może jakiś spontan aby wypalić paliwko i zatankować w LOTOS n

Opublikowano

w piątek tankowałem na lotosie, zmieściło się 9,7 litra i ściereczki nie dostałem :msn-cry:

Opublikowano

A haczyk w kiblu był :D ? ... Bo jak nie, to ja już bym wysyłał maila monitującego ;) ...

Opublikowano

Proszę nie posądzać mnie o krypto reklamę ale na stacjach BP od dawna w kibelku są wieszaki na ubrania motocyklisty i półka na kask.

Opublikowano

Bo z tymi haczykami, to pewnie jakiś haczyk jest

• Klubowicze
Opublikowano

Wczoraj tankowałem ponad 12 litrów do skutera na Lotosie i żadnej informacji nie otrzymałem, nie mówiąc już o ściereczce (wożę jednorazówki z L....a)

Opublikowano

Cytat:

"I ściereczkę po tankowaniu powyżej 10-ciu litrów!"

Opublikowano

Proszę nie posądzać mnie o krypto reklamę ale na stacjach BP od dawna w kibelku są wieszaki na ubrania motocyklisty i półka na kask.

Cholercia. Tankuję na BePie, ale jakoś dawno nie odwiedzałem "królewskich" przybytków... Nie wiedziałem ile tracę ;)
  • Klubowicze
Opublikowano

Wczoraj tankowałem ponad 12 litrów do skutera na Lotosie i żadnej informacji nie otrzymałem, nie mówiąc już o ściereczce (wożę jednorazówki z L....a)

Cytat:

"I ściereczkę po tankowaniu powyżej 10-ciu litrów!"

To następnym razem zatankuję "powyżej 10-ciu litrów" - przesadziłem widocznie z tymi 12 litrami :-)))

Opublikowano

No tak, znów moja kulpa. Ten mój cytat był do Łukasza.

A swoją drogą, to rzeczywiście na stacji nikt nie miał zamiaru informowania mnie, że taka akcja w ogóle jest. Musiałem się sam upomnieć.

• Klubowicze
Opublikowano

Jak niewiele trzeba - wystarczy pomyśleć.

Takie wieszaki już bardzo dawno spotykałem na ......... niektórych stacjach paliw.

1164487004be421fa6bf86.jpg

melonik też można powiesić więc wszystkim się przydaje :-)