Pan rypak Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Mam łzy w oczach ze śmiechu hhehe. Pozdrowienia dla Pażdziocha i ojca Pawła(gratulacje). Ps,Jarek.coś słabo ciągniesz....heeh
Klubowicze Jack Opublikowano 21 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2014 Ej, a Wy nie lozę, tylko jakąś żółtą na myszach???! Jak zawody? Kto wygrał? Plaża w Canj widzę jeszcze bardziej zaje... zatłoczona, niż rok temu. Gratulacje dla Pawła... w właściwie dla Jego Żony. Pozdrowienia od Jaśka dla Zuźki
morgan2000 Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Hej ludziska, też chciałbym tak,jak co niektórzy, ale przyjdzie mi jeszcze trochę na to poczekać... Pozdro
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 22 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Lipca 2014 Witej roztomiły , Jarek ale dajesz czadu z tymi zdjęciami , gdybym ja tak potrafił ......ej pomarzyć ale będę próbował . Szerokości , przyczepności .
Sympatycy pawel883 Opublikowano 22 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Lipca 2014 Jarek dzięki za foty ze śmiechu poplułem se monitor.Bawcie się dobrze.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 23 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2014 Cześć Jarek , z tą samotnością w trasie nie było tak źle , w Helsinkach przegadałem prawie całą noc z dwoma motocyklistami z Estonii , byli w Finlandii w work opowiadałem im o naszej Burgmanii oj ręce bolały . W Estonii ze starszą panią przy kasie w takim małym markiecie gadałem prawie po polsku , była kiedyś w Polsce i jej się oczień nrawitsia , na parkingu w Estonii spotkałem młodego kierowcę służbowym samochodowym , też sobie pogadaliśmy .
PAW_KOR Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 Chłopaki bawcie się dobrze, tylko żebyście dali wrócić do naszej ojczystej krainy. Pozdrowienia dla całej ekipy w Montenegro. Super relacja - Jarek - szacun.
resenok Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Powoli zegnamy sie z Jarkiem, ale jest ciezko......gdzie jedzie? Mowi, ze nie wie, pewnie sam za jakis czas napisze gdzie zawedrowal..... Pzd z Montenegro Burgmaniacy p.s. Smarowanko.... po opalanku c.d.n....mam nadzieje....
Jarek_PL Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Opublikowano 25 Lipca 2014 I jeszcze najważniejsze ! Wielkie wielkie dzięki dla Paździocha i Resonaka, Kamili i Agnieszki Andrzeja i Halinki, za bardzo miłe towarzystwo i podwieczorki które potrafiły przeciągać się do bardzo późna :-)))) Jak bym mógł nie pomachać Zuzi Natalce Piotrusiowi i Kacprowi za ich sympatyczne rozmowy i zabawy ;-) Wysłane z iPhone przez Tapatalk
resenok Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 I.....pojechal Jarek_PL.....szerokosci i lewa do gory....
Jarek_PL Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Opublikowano 25 Lipca 2014 Przy granicy z Albanią spotkałem sympatycznych Pepiczków. Przez Albanię jechałem z otwartą buzią, aż się nie chce wierzyć że to państwo jest w europie. Na drogach chaos jak w Singapurze. Tu nie ma żadnych zasad. Lenie nie włączają kierunkowskazów, za to kochają klakson. Nie ma fotek bo Albania i Macedonia to tylko tranzyt. Jestem na granicy z Grecją, tu nocuje a od jutra nowe foty ;-) Wysłane z iPhone przez Tapatalk
Jarek_PL Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Opublikowano 26 Lipca 2014 Rano zobaczyłem jak to ładny hotel A po śniadaniu wale do Salonik Wysłane z iPhone przez Tapatalk Nagrzany asfalt a cienia jak na lekarstwo O jest parking ! Cienia dla nas dwóch nie wystarczy :-( Wysłane z iPhone przez Tapatalk Saloniki tylko coś niecoś, i jade dalej. Już mi się tu nudzi. Podwieczorek i śmigam dalej. Kierunek Turcja. Może dolecę przed nocą cdn. Wysłane z iPhone przez Tapatalk
resenok Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 Jarek wszystko OK? Napisz kilka slow co i jak bo milczysz, moze Istambul Cie pochlonal . My juz od Niedzieli w Polsce.
Miro71 Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 Rozpusciles nas codziennymi relacjami (lepsze od wieczornych informacji) a teraz karzesz nam czekac czyzbys byl na urlopie???? Burmaniacy sie martwia o Ciebie !!!!!!
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Lipca 2014 Dajcie chłopu się zabawić. W dzień jedzie to wieczorem niech odpoczywa w miłym towarzystwie. Ale sposób relacji jaki nam zaproponowałeś SUPER! Nic dodać nic ująć a fotki z komentarzami - MALINA!!!. Szerokości!
Jarek_PL Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Opublikowano 29 Lipca 2014 Ojjjj bardzo Was przepraszam za przerwę w mojej bajce, ale jest jak napisał Patrik. Dzień to jazda a wieczór zaczynam od uzupełnienia płynów i jak przykazał Paździoch - "do denka !" Teraz jestem na granicy Rumuńsko-Węgierskiej, i mam zamiar dzisiaj być w Polsce. Niestety moja ojczyzna to jeszcz nie mój dom :-( i tonie koniec wycieczki. Teraz żałuje że jak byłem na południu Francji, nie zachaczyłem o Hiszpanie i Portugalię. Nie żebym był świata ciekawy, ale pomyślałem że gdybym teraz obiechał skandynawię to obrysował bym 2oo Europę :-) Obiecuje powklejać zaległą część mojej bajki, ale narazie nie mogę pozwolić sobie na dłuższe postoje. Krutkie przerwy na papu i uciekam przed burzami (nie zawsze skutecznie) No i dzięki że jedziecie ze mną ;-) Już nigdy nie pojadę sam !
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2014 Gdzie ? jak ? kiedy ? w tej Polsce będziesz ? machać Ci białą chusteczką ? czy wodę na kawę stawiać ?
Jarek_PL Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Opublikowano 29 Lipca 2014 Gdzie ? jak ? kiedy ? w tej Polsce będziesz ? machać Ci białą chusteczką ? czy wodę na kawę stawiać ? Joasiu opiekunko burgmaniaków, Ty to jesteś... Właśnie wiechałem do naszej kochanej Polski i już czuje zapach twojej kawy :-) Niestety przekroczyłem granicę w Dukli i na Śląsk z tąd daleko :-( Ale jak będę w okolicy nie omieszkam skorzystać.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2014 no trudno, kawę przygotowana dla Jarka wypiłam sama to teraz spać nie mogę
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Witaj tułaczu czekamy na Ciebie w Dźwirzynie od jutra do 16.08.
Miro71 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 czy opowieść już się zakończyła ????
Jarek_PL Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2014 No dobra. Czas zrobić porządek w relacji z mojej wycieczki. A więc po opuszczeniu Grecji dosłownie liznąłem Turcję odwiedzając miasto Edirne. Wysłane z iPhone przez Tapatalk Stamtąd ruszyłem w kierunku Sofii w Bułgarii, gdzie poznałem Darka, samotnego jeźdźca z Poznania. Pojeździliśmy trochę po Sofi, i już razem ruszyliśmy w kierunku Ruse na granicy z Rumunią Wysłane z iPhone przez Tapatalk Następnego dnia ruszyliśmy przez Bukareszt w stronę granicy z Węgrami Razem jechaliśmy tylko przez połowe Rumuni. Darek musiał wracać do Polski, a ja chciałem jeszcze odwiedzić krainę wampirów. Niestety zbyt późno dotarłem do TransAlpiny, i nie dałbym rady przejechać tych zakrętów przed nocą. Więc przez Węgry i Słowacie wjechałem na Polską ziemię. Wysłane z iPhone przez Tapatalk W Polsce odwiedziłem swój rodzinny dom, a potem pojechałem na swoje ulubione Ranczo. Ups troche tu obrosło. Tam postarzałem się o rok i tej samej nocy zostałem Dziadkiem! Burgmania też tu była Wysłane z iPhone przez Tapatalk Wszystko co dobre trwa długo. Ale to najlepsze niestety krócej. Czas wracać do Domu Wysłane z iPhone przez Tapatalk Krótkie podsumowanie. Niestety tymi paroma zdjęciami które wam pokazałem nie jestem w stanie przekazać wam tego co przeżyłem. Świat Jest Piękny! W ciągu 39 dni odwiedziłem 17 krajów przemierzyłem 13100 km. z czego 11200 km. na 2oo i 1900 km promami. Wypiłam swój dwu letni limit alkoholowy i straciłem rękawice :-) Wysłane z iPhone przez Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi