Klubowicze Jack Opublikowano 9 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2014 Ja wiedziałem, że tak będzie. Aha, aha, ja wiedziałem! koniecznie do Monte Negro ,wypić z Paździochem loze. Jareczku, aż podskoczyłem, jak to przeczytałem, i zacząłem usilnie wpatrywać się w kalendarz i kombinować możliwości urlopowe... To mówisz, że kiedy planujesz być w Canju...?
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Lipca 2014 Jarek, dawaj więcej fotek "sknerusie" Piękna wyprawa samotnego jeźdźca na 2oo. Brawo !!!
Drek Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 No Jarku super się zapowiada dalsza część wyprawy. Dawaj foty Czy ja dobrze zrozumiałem, że spotkasz Paździocha? Powiedz mu, że wisi mi 2 zł
Darek1 Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 Juz poznawo, a my wciaz nie wiemy gdzie dzisiaj dotarles???
Sobier Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 Super wyjazd, Monaco nocą? Musisz Nam tu szybciutko jakieś fotki wrzucić. Szerokości i ładnej pogody Ci życzę.
Jarek_PL Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Opublikowano 10 Lipca 2014 Wysłane z iPhone przez Tapatalk Resztę foto z Monako i Monte Carlo jutro bo muszę ochłonąć. Monte Carlo mnie przerasta. Jedziemy do Sanremo Wysłane z iPhone przez Tapatalk Wysłane z iPhone przez Tapatalk Wysłane z iPhone przez Tapatalk Wysłane z iPhone przez Tapatalk Chyba internet się spi... Spróbuje jutro Wysłane z iPhone przez Tapatalk
dr.big Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Jarku super foty . Ale Bałtyk i tak lepszy ...
Klubowicze Ewik Opublikowano 10 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Lipca 2014 Wiedziałam, że jak co roku zaskoczysz nas wspaniałą wyprawą. Cudne zdjecia i wspaniała relacja . Jarku odpoczywaj, baw się dobrze i pisz jak najwięcej .
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 10 Lipca 2014 Co za wycieczka ! Nawet trąby powietrzne widział na żywo To ciekawe co będzie dalej ? pzdr
Jarek_PL Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Opublikowano 10 Lipca 2014 Wysłane z iPhone przez Tapatalk Czar Włoskich uliczek Wysłane z iPhone przez Tapatalk Wysłane z iPhone przez Tapatalk Nastrój który robiła muza w tej galerii. Łaał Wysłane z iPhone przez Tapatalk
Jarek_PL Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Opublikowano 10 Lipca 2014 Ja wiedziałem, że tak będzie. Aha, aha, ja wiedziałem! To mówisz, że kiedy planujesz być w Canju...? Teraz to już nie wiem bo zmieniłem plana. Z Nicei wezmę prom na Korsykę, pojeżdżę po wyspie , zrobię fotę i wtedy dzida do Paździocha . Myśle że będzie to około 16-18. Dawaj Jack-u do Canji. Będzie miło :-) Odkrywaj,zdobywaj co nie do zdobycia. Ps,uważaj na piękne kobiety-mogą cię zgubić Dzięki za radę. Wiem że masz w tym doświadczenie :-) Ps. Szkoda, że jednak nie skuterem... Wybacz Ojcze :-( Oj Ciacho jak ja Ci zazdraszczam, spełniasz moje marzenia, będę żył Twoją wyprawą. Szerokości . Nie przejmój się Boguś. Za rok pojedziemy razem No Jarku super się zapowiada dalsza część wyprawy. Dawaj foty Czy ja dobrze zrozumiałem, że spotkasz Paździocha? Powiedz mu, że wisi mi 2 zł Odbiore te dwa zety od Żyda z nawiązką :-) Wysłane z iPhone przez Tapatalk Wysłane z iPhone przez Tapatalk Droga do Nicei Wysłane z iPhone przez Tapatalk
Darek1 Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Rozwaliles mnie teraz ))) Caly Ty. Pozdrawiam
Jarek_PL Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Opublikowano 10 Lipca 2014 Czarujące stare uliczki cdn. Wysłane z iPhone przez Tapatalk
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Lipca 2014 Administrator Opublikowano 10 Lipca 2014 ... powiedział Mistrz selfie! Ja-rek... masz niezłą "jazdę"
Pan rypak Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Twoja foto-relacja jest bombowa Widać nagie kobiety,które cię znają i skuter też(byłeś tam wcześniej?)-no i ten rozmiar kapelusza! w dolnej części(wiadomo Jarek pl-rozmiar pl) A teraz konkurs/zabawa-z kim jedzie Jarek? Piszę tak: Resztę foto z Monako i Monte Carlo jutro bo muszę ochłonąć. Monte Carlo mnie przerasta. Jedziemy do Sanremo Ja obstawiam te wszystkie nagie panie hehe. Nagrodę funduję Jarek heh.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 10 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Lipca 2014 No Jarek Ty to se lubisz poużywać. Czekamy na Ciebie w Canj od 12.07. A te 2 zyle to przepuścimy w barze u Tiny.
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 10 Lipca 2014 Nowa jakość w relacjach z podróży bajka pzdr
GadekW Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Jarek, pomysłowa relacja. Bardzo wciągająca, no i te foty. Zwiedzamy dalej z Tobą..
Jarek_PL Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Opublikowano 10 Lipca 2014 Panowie powiem wam tak: W tej kategorii Wszystkie chwyty dozwolone ;-) Wysłane z iPhone przez Tapatalk
Sympatycy Zenek Opublikowano 11 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Lipca 2014 Relacja rewelacja, dawno się tak nie ubawiłem Czekam z niecierpliwością na cd. komiksu o "kapeluszniku podróżniku" . Jarek wracaj na plażę, ehh te Panie Szerokości
dr.big Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 Jura mieszana z Chivasem? No Panie, Panie ...
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Lipca 2014 Twoja foto-relacja jest bombowa Widać nagie kobiety,które cię znają i skuter też(byłeś tam wcześniej?)-no i ten rozmiar kapelusza! w dolnej części(wiadomo Jarek pl-rozmiar pl) A teraz konkurs/zabawa-z kim jedzie Jarek? Piszę tak: Resztę foto z Monako i Monte Carlo jutro bo muszę ochłonąć. Monte Carlo mnie przerasta. Jedziemy do Sanremo Ja obstawiam te wszystkie nagie panie hehe. Nagrodę funduję Jarek heh. W związku z tym, że Jarek zdecydował nie jechać skuterem, podąża za nim wóz serwisowy, a w nim serwisantka niczego sobie. Jest jeden problem - kierowca serwisu ma na nią oko. Szerokiej drogi. Super zdjęciowa relacja ale ja i tak czekam na filmik i to podobny do .
Klubowicze pgizi Opublikowano 12 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 12 Lipca 2014 ..... A teraz konkurs/zabawa-z kim jedzie Jarek? .... Odpowiadam: Jarek nie musi z kimś jechać! To ktoś jedzie z Jarkiem. Piękny wypad sobie zrobiłeś a nam wszystkim ochoty na podobne. Gratuluję, zazdraszczam i oczekuje dalszej relacji.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 12 Lipca 2014 A teraz konkurs/zabawa-z kim jedzie Jarek? a wg. mnie, dzięki fotorelacji Jarek jedzie z nami
Rekomendowane odpowiedzi