Jarek_PL Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Koza już w garażu stoi zapakowana. Za parę godzin siadam i jadę - jak w tytule. Nie mam konkretnego planu trasy, gdzie i kiedy będę to się dopiero okaże. Jutrzejszy kierunek to południe. Z góry sorki dla tych co by chcieli w tym temacie coś poczytać, ale dla zwolenników poezji pstrykanej obiecuje ucztę. cdn...
Klubowicze arturas Opublikowano 6 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2014 Jarku, czyli taki EasyRider?! Super, też mi się to podoba. Ja gdzieś za 3 tygodnie podobnie będę przerabiał. Powodzonka w trasie i dobrej pogody.
Miro71 Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 no to szerokosci, dobrej pogody Ci zycze pozdrawiam
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 7 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2014 Szerokości i bez deszczu. :-)
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2014 Niech Cie oczy niosą bezpiecznie i dużo pięknych widoków do pstrykania
Lucjan73 Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Jarek jak wiatry przywieją Cię w moje strony to serdecznie zapraszam.
Jarek_PL Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Opublikowano 7 Lipca 2014 No to w drogę Wysłane z iPhone przez Tapatalk
pawelneos Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Jarku Może zawitasz nad Polskie morze bałtyckie . Też jest warto zobaczyć
Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2014 Jarku Może zawitasz nad Polskie morze bałtyckie . Też jest warto zobaczyć Jakbyś chciał schłodzić piwo Jarek! szerokiej drogi i wspaniałej zabawy bo wyjazd musi być zabawą.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 7 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 7 Lipca 2014 Jarku szerokosci:) radosci z pokonywania winkieklów i mnóstwa widoków uwiecznionych na foto i.... niech Cie PANcia wozi :)tam gdzie oczy poniosą
Klubowicze Jack Opublikowano 7 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2014 Nie wiem, Jarek, jakie tam masz pomysły, ale na Twoim miejscu, to mnie by oczy poniosły tam, gdzie rok temu. Tym bardziej, że i kolega jeden, co rok temu, to i teraz tam będzie Baw się dobrze! PS. Masz dziurę w rękawiczce, kciuk Ci wystaje
Pan rypak Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Odkrywaj,zdobywaj co nie do zdobycia. Ps,uważaj na piękne kobiety-mogą cię zgubić
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 8 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2014 To piszę ja Andrzej od V Stroma , cześć Jarek idziesz na żywioł i to mi się podoba , jak mówił XMarcin najciekawsze jest to co będzie za godzinę , dwie . Zawsze jest to niewiadomą , jeżeli pozytywną jesteś hepi , jeżeli negatywną trzeba walczyć . Powodzenia , przyczepności i zadowolenia z wyprawy .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Lipca 2014 Administrator Opublikowano 8 Lipca 2014 "Przeskoczyć Francuza"? Tego numeru nie znałem! Szerokości i samych pozytywnych doznań Ps. Szkoda, że jednak nie skuterem...
RONIN Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Przez Francuza, czyli kierujesz się na Hiszpana lub Portugalczyków, a może celem jest Maroko? ;-)
Klubowicze robson Opublikowano 8 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2014 Oj Ciacho jak ja Ci zazdraszczam, spełniasz moje marzenia, będę żył Twoją wyprawą. Szerokości .
Pan rypak Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 No i pierwsze koty za płoty. Pisz troszku więcej,gdzie jesteś?-w jakim kierunku jedziesz? Ps,szkoda ,że kompana do whiskacza nie znalazłeś
Jarek_PL Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Opublikowano 8 Lipca 2014 Dziś bez zdjęć :-( Za dużo Whiskacza Monako nocą jest łałłł ! Zostanę tu pare dni, potem Włochy i koniecznie do Monte Negro ,wypić z Paździochem loze. Ps. Fajnie że jedziecie ze mną. Dzięki za reakcję w temacie.
czaro69 Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 Jarek, ale fotek z Monaco to Ci nie odpuścimy....Zapodawaj bo mamy głoda na ładne widoki
szczepanj23 Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 Amnie ciągnie w Bieszczady zobaczyć tamę na Solinie i Bieszczadzką Przystań Motocyklową w Czarnej Górnej może w sierpniu
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 9 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2014 Szczepanj23. Co to ma wspólnego z wyprawą Jarka. Temat Bieszczad jest w innym wątku.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2014 Dziś bez zdjęć :-( Za dużo Whiskacza świat przez pryzmat Whiskacza może być ciekawy, nie ograniczaj się Jarku
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Lipca 2014 Zapodawaj komiks Jarek, poprzedni odcinek był super Szerokości, szczęścia, zdrowia i fajnych wrażeń Ci życzę. I nie mogę się doczekać kolejnych fotorelacji. pzdr
Rekomendowane odpowiedzi