Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Pech i wypadek lamusa

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Lamus, Ravenka trzymajcie się ... teraz może być już tylko lepiej :) trzymam mocno kciuki za powrót do zdrowia i powrotu banana na twarzy jak usiądziecie ponownie na skuter :)

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SlawoyAMD

4

• Zeglarz28

4

• MariuszBurgi

3

• czaro69

2

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bardzo nie fartowna sprawa.

Ale jest tak jak to już wszyscy moi przedmówcy napisali " zdrowie najważniejsze"

I mimo że sprzętu szkoda, to szczęście że jest komu go żałować.

Życzę powrotu do zdrowia.

Opublikowano

Dzisiaj Anton z Burgmanii w Wisle mial klopoty na SilverWing. Trzymam kciuki za niego bo wrocil karetka.

• Sympatycy
Opublikowano

Trzymaj się chopie ,będzie dobrze.

• Sympatycy
Opublikowano

Nasz Anton od Cusia??? Prosimy o więcej danych...

Opublikowano

Honda Silver Wing ,szara. Z flaga burgmanii z tylu, chyba czarny kufer ,pod tablica rejestracyjna ANTON. Tablice SCI. Po skuterze nie widac bylo nic powaznego,ale karetka byla. Samochodu mogacego uczestniczyc brak ,za to dwa radiowozy. Sciagneli drogowke.

• Sympatycy
Opublikowano

Mam nadzieję że nie zasłabł podczas jazdy... Może ktoś z grupy Śląskiej wie coś więcej... Zajrzę na ich forum...

• Sympatycy
Opublikowano

Z telefonu od Andrzeja Skoczów: Anton cały.Jutro będą składać mu nogę. Jak znam Antona to w następny czwartek będzie w Chudowie.

• Sympatycy
Opublikowano

Ale co się mu stało? Szlif na mokrym zaliczył? Złamania w jego wieku to już nie fajna sprawa, ale to twardziel jest... Antonku, wracaj szybko do zdrowia i odezwij się przy najbliższej możliwości...

Opublikowano

Nie. Bylo sucho. Okolo 14tej. Dobra pogoda. Okolice hotelu Golebiewski. Na glownej drodze. Jest tam tez ruchliwa podpozadkowana. Nie widzialem kolegi ani zdarzenia. Mijalem sie z karetka . Widzialem skuter i policje.

Opublikowano

Trzymaj się Anton, zdrówka życzę........ Coś ten pech nie odpuszcza :frusty:

• Klubowicze
Opublikowano

Lamus- zdrówka życzę i bananów! Anton- twadziel jesteś,zdrówka,bananów,smalczyku,frytek...czego tylko chcesz....Grupa Śląska z Tobą jest!!! :wink32:

Opublikowano

Życzę zdrowia wszystkim poszkodowanym.

Trzymajcie się.

Opublikowano

Antona sprzet zostal u mojego kolegi na parkingu pod hotelem. Jak macie kontakt z Antonem lub rodzina to dajcie znac. Trzeba bylo by mu pomoc z transportem.

• Klubowicze
Opublikowano

Transport już dogadany.

Anton ma złamaną lewą nogę

Dzisiaj dostanie nowe blachy, śrubki i druty.

A wywalił się bo musiał nagle mocno do hamować a miał skręconą kierownicę i koło ujechało.

Prędkość prawie 0km/godz. ale noga poszła pomiędzy płozę a asfalt.

• Administrator
Opublikowano

Niestety w trzech miejscach złamaną :confused:

Anton leży w Cieszynie i czeka na zabieg. Humor go jednak nie opuszcza a piguły już się przed nim chowają po kątach :)

Tak jak napisał arturo-bb, transport jego skutera ogarnięty.

Zdrowia dla Antona i Lamusa.

Opublikowano

Anton zdrowia. Trzymaj się chłopie.

• Klubowicze
Opublikowano

Anton 3 maj sie chopie zdrowiej szybko

i do zaobaczenia w czwartek w Chudowie z jakąś pigułą na zadku

• Sympatycy
Opublikowano

Lamus chłopaku na jak tak można nówka sztuka nieśmigana, taki amerykański .... dość sarkazmu, zdrowia i szybkiego i pozytywnego załatwienia sprawy.

Anton miałeś podobnie jak ja "noga pod płozą" mnie lekarz powiedział że lepiej połamać niż więzadła pozrywać, więc chyba masz "lepiej". Zdrowia i zdrowia życzę.Znając Grupę Śląską nie dadzą Ci spokoju w szpitalu, na pewno możesz na Nich liczyć.

• Klubowicze
Opublikowano

Szybkiego powrotu do zdrowia życzę Antonowi i Lamusowi.

• Klubowicze
Opublikowano

Oby to był koniec nieciekawych wydarzeń :blush: .

Lamus i Anton szybkiego powrotu do zdrowia i na 2oo

Opublikowano

Wszystko się pozrasta i będziecie śmigali, że hej :) .

Opublikowano

Zdrowia dla pechowców.

Opublikowano

Tydzień mnie nie było, a tu takie przykre wieści... Zdrowia życzę!

Opublikowano

lamus, Anton zdrowia życzę i jak najszybciej wsaidajcie na 2oo i latajcie, wiem jak to jest nie caly rok temu troszke gorzej miałem do dzis mam traume ale latam