Klubowicze krzytro Opublikowano 26 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2014 W porozumieniu z Ojcem Dyrektorem pozwoliłem sobie założyć taki wątek.W tym wątku możemy opisywać swoje wycieczki do fajnych miejsc nie tylko skuterem.Mam nadzieję że posłuży to użytkownikom naszego Forum w poznawaniu fajnych miejsc,gdzie warto coś zobaczyć,zwiedzić,wypocząć.Piszcie i wrzucajcie fajne fotki.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2014 może pomocna w wyznaczaniu tras na wycieczki będzie taka strona : http://www.traseo.pl/
stator Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 Genialny temat. Szkoda jak dla mnie tylko, że PO wakacjach. Lokalnych atrakcyjnych miejsc musiałem szukać sam. I za pewne znalazłem tylko promil tego, co powinienem zobaczyć w danym regionie. Ale!.... przyda się pewnie w przyszłym roku. Na smaczek: mój Królowy most: O którym marzyłem od dawna.
CZARO Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 filmy z serii ,,u pana Boga...........'' najwięcej były nagrywane w Tykocinie i Supraślu śladowo w innych miejscowościach,a w Królowym Moście z tego co pamiętam to było tylko ujęcie z trasy Białystok Gródek dalej Bobrowniki przy znaku z nazwą miejscowości i to tyle....trzeba było podjechać Tykocin,Supraśl,Sokółka,Białystok, Wierzchlesie ,a już z miejsca gdzie byłeś to miałeś w sumie niedaleko do Kruszynian gdzie jest meczet i prawdziwe Tatarskie jadło ....
stator Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Oczywiście, że Tykocin, Supraśl i okolice Białegostoku - Hajnówka, Białowieża zwiedzone, ale bardzo mi zależało na samym tytułowym Królowym Moście. Żeby po prostu tam być. No to podawajcie swoje wycieczki. Jestem głodny wrażeń.
Rafi Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 W Jeruzalu...można śmignąć, ale przy ładnej pogodzie to moto nie mieszczą się we wsi? Godny uwagi kościółek i oczywiście sklep z Mamrotem, lecz zakup tego zacnego trunku tylko dla najodważniejszych? Po prostu tego nawet nie daje się spróbować?
Gość maxell Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Chcecie Mamrota - proszę bardzo - kupiony oczywiście osobiście
Sobier Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Po prostu tego nawet nie daje się spróbować? Da się .
jaro_4setka Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 to i ja się pochwale,byliśmy dwa sezony temu,i nie było tłoku to tyle co mi się udało odszukac na forum z wilkowyj...
stator Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Oto moje wspomnienia, nie tylko z wakacji. Ponieważ to mój pierwszy motocykl w życiu, na każdą wycieczkę, jestem podniecony jak młody kocur, a to moje wspominki:
Gość maxell Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 A ja dzisiaj jeżdżąc rowerkiem po okolicy najechałem całkiem przypadkiem na takie znalezisko. Google mówią, że to jakaś jednostka wojskowa, ale na miejsu żadnych informacji nie znalazłem, chociaż budynki i bunkry nie pozostawiają wątpliwości. W każdym razie, jak ktoś lubi takie klimaty to polecam. I lokalizacja
Rekomendowane odpowiedzi