dr.big Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 To nie tak ... To tak ... PS. A oglądający mecz przynajmniej się nie nudzili... chyba cały czas coś się działo ?
jot23 Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 W tym meczu nie było sportu tylko chuligańska przewaga siły typu putin-gra z tak słabym przeciwnikiem nie zasługuje na gratulacje.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Lipca 2014 Administrator Opublikowano 9 Lipca 2014 Podobno w sklepach w Brazylii wycofali ze sprzedaży napój 7UP
ŁYSY Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 Jaki wynik typujecie w meczu Holandia-Argentyna. Ja stawiam 2-1. Ale jeśli będą karne to Argentyna.
wize60 Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 Niemiecka machina to niemiecka machina Holandia -Argentyna 3-2
Klubowicze Domel Opublikowano 9 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2014 Argentyna 2:0 Holandia
jack300 Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 Holandia-Argętyna 3:1 W finale Niemcy-Holandia 2:1 Ciekawostka,kto by postawił że we wczorajszym meczu niemcy wygrają 7:1 ?Okazuje się że aż osiem osób na całym świecie tak obstawiło i wygrali całkiem fajną kase !YES
Gość Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 ARG-HOL 0:0 w regulaminowym. A w dogrywce... zaraz Wam powiem.
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 10 Lipca 2014 Wygrała całkiem zasłużenie (moim zdaniem) Argentyna. W regulaminowym czasie strzelili bramkę, której arbiter nie uznał. Na powtórkach nie było spalonego... Teraz jeszcze miło byłoby jakby ograli Niemców, tyle, że będzie trudniej niż z Oranje... pzdr
dr.big Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 13- go się rozstrzygnie ... I w końcu skończą się te uciążliwe Mś ...
Akar_Zaephyr Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Mecz finałowy będzie bardzo ciekawy. Niemcy dysponują drużyną która jest bardzo silna i może faworytem tych mistrzostw. Czy genialna obrona Argentyny będzie wystarczająco mocna by zatrzymać natarcie Niemców? Dowiemy się już wkrótce. Moje serce jest z Niemcami.
Gość Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Korzenie mam w Europie i siłą rzeczy, też jestem za Niemcami. No i Bigu jest z Niemiec. Poza tym grali dzień wcześniej, mieli łatwiejsze spotkanie, a to sporo znaczy na takich turniejach.
dr.big Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Hahahaha, proszę mnie do stosunku na linii Polak- Niemiec czy Polska- Niemcy nie mieszać ... Dla niektórych to był, jest i będzie zawsze "ciężki" temat... To tak jak zacietrzewienie na linii PO- PiS ... Temat wiecznie "gorący"- ale uwielbiany przez społeczeństwo ... Czasami warto być "ponad", szkoda czasu na niedorzeczności i pierdoły... PS. A wygra ten, kto strzeli więcej bramek (co nie znaczy, że ten, kto lepiej zagra) ... Kupujcie Budweisera- sponsora MS w Brazylii i wyluzowani oglądajcie bez narodowych przykurczów ten futbolowy meczyk ...
windman Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Choć jestem Ślązakiem z krwi i kości a obu dziadków miałem w Wermachcie i nie przepadam za Niemcami choć grają super to sercem jestem za Albiselestes niech wygra Arhentina
ŁYSY Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Mecz slaby jak na Argentyne. Z Niemcami im nie pojdzie. Mistrzem beda Niemcy. Moj wynik w finale to 3:0
Gość Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Się Bigu tak nie ekscytuj. Jesteś tylko jednym z punkcików, dzięki którym skłaniam się do kibicowania sąsiadom. Z Argentyną to mnie już absolutnie nic nie łączy, choć uważam, że Flaklandy są ich.
Klubowicze Piootr Opublikowano 10 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Lipca 2014 W dniu 10.07.2014 o 10:15, dr.big napisał(a): ... Kupujcie Budweisera- sponsora MS w Brazylii ... Niestety w PL nie kupisz. Jest tylko ten "oryginalny" z CZ. Oczywiscie to nie to samo. Kiedyś rozlewali ten właściwy w browarze w Koszalinie, się nie przyjął nad Wisłą. Szkoda. A mecz z lekkością wygrają nasi zachodni sąsiedzi. Wyniku nie typuję, ale z BRA7:1L pojechali bez oporów.
dr.big Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 W dniu 10.07.2014 o 14:19, Flyman napisał(a): (...) nie ekscytuj (...) A gdzie tam, czym tu się ekscytować ? Emocji u mnie dawno nie wzbudza, ale trochę popisać na forum można. Zeby się coś działo ... Budweisera nie ma, to i temat się skończył ...
LWfilip Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 A ja się nie znam i mam nadzieję, że wygra Argentyna 1-0.
dr.big Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Jak widać nadzieja bywa złudną . Gratuluję wszystkim, którzy kibicowali odległej Argentynie... Jak to przysłowie mówi: koszula bliższa ciału, czy jakoś tak ...
Sympatycy pawel883 Opublikowano 14 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 14 Lipca 2014 Ja przed meczem powiedziałem że strzeli Gotze i się udało.
Rekomendowane odpowiedzi