Bob Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Napiszcie od której strony bo nie wiem gdzie was wyglądać
minimi1 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Elwis a nie wiesz co jest fajnego w Stargardzie?. Zawsze widzę jakieś mury, jakieś budowle wyglądające na stare, fosy. Pomijam tutaj uliczkę obok dużego kościoła chyba przy fosie (teraz park) gdzie jest kilka knajp
marekb9t Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Lecim na Choszczno Drawno Wałcz może wpadniemy na kawę do Dominikowa sztywno mapy chyba się nie będziemy trzymać
Bob Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Jak będziecie Czaplinek-Złocieniec-Drawsko to dzwoncie oprowadze tel 668212469
Sent Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Ja dzisiaj zwiedzałem miejsca ważne dla historii ziem pomorskich, trafiłem m.in. do Gunic. Tam jest lapidarium rodziny von Ramin. Dużo o nich w książce Sedinum (warto przeczytać, akcja dzieje się w Szczecinie). Wracając mijałem się z Rzelu (za Głębokim, ja w czerwonej skórze).
mike Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Może się przydać do planowania i rejestrowania kolejnych wypraw: http://www.bikerseason.com/ trafiłem na to szukając czegoś lepszego niż trasser do zapisywania przebiegu trasy. Trasę można rejestrować z poziomu aplikacji w telefonie, można też zaplanować sobie trasę na stronie www (nawet z podziałem na kilka dni wyprawy). Można też skorzystać z tras udostępnionych przez innych użytkowników.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Czerwca 2016 Po krótkiej rozmowie podczas żeberek, padł pomysł, aby znowu nawiedzić Rugię. Jeden pełny dzień w tygodniu między 11 i 15 lipca. Najpewniej środa. Decyzja zostanie podjęta w ostatniej chwili na podstawie prognozy pogody i obowiązków zawodowych. Przypominam, że jedziemy, aby się przejechać. A więc wszystkim tym, co chcieliby zwiedzać i poświęcać dużo czasu na łażenie mówimy stanowcze nie I proszę tu mnie nie modyfikować podejścia do tematu. Oczywiście będziemy się zatrzymywać na fotki i jedzenie, ale zasadniczym celem jest JAZDA w pięknych okolicznościach przyrody i czerpanie z niej radości. Wyjazd rano - myślę, że 9. Powrót - jak się najeździmy (realnie pewnie 23, a może i pózniej). Przelot autostradą, a dalej spokojna jazda. 1. ArtCho 2. KriSSo 3. Urbi 4. Robsson 5. Romano77 (?)
grota10 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Jesli w piatek 15-tego to ja sie pisze
Sent Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Jeśli mi w pracy dadzą urlop, to bardzo chętnie!
Klubowicze ArtCho Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2016 Panie i Panowie, raczej nie będzie to poniedziałek ani piątek... Ale jak napisałem decyzja będzie podjęta prawie w ostatniej chwili (na 2-3 dni przed). Chciałbym mieć pewność, że nie będzie padało: raz, że nieprzyjemnie, a dwa, jeszcze będę podtruty i z osłabionym organizmem (w sensie przeziębienia i choró. Chciałem jeszcze coś dodać, ale wszyscy wiedzą, jak jeżdżę i jak się ze mną jeździ PS Sprawdźcie swoje OC i przegląd. Ja przedwczoraj odkryłem, że mi się skończyło 29 kwietnia (niestety ubezpieczyciel nie przysłał mi powiadomienia, a ubezpieczenie było przepisane z Bobasa na mnie...).
romeo1971 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Kuźwa ja mam popołudniu w tramwajowni cały ten tydzień Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Joshua_77 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Ja tez, ja tez....jak dostane urlop jednodniowy ;( Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
bodzio61 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 ArtCho mam pytanko? a jak się z tobą jeździ ? bo mam stracha.jak szybko to nie jadę.....Pozdrawiam b61.
Rogierro Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Panie i Panowie, raczej nie będzie to poniedziałek ani piątek... Wcale nad tym nie ubolewam, w sobotę rano wyruszam na urlop z rodziną do grodu Kraka i w piątek trzeba się przygotować do podróży.
grota10 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 13-ego wracam z UK.Wieczorem juz bym mogl z wami poleciec,albo nastepnego dnia 14-ego od samego rana. Bylo by super!!!(taka moja sugestia)
Sympatycy Urbi Opublikowano 28 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 28 Czerwca 2016 Też wolę środek tygodnia.
Sympatycy Robsson Opublikowano 28 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 28 Czerwca 2016 I ja również wolę środek tygodnia Oby pogoda dopisała.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2016 ArtCho mam pytanko? a jak się z tobą jeździ ? bo mam stracha.jak szybko to nie jadę.....Pozdrawiam b61. Bodzio, spójrz na mnie: ja i szybko? A tak serio, zgodnie z przepisami. Myślę, że rozsądnie: po autostradzie 120-130, po Rugii za miastem 70-80, przez wioski 50.Co do dnia: jak napisałem celujemy w środę. W piątek nie za bardzo mogę, bo od 18 zaczynam szkolenie, do którego muszę się przygotować. W poniedziałek raczej też nie, bo w piątek 8 wracam też z UK, i muszę być w pracy po tygodniu poza biurem. Zostaje więc środa, a jeśli pogoda będzie zła, to wtorek lub czwartek.
grota10 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Artur proponuje czwartek,wrecz domagam sie czwartku
marekb9t Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Kuźwa ja mam popołudniu w tramwajowni cały ten tydzień Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Nie płacz Romku przyjedzie Malwina to pojedziemy sami bez łaski Ktoś musi ciężko pracować że by zarobić na tą całą bandę pasożytów :)
Sympatycy Urbi Opublikowano 29 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2016 Nie płacz Romku przyjedzie Malwina to pojedziemy sami bez łaski Ktoś musi ciężko pracować że by zarobić na tą całą bandę pasożytów :) I o to właśnie chodzi, m.in., w tym zamyśle mini-wypraw. Ktoś rzuca pomysł trasy i termin. Jednym pasuje a innym nie, ale jeśli plan mini-wyprawy odpowiada tym, którym nie pasuje terminem, to powtarzają tę mini-wyprawę w innym terminie i w innym składzie. Nigdy nie przypasuje termin mini-wyprawy wszystkim...
kunisz Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Wojtku,może i to prawda ale mnie jakoś dziwnym trafem większości termin pasuje ;-) Wojtku,może i to prawda ale mnie jakoś dziwnym trafem większości termin pasuje ;-)
Sympatycy Urbi Opublikowano 29 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2016 Mam nadzieję Rysiu, że za 25 lat będę miał podobnie jak Ty i wtedy też większość terminów będzie mi pasować ;-)
Rekomendowane odpowiedzi