Klubowicze bilety Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2016 W dniu 29.04.2016 o 17:52, ArtCho napisał(a): Czyli negocjacje nieudane... Czyli udane dla ciebie, czym krócej jedziecie lepiej dla twojego zdrowia, nie ma co kozaczyć.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2016 Podsumowując: spotykamy się na stacji 123 w Lubieszynie o 10.15-10.20 (ja muszę na 10.00 być w Stobnie po paczkę, więc przewiduję niewielki margines czasowy. Jedziemy do Neubrandenburga - przelot, aby jak najprędzej znaleźć się w ciekawych miejscach i tam będziemy sobie jeździć. Będziemy robić sporo przerw. Zamierzam zabrać ze sobą kanapki na drugie śniadanie. W Niemczech staniemy na bratwursta, albo kebab. Albo bułkę z rybką. Także warto ze sobą zabrać kilka marek. Będziemy tez tankować w NRD, bo raczej nie wystarczy paliwa z Polski. Do Neubrandenburga jedziemy szybko, a pózniej wolno. Zatrzymujemy się na zdjęcia. Tak na prawdę nie wiem dokładnie gdzie będziemy jeździć - będziemy stosować tzw. planowanie dynamiczne: czyli na miejscu będziemy skręcać tam, gdzie jest fajnie.
grota10 Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Powiedzcie mi czy za paliwo w NRD moge zaplacic polska karta z BPH czy musze miec gotowke EUR?
romeo1971 Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 W dniu 1.05.2016 o 18:28, ArtCho napisał(a): Podsumowując: spotykamy się na stacji 123 w Lubieszynie o 10.15-10.20 (ja muszę na 10.00 być w Stobnie po paczkę, więc przewiduję niewielki margines czasowy. Jedziemy do Neubrandenburga - przelot, aby jak najprędzej znaleźć się w ciekawych miejscach i tam będziemy sobie jeździć. Będziemy robić sporo przerw. Zamierzam zabrać ze sobą kanapki na drugie śniadanie. W Niemczech staniemy na bratwursta, albo kebab. Albo bułkę z rybką. Także warto ze sobą zabrać kilka marek. Będziemy tez tankować w NRD, bo raczej nie wystarczy paliwa z Polski. Do Neubrandenburga jedziemy szybko, a pózniej wolno. Zatrzymujemy się na zdjęcia. Tak na prawdę nie wiem dokładnie gdzie będziemy jeździć - będziemy stosować tzw. planowanie dynamiczne: czyli na miejscu będziemy skręcać tam, gdzie jest fajnie. wyśmienicie
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 1 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2016 W dniu 1.05.2016 o 18:34, grota10 napisał(a): Powiedzcie mi czy za paliwo w NRD moge zaplacic polska karta z BPH czy musze miec gotowke EUR? Możesz mieć polską kartę (bank przeliczy należność po swoim kursie na dany dzień)... Warto sprawdzić tylko przed tankowaniem, czy na szybie stacji jest honorowany Twój płatnik (np. MasterCard, Euronet itp)...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2016 Pamiętajcie, żeby zabrać dowód osobisty. Karty kredytowe i płatnicze zwykle na stacjach przechodzą. Gorzej w niektórych marketach.
grota10 Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Dzieki za info.Juz zacieram rece !OKK !scooter
Sympatycy Urbi Opublikowano 2 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2016 Koledzy, przepraszam, ale z przyczyn rodzinnych - odpadam z dzisiejszej mini-wyprawy. Pozdrawiam i życzę udanej i bezpiecznej przejażdżki.
Sympatycy Urbi Opublikowano 2 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2016 W dniu 2.05.2016 o 09:49, Elvis napisał(a): Skąd ja to znam ... mało tego ... byłem pewien że tak będzie ... Pozazdrościłam Tobie, Trollu stargardzki
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2016 W dniu 2.05.2016 o 10:02, Urbi napisał(a): Pozazdrościłam Tobie, Trollu stargardzki Przestańcie TROLLOWAĆ, nie jest to miłe dla Mirka nawet jak jest to żart.
minimi1 Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 wróciliśmy, jak zwykle cuda obejrzeliśmy, tymczasem przylgłem do kaloryfera albowiem nieco ostatni odcinek jakoś mnie schłodził. Jak strzepnę śnieg to może jakieś zdjęcie nawet wstawię- oczywiście po Artura (brawo brawo jak zwykle artystycznie nas prowadził i cuda pokazywał) sprawozdaniu z mapą
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2016 Piotrek, Grzesiu, Romek - dzięki za wspólny przejazd, pogaduchy i w ogóle! KriSSo, Roger - dziękujemy za odprowadzenie. Jak trochę ochłonę wrzucę mapę z trasą przejazdu. Szkoda, że nie wszystko się udało, ale tak zwykle bywa...
romeo1971 Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Artur dziękuję jeszcze raz wspaniała wyprawa jesteś poprostu najlepszym przewodnikiem jakiego znam było rewelacyjnie kto nie był niech żałuje
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2016 Trochę ponad 300 km
dziadzia Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Nie wątpię, musiało być genialnie pozdrawiam
grota10 Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Ja rowniez przylaczam sie do podziekowan.Wyprawa poprowadzona przez Artura,jak zwykle na najwyzszym poziomie.Duzo zwiedzania,tempo akurat. Dzieki chlopaki
minimi1 Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Burg stargard- to co mnie tknęło, ale nie zobaczyliśmy
Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2016 No niestety takie są wyjazdy ze mną... Czasem mijamy ładne rzeczy i miejsca, bo nie chce się cofać. A spytałem czy szukamy!
Klubowicze bilety Opublikowano 12 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2016 Grupa zwiadowcza rusza w piątek do Kopenhagi, żeby nie brać żadnego dnia urlopu plan naszej mini wyprawy jest następujący - piątek około 19-tej wyjeżdżamy do Świnoujścia grupą lub pojedynczo jeszcze nie ustaliliśmy, - około 23-ciej załadowani na prom odbijamy w stronę Ystad, - sobota, z samego rana jesteśmy w Ystad i jedziemy malowniczą Szwecją do mostu i tunelu w stroną Kopenhagi - cały dzień zwiedzamy stolicę Danii wszystko co się da i wieczorem wracamy do Ystad na prom, - zakupy w sklepie bez cłowym i impreza do rana, - niedziela rano jesteśmy w Świnoujściu i po drodze odwiedzamy Meridę i Wd40. - około południa rozjeżdżamy się do domów w Szczecinie.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2016 Łał! Że tak powiem! Fajnie! Tylko pamiętajcie, że w Skandynawii za miastem jedzie się 80 km/h. Rolki Wam się rozgrzeją od takiej powolnej jazdy ;-) Pozdrówcie ode mnie kopenhaską syrenkę! I... zazdraszczam.
burgifan Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Na południu Szwecja nie jest malownicza, ale oczywiście również zazdraszczam ! Na pewno będziecie zadowoleni, choć nie mam pojęcia kto, ale będziecie.
Sympatycy Urbi Opublikowano 12 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2016 Wszystkim uczestnikom tej skandynawskiej wyprawy życzę udanej, pełnej wspaniałych wrażeń i bezpiecznej podróży. Szerokości i bezawaryjności oraz sprzyjającej i ładnej pogody. P.S. A tak na marginesie, to tego typu wyprawa nie jest zgodna z formułą mini-wypraw. ;-) Czekamy na relacje w temacie wycieczek i wypraw.
romeo1971 Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Zazdraszczam i szerokości życzę i sprzyjającej pogody Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi