JAKUBKO Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Czy sa jacyś chetni na taka impreze? Ja i Dzasta sie wybieramy wiec moze jest ktos kto chcialby dołaczyc?
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2014 "Wszystkie drogi prowadzą do Mrągowa" jak to śpiewa zawsze na rozpoczęcie Pikniku niejaki Cezary M. Byliśmy tam ostatnio ze 12 lat temu. Moze warto odświeżyć. Zaproponuj, chętnie przyjże dię tematowi.
70Krzysztof Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Wybieram się w sobotę 26 lipca na trzy motory ( ja burkiem,i dwóch kolegów z plecaczkami na motocyklach,gdyż ich zdaniem mój sprzęt to nie motocykl). wyjazd ok. 11. Byłem w zeszłym roku i by ok. Nocleg zaplanowany na polu namiotowym w Pieckach. Na razie to plany na 50% pewne.
Jurek_mwo Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Jeśli dojdzie do waszego wyjazdu,chętnie was odwiedzę w Pieckach:)
Klubowicze Doktorek Opublikowano 14 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2014 Tak jak Jurek też bym Was odwiedził w Pieckach
Julo Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Może ja bym z moją Dzastą się dołączył?, zawsze chciałem zobaczyć tą imprezkę, no i Piecki, stare miejsce obozów harcerskich. Pomyślę i dam znać.
JAKUBKO Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2014 no to się robi coraz większa ekipa mrągowiczów ale my to chcielibyśmy wyjechać wcześniej może czwartek po południu i zostać aż do poniedziałku albo wtorku bo w poniedziałek podjedziemy sobie na spływ kajakowy po mazurach http://www.kajaki-mazury.pl/splywy-kajakowe/jednodniowe/ kilka godzin na wodzie dobrze nam zrobi po takim łikeńdzie co do samego mrągowa można by zadzwonić i zapytać jak z miejscówkami pod namioty ewentualnie jakieś domki szukam kontaktów i dzwonie jak się coś dowiem to napisze chyba że doktorek jest na miejscu i nam coś załatwi może ktoś ma co innego do zaproponowania to piszcie
Jurek_mwo Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Polecam kajaki jak najbardziej,ale no własnie ale: Proponuję jak spływ ma trwać kilka godzin,dobrze się zabezpieczyć przed słoncem,jeśli będzie grzało! czapka z daszkiem koszulka,coś tak żeby chroniło skórę,płynąc rzeką,przez gąszcz,zarośla itp płyniemy w czymś jak tunel,a słonce tam przysmaża niemiłosiernie:) piszę to bo już miałem nauczkę dwie nocki były nie moje,chyba każdy wie o co mi chodzi?
andi.nb Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 No to do zobaczyska po raz kolejny mam nadzieje -doktorek znajde cię
kominiarz Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 w tym samym czasie tuż niedaleko w Giżycku na Twierdzy Boyen jest duży zlot motocyklowy ,byłem tam kilka razy i są zajbiste imprezy http://vboyen.pl/?xv...-2014,34 może się gdzieś tam spotakmy na mazurach ,do zobaczenia
KAZIK44 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 jeśli chodzi o kajaki to firma Wodniak w Krutyni jest Ok , i dobrą trasą jest Start z Jeziora Krutyńskiego , przesiadka z małą przerwą przy Młynie i do Rosochy , płynie się cały czas z prądem i jest czas na relaks ,czas ok. 4.30 min. Uwaga tylko na alkohol , ponieważ w ostatni czwartek jak wpłynęliśmy do Krutyni to przywitała nas Policja wodna - sprawdzali czy mamy kamizelki i wyrywkowo na alkomat.
JAKUBKO Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Opublikowano 18 Lipca 2014 no to puki co mamy cztery motorki "_ i trzy auta wszystko już chyba dopięte więc myśle że sie spikniemy na niezłej imprezie co do pola namiotowego wiedzą albo udają że przyjedziemy miejsca ma nam nie zabraknąć a kajaki są zamówione na poniedziałek będzie pływanie na maxa AAA!!! jak co to moja grupa rusza w piątek około 12 bo w południe najcieplej a my jesteśmy spragnieni słońca jak coś nie wiesz to pisz albo do zobaczenia w piątek 25 w moje imieniny więc jest kolejna okazja żeby się spotkać w razie co jak nie wiecie co zabrać to się zgadamy ale antykisza to podstawa i zestaw startowy każdego motużysty
Klubowicze morwa37 Opublikowano 21 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2014 Chetnych zapraszam na wyjazd na piknik ruszam w piatek rano 8.30-9.00 bede na cempingu koło anfiteatru tel. 502-638-117
JAKUBKO Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Opublikowano 21 Lipca 2014 noto sie widzimy ale my niestety dojedziemy po południu więc trzym nam miejscówki
slaw Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 Świeże info dla kajakarzy. Płynąłem w ostatni piątek, 18 lipca, od ujścia jez. Krutyńskiego do Ukty. W tym roku jest wyjątkowo nudno, nie ma ani jednego powalonego drzewa, wokół którego trzeba by się przeciskać. Tylko kilka pni pod wodą jest na tyle płytko, że kajak się dnem ociera, ale raczej nie ma szans na utkięcie na nich. Idealny rok dla początkujących. Jedyna niespodzianka na trasie to płycizna za młynem. Po przeniesieniu kajaków za młyn okazało się, że na następnych ok. 100m jest może 10cm wody nad kamieniami. Musiałem wyjść z kajaka i iść obok. Prawdopodobnie nieco głębiej jest tam przy prawym brzegu, więc warto spróbować się trzymać bardzo blisko prawej. Kajaki brałem z AS-Tour, bo miały suchy bagażnik z tyłu kajaka. Widziałem też na wodzie kajaki z takim samym bagażnikiem i do tego okrągłymi wytłoczeniami po bokach kajaka na puszki piwa. Nie zdążyłem jednak zapytać skąd się je wypożycza. Gdybyście takie spotkali na wodzie - zapytajcie, proszę, kto takie wypożycza.
JAKUBKO Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Opublikowano 24 Lipca 2014 w razie co to my ruszamy o 13 z drewnowskiej puki co 4 motorki i pucha do pozostałych co dojadą z kąś DO ZOO NA 2OO my na kajakach chyba swoich popłyniemy bo mamy dużo miejsca w kufrach
Jurek_mwo Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Własnie rozmawiałem z morwa37 chłopaki już są przed Mrągowem Zbieramy chętnych na Paradę,kto chętny? pisać...... jurek_mwo STALONE Doktorek Spotykamy się na placu koło Lidla,jestem pod tel: Parada jest prawdopodobnie o 12:00
Klubowicze Doktorek Opublikowano 26 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłaszam się do Parady Country
Jurek_mwo Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 Dzisiaj koło lidla godzina 11:00 proponuję żeby czas mieć,na małe ogarnięcie się itp. Parada była w zeszłym roku o 12:00 ale to godzina rozpoczęcia parady,więc może tak być ,a bywało że była póżniej,w każdym razie o 12:00 trzeba się ustawiać. Dziękuję za spotkanie i udział w paradzie dla STALONE z Zoncią Avanturnik z Wandalistką Doktorek Było miło i dostojnie z wami brać udział w kolejnej paradzie Piknik Country Mrągowo 2014r
Jurek_mwo Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 Hmm jakaś tajna sekta,nas sledziła? hmmm??
Klubowicze arturas Opublikowano 27 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 2014 Znam tych w pomaranczowych t-shirtach. Nic tam nie widze tylko ten kolor, ale reprezentacja SUPER:)
Klubowicze Doktorek Opublikowano 27 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 2014 Warmińsko Mazurtskie na Paradzie byliśmy przedstawicielami naszego Klubu
wandalistka Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 Czaro ja Ci dam Chłopaków ..............................z Bożeną powinnyśmy się obrazić
Rekomendowane odpowiedzi