papcioch Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Dwie dwukółki spotykają się w czwartek o 8:03 i ruszają o 8:15 spod BP na Karkonoskiej. Tej przy wylocie z Wrocka. - Ktoś się dołączy? Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 A ja z Trzebnicy w czteroosobowym składzie ok. 10 -tej. ale samochodem. Odnośnik do komentarza
Pan rypak Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 A ja?-pojawię się jak grom z nieba na trasie -bądźcie czujni Odnośnik do komentarza
smarciu Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 No dobra, przekonaliście mnie, też dołączę, jako ta druga dwukółka Odnośnik do komentarza
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 4 Czerwca 2014 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Czyli już w czwartek będzie mocna ekipa na zlocie Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 My niestety musimy spasować w tym roku ze względów $$$ oraz innych... Kiedy ten wyjazd? Czwartek (jutro)? Podjadę może się przywitać, fotki cyknąć i szerokości życzyć! Odnośnik do komentarza
marecki Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 My wyruszymy w czwartek między 10.00 i 11.00 - do zobaczenia na miejscu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi