Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2014 Pod 7 śmiga aż miło i aktualizuje Windę
jurczas Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 I to tyle, ja od ponad 4 lat nie miałem problemu z groźniejszą infekcją co kiedyś było nagminne. Szczerze powiem najlepszym wyjściem jest inwestycja w ruter z bardzo dobrą ochroną sprzętowa niż wykupywanie licencji programów "Antyvirusowych". A do tego rozwaga w co sie klika lub robi tak jak na przykładzie iPKO Jest dokładnie tak jak piszesz, nie mam również żadnych anty i też nie mam problemów
pawel332 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Polecam avasta następnie wizyte w serwsie komputerowym Dlaczego tak piszę ano dlatego ze mam kolege który prowadzi serwis(komputerowy) i ma dość dużo pracy dzięki avastowi . Jeżeli coś jest darmowe i płatne to na logike lepiej chronione bedzie płatne .Sam używam płatnego av ale po dość kosztownym błędzie . Darmowe AV dobre są do przeglądania poczty , zerkniecia na FB i takie tam ale do logowania sie do banku i innych waznych spraw to bym nie ryzykował.
Andrysz Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Używam dwóch systemów - Linuxa i Windowsa XP. Do szperania po sieci działam w Linuxie, króry nie ma problemów z wirusami, jeżeli potrzebuje programu widowsowego przechodzę na ten system. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi