Butcher Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Koledzy, Jak na razie jestem szczęśliwym posiadaczem Burgmana 400 -tki. ale chciałbym kupić 650 tkę. Znalazłem taką z 2004r. Cena jest do przyjęcia i zastanawiam się czy nie za niska, co może wynikać ze stanu technicznego i ukrytych wad. Na pierwszy rzut oka wszystko jest OK. ( oprócz tylnej opony do wymiany). Na co mam zwrócić szczególną uwagę w tyt modelu przy zakupie, jakie są podzespoły, które można sprawdzić ,, na oko,, żeby nie dać plamy ? Pozdrawiam
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Maja 2014 Administrator Opublikowano 7 Maja 2014 Po I-wsze nie ten dział. Przeniosłem do "Ogólne". Po II-gie wyszukiwarka od podobnych tematów aż pęka w szwach. Tutaj pierwszy lepszy z brzegu temat, który da Ci zarys odpowiedzi na Twoje pytanie> http://www.forum.bur...0-do-ok-8000zl/ Na to także warto rzucić okiem, Kupujemy używany maxi skuter> Cz.1 i Cz.2
Butcher Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 Dzięki za podpowiedź, Przy ewentualnym zakupie przyjże się dokładnie opisanym podzespołom. Myślę ,że to mi wystarczy jak na początek.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Maja 2014 Administrator Opublikowano 7 Maja 2014 Kluczowa sprawa na którą trzeba zwrócić szczególną uwagę w AN650 to: SECVT , ewentualne koszty naprawy są znaczące.
Rekomendowane odpowiedzi