Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Szukam części do Yamahy Majesty 400

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

mam pytanie, czy może u Kolegów poniewiera sie srebrna osłona tłumika do Majesty YP 400 - bardzo poszukuję takiego elementu a na allegro, niestety posucha.

Szukam rówież termostatu do tej Yamaszki, oraz osłony zegarów - samej plexi.

Z podrowieniami,

Starless

Opublikowano

Ostatnio sprawdzałem cenę termostatu w serwisie cena około 150pln,z zamienników nic nie znalazłem.Osłonę miał ten gość ale foto wskazywało na niezbyt dobry stan.tel 517-074-493, 500-201-997 chyba Piaseczno

Poszukaj w alegro w zakończonych aukcjach nr aukcji 3981174770

• Sympatycy
Opublikowano

Z osłoną to możesz mieć duży problem, gdyż cena powala. Nowa kosztuje około 400 zł. Zadzwoń do MS MOTOR z Bakalarskiej w Warszawie. Importują motocykle z Włoch i na zamówienia ściągają też używane części.

http://www.msmotor.pl/

Opublikowano

Koledzy,

ogromne dzięki za podrzucenie aukcji z ta osłoną , faktycznie nie wyglada dobrze ale może jakośc da się to zregenerować.

Próbowałem kupić ją w Itali, ale ci goście żadają 30 EUR za przesyłke a 50-60 za element.

W Yamasze w PL cena 393 zł niestety.

Przy okazji zapytam, czy po usunieciu przeze mnie termostatu z układu(był wykrzywiony), moge tak jeździć bez problemów dłuzszy czas, czy też raczej pilnie szukać i zainstalowac termostat ??.

Pozdrowienia,

Starless

Opublikowano

Masz niedogrzany silnik, większe spalanie, szybsze zużycie części. Ja bym starał się znaleźć.