Klubowicze arturas Opublikowano 2 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2014 Na wstępie Bardzo Serdecznie Dziękuję Wszystkim Rywalom za udział w kwietniowej zabawie, a szczególne podziękowania Wszystkim którzy oddali głos na moje FOTO Frekwencja zaskoczyła mnie i tylko zachęca aby starać się dalej Swoje FOTO z Kwietnia chciałem zadedykować WORLANowi za sympatię do "yellow colour" i rywalizację. Dzięki Waszym głosom mam zaszczyt otworzyć nowy wątek na miesiąc MAJ 2014 r. Zapraszam do zgłaszania kandydatur. MAJ piękny miesiąc, więc życzę Wszystkim udanych zdjęć (do 15 kwietnia zgłaszamy zdjęcia do konkursu). Regulamin konkursu: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: * skuter [miesiąc] [rok] - kandydatury * skuter [miesiąc] [rok] - głosowanie (ankieta) 2. W nagrodę za wygraną, laureat poprzedniego miesiąca zakłada wątki: * do 5-ego następnego miesiąca wątek na KANDYDATURY * 15-ego - wątek na GŁOSOWANIE. 3. Termin głosowania do ostatniego danego miesiąca 4. Do konkursu zgłosić można własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. 5. Do konkursu zgłaszamy max. 3 fotki 6. Głos oddany na własne zdjęcie będzie nie ważny 7. Wszelkie kasztany będą wycinane bez uprzedzenia. 8. Można uczestniczyć w konkursie wiele razy, jednakże fotki w danym miesiącu nie mogą się powtarzać w innych miesiącach
Przemo_ST Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Może się spodoba, bo mnie osobiście się podoba I jeszcze jedno
Klubowicze arturas Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2014 Dodaję fotkę w której niektórzy odnajdą odrobinę sentymentu, a co niektórzy inne szczegóły.
Rafi Opublikowano 12 Maja 2014 Opublikowano 12 Maja 2014 Spróbuję i ja ;-D Trzy fotki z naszej majówki na Bałkanach, która przerodziła się w wyprawę do Grecji. Fotki zrobione zwykłą małpką i niepodciągane w żadnym programie do obróbki zdjęć;-D Sukcesów nie wróżę, bo konkurencja będzie duża choćby tylko z naszej wyprawy czy korsykańskiej, nie wspominając o niemal rutynowych comiesięcznych zwycięzcach ;-))) Zatem mam tylko nadzieję, że miło będzie się Wam je oglądać ;-D Pozdro fotka nr 1: fotka nr 2: fotka nr 3:
jarro_1 Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 Ostatnie Pożegnanie Braci- czyli zamiana na mocniejsze
kamil1984 Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 ja też spróbuję. Babcia Majka Zdjęcie nr 1. Zdjęcie nr 2.
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłaszanie Fotek do konkursu uważam za zamknięte. Życzę przyjemnej rywalizacji i zapraszam do wątku z głosowaniem.
Rekomendowane odpowiedzi