mefisto.diabel Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nie znalazłem nigdzie, więc proponuję. Wszelkie uwagi mile widziane.
Termi_N Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Jestem za wariantami z niebieskim tłem - bardziej wyraźne i lepiej widać szczegóły.
janus60 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ja z kolei odwrotnie,wolę białe tło,ale nie będę się spierał, no i wariant z dwoma koziołkami.
Roman67 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Mnie się podobają obie wersje, choć to z niebieskim tłem lepiej mi się kolejorzy i również wariant z dwoma koziołkami.
mefisto.diabel Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Bardziej o wygląd chodzi niż o kolorystykę. Na tłach białych (jasnych) będzie znak niebieski (utrzymany w kolorystyce burgmani). Na ciemnych tłach znak będzie biały.
toMMasz Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nie znalazłem nigdzie, więc proponuję. Wszelkie uwagi mile widziane. Zdecydowanie dwa koziołki - jedna kózka to raczej Grupa Hinduska (im. Ghandiego) ....
Marek 377 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Najlepsza pierwsza wersja. Koziołki i białe tło.
PrzemekK Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Prostokatne dla mnie ladniejsze. Z moich uwag - kwadratowe jest bardziej praktyczne - mozna wrzucic na plakietke, lub mniejsza naklejke. Poza tym wydaja sie te logotypy byc dosyc skomplikowane - w malym formacie beda IMHO nieczytelne. Z ciekawoscia obserwowalem kiedys konkurs na logo klubu wysokogorskiego w Poznaniu. Tu logo ktore wygralo: http://www.kw.poznan.pl/wp-content/uploads/2012/10/nowe-logo-kw.png Jest proste i ladnie linkuje sie ze wspinaniem i gorami.
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Bardzo fajne. Jeśli można się wtrącić, to dodam, że bardzo ładne i jednoznaczne, rozpoznawalne i wielkopolsko-paznańskie.
Rekomendowane odpowiedzi