Starless Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Witam Serdecznie Kolegów, chciałbym się przedstawić, mam na imię Piotr i mieszkam w okolicy Kielc. Na jednośladach jeżdże od 1976 roku i do tej pory używałem: SHL WSK 125 WSK 175 Gazela Osa Ariel Red Hunter 750 Zundap Sahara (1942)- 2 sztuki z koszem MK 72 Iż Romet 50 Simson Schwalbe 50 Jawa Sport 50 cm(płaski bak) Simson 250 Junak Indian Chief 750 NSU 250 (1939) Yamaha Wild Star 1600 trochę tego było i wywrotek niestety też... obecnie po prawie 10 letniej przerwie postanowiłem nabyć maxiskuter, tak się tez stało i stałem się posiadaczem perłowo białej Yamahy Majesty 400 r 2010. Skuter jest troche zapuszczony wizualnie, choć mechanicznie wydaje się być bez zarzutu. Ale mam nadzieję że dużo pracy i pare złotych zmienią go nie do poznania. Proszę zatem o sugestie gdzie najkorzystniej mogę nabyć nowe części do tej Yamahy, w PL lub abroad. Stanąłem również przed koniecznością zakupu nowego stroju kasku rękawic etc. Jako że chwilowo przebywam w Warszawie, proszę też o podpowiedź, gdzie w Stolicy, mogę obejrzeć nawiekszy wybór kasków, kurtek etc ze szczególnym naciskiem na szczękowce. Pozdrawim, Piotr Starless
Norbert Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Jeśli chodzi o wybór odzieży w Warszawie warto podjechać na Prymasa Tysiąclecia przy salonie Harley-a masz kilka sklepów z asesoriami i kaskami- Harley, Motoakcesoria. MotoX, Honda, Suzuki
miesisty Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Cze I jeszcze masz blisko obok siebie Motostyl na Targowej oraz Tarbor na Kijowskiej Byłem jeszcze w całkiem fajnym sklepie na ulicy Julianowskiej 41 (oferta m.in. niemieckiego POLO) Wszystkie 3 lokalizajce w "azjatyckiej" części Warszawy
biela Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 A mi się spodobał InterMotors na Łopuszańskiej i polecam
Sympatycy irasko Opublikowano 1 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2014 Ja osobiście polecę sklep 4FanBike na ul. Połczyńskiej 113. Mają spory wybór, dużo promocji i można negocjować ceny. Odwiedziłem ich teraz przed majówką i zrobiłem sobie mały prezent. Kupiłem spodnie Modeka Finn i buty Modeka Grand Tour. Otrzymałem rabat - 150 zł od cen katalogowych. http://www.sklepikmotocyklowy.pl/
jacdzi Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Ja "nakrycie glowy" kupilem w Moto Hangarze na Grochowskiej14.
Sobier Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Wszystko od A do Z dla siebie i małżonki kupowałem w 4 Biker na Zagójskiej 7.
ŁYSY Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Polecam ci odwiedz 4FanBike. Mają duży wybór. Wybierzesz u nich sobie wszystko co chcesz. Mają dla ciebie wszystko. Od skarpetki po kask. Dostaniesz rabat. http://www.sklepikmotocyklowy.pl/ Odwiedz ich stronę.
Rekomendowane odpowiedzi