Sympatycy Anton Opublikowano 3 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2014 Oficjalnie wyjazd na Korsykę uważam za zakończony. P.s Bardzo dziękuję współtowarzyszą podróży za bardzo dobre dni spędzone w waszym towarzystwie. A mojej Sarze za wielką wytrzymałość w ostatnich chwilach wyprawy, oraz za czynne uczestnictwo w całej podróży. Dziękuję córeczko. Witajcie w domu. Przepraszam, ale się wzruszyłem. TO JEST TATA!
Klubowicze arturas Opublikowano 3 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2014 Mimo pewnych niedogodnosci Super wyjazd, godny pozazdroszczenia. Dzięki za relację i Waszą wytrwałość. Najważniejsze że cało i zdrowo w domciu! Proszę napiszcie podsumowanie km i orientacyjnie kosztów paliwka i kwater.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2014 Wszystkie dane dot. wyjazdu, oraz szczegółowa relacja już wkrótce.
Sympatycy Miętus Opublikowano 4 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2014 Wszystkie dane dot. wyjazdu, oraz szczegółowa relacja już wkrótce. Wczoraj nie miałem siły już na nic, cieszę się, że wszyscy dotarli do domku bezpiecznie . Sara, Piotr (Zdun), Przemek ( PrzemoSt ) wyprawa ogólnie na 6+ dziękuję za wszystko ( kulanko, biesiady, zwiedzanko itp. z Wami mogę jechać na koniec świata ... Tak jak Piotr wspomniał powyżej relacja, podsumowanie wyjazdu póżniej.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 2 Czerwca 2014 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Czerwca 2014 Wszystkie dane dot. wyjazdu, oraz szczegółowa relacja już wkrótce. No to: pitu, pitu; gadu, gadu; miesiąc mija, a relacji i danych jak nie było, tak nie ma. Nie ma sprawiedliwości na tym Świecie, a najgorsze jest to, że rok temu było dokładnie tak samo. Ech - Koledzy. Poprawcie się !!!
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ukarzemy za te obiecanki oj ukarzemy Kara będzie taka aż ukarany
Pan rypak Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ukarzemy za te obiecanki oj ukarzemy Kara będzie taka aż ukarany z przyjemnością pomogę ukarać hehhehe
Przemo_ST Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Dajcie nam jeszcze chwilkę. Szkielet już jest. Trzeba jeszcze dopieścić, dobrać fotki i jakiś tydzień po Burgmanii może się pojawi Wysłane z mojego XT910 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy zdun13m Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Czerwca 2014 A i jeszcze musimy wyzdrowieć po ukaraniu. A to kolejny tydzień. I koledzy bardzo was proszę niech kara będzie sroga, najsroższa ze wszystkich kar.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zdun już ja cię przypilnuję :Jumpy: :Jumpy:
Rekomendowane odpowiedzi