PAW_KOR Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Chyba coś tu jest nie tak. Moim skromnym zdaniem narzucanie komukolwiek czy ma pisać to czy owo jest przesadą. Jak ktoś życzy komuś powodzenia, to uważam to za przejaw sympatii i kultury. Pozdrawiam Nic nikomu nie narzucamy, zakładając konto na forum każdy użytkownik akceptuje prawa jakimi się ono kieruje. Istnieje dział "Serdeczności" służący życzeniom. Ten dział to "Imprezy, podróże" i nie będzie on zaśmiecany. dr.big PS. Ostrzeżenie 20%.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Wy tam gadacie o dupie maryni a my właśnie wyjechaliśmy ze 100-u kilometrowego tunelu deszczowego. Przed nami jeszcze około 200km i spanko. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Sympatycy Miętus Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Pierwsze 1000km już za nami Dzisiaj rano szybkie pakowanie Potem Alpejska ściana deszczu. Póżniej tradycyjny wurst i zupa gulaszowa Ostatnie kilometry w słoneczku aż do Villach Teraz już tradycyjnie ładowanie akumulatorów na jutro, słoneczna Italia. Witaj Livorno
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2014 A tu jesteście! Szerokości - wczoraj w południe byliście koło neustad na stacji -świat jest mały-kolezka z którym gadaliscie na BMW gtl czekał na mnie- minęliśmy sie-to powodzenia-my leci do Czarnogóry i przez Albanię do durmitoro. Obecnie w okolicach plitvica leje....
Sympatycy Miętus Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Taki widok nas dzisiaj obudził. Teraz jemy śniadanko i w drogę. Przed nami 580 km. Wysyłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk 2
jot23 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Swietny blog,piszcie w miarę mozliwości więcej szczegółów. 20% . Powoli zbliżasz się do pierwszego urlopu. Administracja
Sympatycy zdun13m Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Czołem koleżanki i koledzy. Dzień dzisiejszy tak jak był zaplanowany został osiągnięty w 100%. 600 km przejechane dzisiaj to czysta przyjemność. Słonko bezwietrzny dzień sprawił że po 5 godzinkach dojechaliśmy do Livorno. Pierwszą rzeczą którą zrobiliśmy po przybyciu to zakup biletów na prom który jutro nas zabierze na Korsykę. Piękne urocze miasteczko turystyczne z milionem skuterów na drodze. Nocujemy na campingu Miramax w towarzystwie międzynarodowym. Poniżej kilka fotek z dnia.
Administrator Tetsuo Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Administrator Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Z SMSa od Miętusa: Pozdrowienia z Bonifacio, dzisiaj lecimy do Bastii kupic bilety na prom i dalej do Calvi, tam dziś nocujemy. Teraz piekna pogoda i bardzo ciepło. Piwo Pietra pycha !!!!
Administrator xmarcinx Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Administrator Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Miętus donosi sms-em, że jest bardzo krucho z dostępem do internetu, i że jak tylko będą "w zasięgu", to uzupełnią relację. Niby-Miętus
Przemo_ST Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Już za chwileczkę, już za momencik relacja Miętusa się wkręci. Po raz pierwszy od kilku dni ponownie jesteśmy na stałym lądzie, choć z krzywą budowlą w tle, ale mamy wifi
Sympatycy Miętus Opublikowano 1 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2014 Mamy wreszcie neta więc troszkę info. Co u nas ? Korsykę objechaliśmy zaczynając od Bonifacio. Kolejny dzień to podróż do Ajacio przez kręte drogi i wysokie góry. Zwykle mieszkamy w mobil home na campingach. Kolejnym przepięknym miastem na wyspie to Calvi. To mjesce zrobiło na nas ogromne wrażenie ze względu na krajobraz. Dzisiaj już we Włoszech pod krzywą wieżą w Pizie. Próbowaliśmy ją postawić do pionu ale wyszło jak zawsze. Jutro zaczynamy powrót do kraju.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2014 To ja tylko wstawię jeszcze kilka fotek celem uzupełnienia informacji od Zbyszka. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Sympatycy Miętus Opublikowano 2 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2014 Witamy, Pogoda barowa ciepło, ale od czasu do czasu lubi pokropić . Pakujemy się i jedziemy do Graz jak pogoda pozwoli Do przeczytania
Przemo_ST Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Od dwóch dni wracamy przy zmiennej pogodzie. Deszcz, burze itp. Teraz jesteśmy w Wiedniu. Pada deszcz a temperatura około 10 stopni. Czyli dopadło nas to co grupa bałkańska ma od początku ich podróży Wysłane z mojego XT910 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy zdun13m Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2014 Piździ , wieje i pada. Jeszcze 600km. Ale. Dzisiaj już w domu. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Lucjan73 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Uważajcie na siebie bo w Polsce nie jest lepiej, u nas na Dolnym Śląsku ok. 3 st i pada... Jeżeli będziecie jechać w okolicach Wrocławia to zapraszam do siebie na gorącą herbatę ( 664989811)
Klubowicze Jack Opublikowano 3 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2014 He, he, he! A u nas cieplutko, nic nie pada, trochę tylko wieje. Jutro ma być już upał i będziemy się kąpać w Egeiskim More. Pozdrawiamy. Płyńcie bezpiecznie do domu
Sympatycy Miętus Opublikowano 3 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2014 Chwilowo nie pada ufff,, ale wieje . Dojechaliśmy do Brna do domu jeszcze 550km . Teraz krótka przerwa i gorąca herbatka
Sympatycy zdun13m Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2014 Razem z Sarą meldujemy się w domku. Chłopaki z Warszawy pewnie już dojeżdżają. Dzisiaj przejechaliśmy z Sarą 870km. 600km w deszczu i silnym wietrze przy 6 stopniach. Masakra. Ale na szczęście bezpiecznie. Pozdrawiam.
Sobier Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Pełen szacun dla całej Waszej ekipy. Szkoda tylko że pogoda Wam nie dopisała .
Przemo_ST Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Zameldowalem sie w domu. U mnie wyszło 982 km. Przed Warszawą 4,5 stopnia. Na podsumowanie przyjdzie czas. Na szybko podziękowania dla załogi. To był dla mnie super wyjazd z świetnymi ludzmi.
Sympatycy Miętus Opublikowano 3 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2014 Ja też już bezpiecznie dotarłem do domku zmarznięty na kość przejechałem równo 991km w dniu dzisiejszym ufff idę spać.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2014 Oficjalnie wyjazd na Korsykę uważam za zakończony. P.s Bardzo dziękuję współtowarzyszą podróży za bardzo dobre dni spędzone w waszym towarzystwie. A mojej Sarze za wielką wytrzymałość w ostatnich chwilach wyprawy, oraz za czynne uczestnictwo w całej podróży. Dziękuję córeczko.
krzysiu Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Super wyjazd, serdecznie witamy na polskiej ziemi Odpoczywajcie Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi